Η μεγάλη διάκριση της Ιφιγένειας Τζόλα και η νέα ζωή στη Γη της ελιάς: Από τη μοναξιά στον έρωτα

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεγάλη διάκριση της Ιφιγένειας Τζόλα και η νέα ζωή στη Γη της ελιάς: Από τη μοναξιά στον έρωτα

Η Βασιλική θα περάσει δύσκολα στη Γη της ελιάς στην αναπροσαρμογή της ζωής της. Ποιοι θα σταθούν στο πλάι της. 

Ένα άτυπο #teamVasiliki θα λειτουργήσει στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς. Δηλαδή όλοι εκείνοι που θα βοηθήσουν εκείνη, την κόρη της και τη Χάιδω, να ξεπεράσουν τη δολοφονία του Φίλιππου. Η νέα τηλεοπτική ζωή της Ιφιγένειας Τζόλα, έχει εκπλήξεις. Ευχάριστες τελικά.

Η βράβευση, το «ευχαριστώ» στον Αντρέα Γεωργίου και ο νέος έρωτας

Η Ιφιγένεια Τζόλα, η δημοφιλής Βασιλική από τη Γη της ελιάς, πρόσφατα έζησε μία πολύ ευχάριστη στιγμή, σε αντιδιαστολή με τη θλιβερή της πραγματικότητα στη σειρά ως Βασιλική μετά τον θάνατο του συζύγου της και πατέρα της κόρης τους. Πρόσφατα η ηθοποιός βρέθηκε στη Ρώμη για μία ξεχωριστή προσωπική κινηματογραφική διάκριση.

Μετά τον θρήνο στη Γη της ελιάς, η Βασιλική διασκεδάζει στο TikTok με τους δύο άντρες της ζωής της

Για την κατηγορία του β' γυναικείου ρόλου στα Prisma Film Awards της Ρώμης. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός συμμετείχε στην ταινία «Song of Goats» του Andrzej Jakimowski στον ρόλο της Λένας, μια ταινία συμπαραγωγή Ελλάδας - Πολωνίας. Ενθουσιασμένη πόζαρε με το βραβείο της και στην ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram έγραψε: «Τα καταφέραμε "ΛΕΝΑ", το πρώτο μας βραβείο. Ευχαριστώ πολύ Ρώμη».

https://www.instagram.com/p/C43XZVEsono/

Από την Ιταλία, στη Μάνη (και στην Κύπρο όπου γίνεται μέρος των γυρισμάτων για τη Γη της ελιάς) και στον ρόλο της ως Βασιλική. Μόνη της θα μείνει το επόμενο διάστημα μαζί με την κόρη της, καθώς η Χάιδω βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι. Είναι αδύνατον να συνεχίσει τη ζωή της μετά τον θάνατο του γιου της. Μη ξεχνάς πως είχε χάσει και την κόρη της και τον σύζυγό της από δολοφονία, στο πρώτο επεισόδιο της σειράς πριν από τρία χρόνια. Δεν ξέρουμε ωστόσο αν θα μείνει μόνιμα στο μοναστήρι, ή αν θα πειστεί από τον Λυκούργο μετά από ένα χρονικό διάστημα να επιστρέψει στη Βασιλική και στην εγγονή της. Προς το παρόν δεν θέλει να δει κανέναν.

Η Ιφιγένεια Τζόλα στον τηλεοπτικό της ρόλο έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τον πόνο και τα κτήματα. Δίχως τον Φίλιππο και τη Χάιδω, κινδυνεύουν να καταστραφούν οικονομικά και να χάσουν τη δουλειά τους αρκετοί άνθρωποι. Η Αριάδνη, ο Παρασκευάς, ο Στάθης αλλά και ο Μιλτιάδης ενώνονται για να τη βοηθήσουν. Αφήνουν τις δικές τους δουλειές και τη βοηθούν σε όλα στον πορτοκαλεώνα. Μαζί τους και η Μαργαρίτα. Θα κάνουν τα πάντα ως #teamVasiliki για να βοηθήσουν.

https://www.instagram.com/p/C5TrxwNtce7/

Η δουλειά είναι η καλύτερη παρηγοριά για τη Βασιλική και ο Μιλτιάδης επίσης. Ο νεαρός σεβόμενος το πένθος δεν θα τη φέρει σε δύσκολη θέση. Ωστόσο από το τέλος της φετινής και μέχρι την επόμενη θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Ένας νέος έρωτας αναμφισβήτητα είναι στα σκαριά, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη αν θα κρατήσει και πολύ.

Μη ξεχνάμε και την περίπτωση του Στέφανου Μιχαήλ. Ο οποίος από την επόμενη σεζόν έρχεται στη Γη της ελιάς ως φίλος του Τζον και μένει στη Μάνη για να βοηθήσει στην αντικατάσταση για ένα διάστημα του Μάνου στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων. Νέος και γοητευτικός είναι και θα ήταν ωραίο ζευγάρι με τη Βασιλική. Εκτός αν η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου τον προορίζει για άλλη γυναίκα της σειράς.

Οριακά στην καταστροφή φτάνει ο Μάνος στη Γη της ελιάς λίγο πριν έρθει ο Στέφανος Μιχαήλ