Μετά τον θρήνο στη Γη της ελιάς, η Βασιλική διασκεδάζει στο TikTok με τους δύο άντρες της ζωής της

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά τον θρήνο στη Γη της ελιάς, η Βασιλική διασκεδάζει στο TikTok με τους δύο άντρες της ζωής της

Ο νεαρός Μίλτος Χαρόβας που υποδύεται τον Παρασκευά και ο Νίκος Κοσώνας που υποδύεται τον Μιλτιάδη, είναι αντίζηλοι στη Γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια. 

Μετά την αγωνία, τη μεγάλη θλίψη και τη διαχείριση του πόνου, θα έχουμε ζήλιες στη Γη της ελιάς. Ο θάνατος του Φίλιππου θα προκαλέσει νέες αλλαγές στους τηλεοπτικούς ήρωες. Δύο αντίζηλοι θα παλέψουν για να κατακτήσουν τη Βασιλική και να σταθούν δίπλα της. Στην πραγματικότητα όμως και οι 3 είναι φίλοι κολλητοί που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική, εκτός από το ίδιο κορίτσι.

Τέλος στο θρήνο. Η δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της Βασιλικής

Υπάρχουν ήδη πολλές αντιδράσεις για τον επικείμενο τηλεοπτικό θάνατο του Φίλιππου στη Γη της ελιάς. Γιατί οι φανς τον είχαν αγαπήσει τον Διονύση Παπανδρέου και την εξαιρετική χημεία που είχαν ως τηλεοπτικό ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα ως Βασιλική. Βασικά, ήταν το πιο δημοφιλές ζευγάρι.

Πριν δεις τον γάμο Γκερέκου - Γκλέτσου στη Γη της ελιάς, θα υπάρξει μία απόπειρα αυτοκτονίας

Όμως η ζωή θα συνεχιστεί κανονικά στην τηλεοπτική Μάνη και μετά από αυτή την ανατροπή. Πόσο πια να κρατήσει ο θρήνος; Και ήδη προετοιμαζόμαστε για τη νέα ζωή της Βασιλικής όπως και της Χάδως, της μητέρας του Φίλιππου. Θα συνεχίσει να μένει στο ίδιο σπίτι μαζί της για να έχει την εγγονή της στο πλευρό της. Και όπως ήδη σου έχω πει, θα έρθει κάτι διαφορετικό στη ζωή της.

Το μεγάλο δίλημμα της Βασιλικής στη Γη της ελιάς και ο νέος σύντροφος μετά την απώλεια του Φίλιππου

Δίπλα στη Βασιλική θα είναι τόσο ο Μιλτιάδης (ο επιστάτης των Βρετάκων) όσο και ο Παρασκευάς ο πρώην κολλητός του Φίλιππου. Οι δύο νεαροί και ταλαντούχοι ηθοποιοί, ο Μίλτος Χαρόβας και ο Νίκος Κοσώνας έχουν ήδη όμως - εκτός σειράς - δημιουργήσει μία ιδιαίτερη σχέση με τη Βασιλική - Ιφιγένεια Τζόλα. Και αυτό φαίνεται από όσα κάνουν μαζί τον ελεύθερό τους χρόνο μετά τα γυρίσματα και κάποιες φορές στα backstage.

Έχουν γίνει μία παρέα και συχνά μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική. Το διασκεδάζουν όσο μπορούν, πριν έρθουν σε τηλεοπτική κόντρα στη Γη της ελιάς.

Με εκατοντάδες χιλιάδες likes και προβολές οι 3 νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί κάνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η δημοφιλία τους δείχνει το πόσο αγαπητοί είναι στο κοινό της Γης της ελιάς.