Τάσος Ιορδανίδης VS Νίκου Γαλανού στη Γη της ελιάς: Η σύλληψη του Μάνου και η διπλή επίθεση

Κατερίνα Μπούσιου
Τάσος Ιορδανίδης VS Νίκου Γαλανού στη Γη της ελιάς: Η σύλληψη του Μάνου και η διπλή επίθεση

Ο Μάνος θα φτάσει στα όριά του τη Μαρίνα και τον πατέρα του Ισίδωρο, στη Γη της ελιάς. 

Η Γη της ελιάς έχει αναπτύξει εδώ και λίγο διάστημα δύο νέες ιστορίες. Εκείνη του Μάνου και των εξαρτήσεών του, αλλά και εκείνη με την Αθηνά και τον Τζον που ετοιμάζονται να παντρευτούν. Και οι δύο έχουν σημαντικές εξελίξεις. Η πρώτη περισσότερο δραματικές, καθώς ο γιος του Ισίδωρου δεν ελέγχει πια τον εαυτό του και τις αντιδράσεις του. Είναι καιρός να πάρει δραστικά μέτρα ο Νίκος Γαλανός, ειδικά μετά τη σύλληψη του γιου του.

Η επίθεση στην Αμαλία και ο προβληματισμός της Μαρίνας

Μπορεί στα επόμενα επεισόδια να κινηθούμε με βάση τον θρήνο της Χάιδως και της Βασιλικής για την απώλεια του Φίλιππου στη Γη της ελιάς, αλλά κάποια στιγμή αυτός ο θλιβερός κύκλος θα κλείσει. Η Χάιδω θα περάσει αρκετό χρόνο σε ένα μοναστήρι για να ξαναβρεί την ηρεμία της και τη δύναμη να συνεχίσει τη ζωή της. Πλέον ο μόνος σκοπός της είναι να είναι να βοηθήσει όσο μπορεί τη Βασιλική και την εγγονή της.

«Δεν άξιζε τέτοιο τέλος»: Η δολοφονία του Φίλιππου στη Γη της ελιάς ξεσήκωσε το κοινό στο Twitter/X

Θα περάσει ένα μεγάλο διάστημα μέχρι να ξαναγυρίσει, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας λήγουν και ο Βαφέας συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Φίλιππου. Ο Λυκούργος και ο Στάθης, αλλά και ο Παρασκευάς με τον Μιλτιάδη, έχουν δώσει όλη τους την προσοχή στη Βασιλική.

Δεν είναι ωστόσο το μόνο έγκλημα που θα δούμε στη Μάνη, αφού όπως ήδη σου έχω πει η Αντωνία θα σκοτώσει την Αλκμήνη.

https://www.instagram.com/reel/C5lZDxFNUHo/

Μία ακόμη δραματική ιστορία, λίγο πιο light θα εξελιχθεί και στην οικογένεια Βρετάκου. Ο Μάνος είναι πια ανεξέλεγκτος, λόγω των καταχρήσεών του. Δεν θα διστάσει να επιτεθεί ξανά στην Αμαλία, αυτή τη φορά σωματικά και όχι λεκτικά, ενώ θα ξυλοκοπήσει άγρια έναν περαστικό, για τον οποίο νομίζει ότι φλερτάρει τη Μαρίνα.

Αυτή είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι τόσο για τον Ισίδωρο όσο και την Μαρίνα. Γιατί το θύμα θα καταγγείλει το γεγονός και ο Μάνος θα συλληφθεί. Θα αφεθεί μεν ελεύθερος αλλά θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια και τον θυμό του πατέρα του, για την επίθεση προς τη σύζυγό του.

O γιος του Τάσου Ιορδανίδη ζήτησε να μάθει «σποϊλεράκι» για τη Γη της Ελιάς κι οι fans τον αποθέωσαν

Θα πρέπει να πάρει πλέον την απόφαση να δεχθεί ιατρική και ψυχιατρική περίθαλψη, πριν τα πράγματα γίνουν πιο δραματικά. Θα του ασκηθεί μεγάλη πίεση μέχρι να τον πείσουν τελικά.

https://www.instagram.com/p/C5b5vzIo4dm/

Στην άλλη ιστορία μας με τον Τζον και την Αθηνά, τα ευχάριστα θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Όχι μόνο η μικρή Φιλιώ θα αποδεχτεί τον γάμο, αλλά το ζευγάρι θα κάνει και μία επίσκεψη στο Σούνιο για να πάρει την έγκριση της Μάρως Κοντού η οποία υποδύεται τη μητέρα της Αθηνάς.

Θα φάμε κουφέτα στο φινάλε της σειράς.