«Είδωλο»: Το κοινό λάτρεψε τον Δημήτρη Αλεξανδρή στο Προξενιό της Ιουλίας λίγο πριν όλα διαλυθούν

Κατερίνα Μπούσιου
«Είδωλο»: Το κοινό λάτρεψε τον Δημήτρη Αλεξανδρή στο Προξενιό της Ιουλίας λίγο πριν όλα διαλυθούν

Το κουβάρι των σχέσεων και η σχέση Αλεξανδρή - Μουτάφη στο Προξενιό της Ιουλίας. Θα τα αλλάξει ή θα τα διαλύσει όλα;

Τα μεγαλύτερα θύματα στην ιστορία του Προξενιού της Ιουλίας είναι ήδη τα παιδιά των πρωταγωνιστών. Τα δικά τους λάθη και τα δικά τους μυστικά ήδη πληρώνουν. Χθες άρχισε να αποκαλύπτεται το ερωτικό τρίγωνο του Τυρνάβου. Kαι ενώ το κοινό λατρεύει τον Δημήτρη Αλεξανδρή και υποστηρίζει τον έρωτά του με την Ελισάβετ Μουτάφη, σε λίγο εξαιτίας τους, οι ζωές όλων θα διαλυθούν.

https://www.instagram.com/p/Cw2mgOfr0wl/

Η απαξίωση στη Στάσα και το λάθος του Στασινόπουλου

Στο χθεσινό επεισόδιο του Προξενιού της Ιουλίας, φανερώθηκε μία ιστορία που χάνεται στα βάθη του χρόνου. Ραζίνης με Στάσα ήταν ζευγάρι και παιδικός φίλος του Στράτου ήταν ο αστυνόμος Στασινόπουλος. Εκείνος άρχοντας, ο Κωστής γιος ενός εργάτη. Ως παιδιά μεγάλωσαν μαζί, μέχρι που τσακώθηκαν γιατί αγάπησαν την ίδια γυναίκα. Όμως η καρδιά της Στάσας άνηκε στον Στράτο.

Στο Προξενιό της Ιουλίας έχουμε διπλή απιστία και το ξαφνικό τέλος μίας αγαπημένης ηθοποιού

Τώρα που ο Ρήγας δολοφόνησε τον Στράτο, για να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του (και συζύγου Στάσας) ο Στασινόπουλος προσφέρθηκε να σώσει ακόμη και με προσωπική του θυσία τον γιο της. Είπε ότι εκείνος έδωσε την εντολή να τον πυροβολήσει. Στην ουσία γιατί απειλούσε με όπλο τη μητέρα του. Χαζή δικαιολογία που δεν έπεισε κανέναν. Ο Στράτος πριν πεθάνει όμως φώναξε σε όλους πως μόνο εκείνον αγάπησε η Στάσα. Και κάπως έτσι όλοι άρχισαν να μαθαίνουν για το ερωτικό τρίγωνο.

Φυσικά είναι θέμα χρόνου να μάθει ο Ρήγας πως, χωρίς να το ξέρει δολοφόνησε τον πραγματικό του πατέρα. Ήδη είναι θυμωμένος που έμαθε για το love affair της μητέρας του. Χθες αναρωτήθηκε στην Ιουλία για αυτό το ενδεχόμενο.

rigas.jpg

Όμως εκείνος που «έκλεψε» για μία ακόμη φορά την παράσταση ήταν ο Δημήτρης Αλεξανδρής ως Στασινόπουλος. Για την εξομολόγηση που έκανε στον νεκρό φίλο του, για τον τρόπο που ο ηθοποιός για μία ακόμη φορά δίδαξε υποκριτική. Από τους πιο εντυπωσιακούς ρόλους της χρονιάς.

Όμως όλα γύρω του θα διαλυθούν. Ήδη η Κυριακούλα στο επόμενο επεισόδιο θα πει στη γυναίκα του για το δεσμό που είχε με τη Στάσα. Και η αλήθεια είναι πως το αίσθημα θα προχωρήσει στη συνέχεια. Ο Κωστής δεν μπορεί μακριά της.

aikaterini.jpg

Οι σχέσεις των πρωταγωνιστών μεταξύ τους έχουν γίνει κουβάρι. Η Φιλιώ και κόρη του Στασινόπουλου αντιμετωπίζει την οργή της πεθεράς της και συζύγου του Στράτου. Πέγκυ Τρικαλιώτη «έγραψες» και πάλι.

Ο Ρήγας υποψιάζεται πως είναι γιος του Στράτου, άρα και ετεροθαλής αδελφός του Γρηγόρη, δηλαδή του πρώην της αδελφής του. Η μαμά του Γρηγόρη (Τρικαλιώτη) έχει βιαστεί από τον πατέρα του Γιωργίκη και είναι ετεροθαλής αδελφή του. Ο Χρήστος δεν είναι γιος του Γιωργίκη, αλλά του Ανέστη. Η κόρη του Γιωργίκη δεν είναι δική του, αλλά του Γρηγόρη.

Μα τι γινόταν επιτέλους στη Λάρισα εκείνα τα χρόνια;

Όμως άλλη ήταν η σκηνή που «τάραξε» το κοινό. Ο Χρήστος που είναι ακόμη στη ψυχιατρική κλινική οραματίστηκε πως σκοτώνει τον πατέρα του. Μήπως τελικά αυτός δολοφόνησε τον Γιωργίκη; Αλλά από την άλλη πλευρά θα μας το αποκάλυπταν τόσο απροκάλυπτα;

senariografos.jpg

Η Ελισάβετ Μουτάφη τελικά ως Στάσα είναι εκείνη που προκάλεσε εξαρχής όλη την αναταραχή με όλους και με όλα. Τώρα τα παιδιά της, έχουν απογοητευτεί με όσα έχει κάνει. Και θα γίνουν και χειρότερα τα πράγματα.