H Αθηνά Οικονομάκου τραγούδησε Μαρίνα Σπανού στο TikTok και οι followers της την αποθέωσαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Αθηνά Οικονομάκου τραγούδησε Μαρίνα Σπανού στο TikTok και οι followers της την αποθέωσαν

Μετά την υποκριτική και το πιάνο, η Αθηνά Οικονομάκου αποδεικνύει πως έχει ταλέντο και στο τραγούδι.

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρα από ηθοποιός και επιχειρηματίας φαίνεται πως έχει κι άλλα ταλέντα που σιγά σιγά αισθάνεται άνετα να μοιραστεί με τους followers της. Η ίδια μπορεί να ξεκίνησε τηλεοπτικά από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο το 2007, ωστόσο έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της Ξένιας στη Ζωή της Άλλης το 2009. Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει ένα brand με κοσμήματα και ένα με ρούχα σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει και «φωνάρα» λένε στο TikTok

«Πρώτα η οικογένεια» είπε η Αθηνά Οικονομάκου στις νέες φωτογραφίες με τον Νικήτα και τα παιδιά τους

H ηθοποιός ούσα ανήσυχο πνεύμα και μέσα στα πράγματα πάντα, δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της που τραγουδάει το Λουλούδι της Ερήμου, η διασκευή του οποίου από την Μαρίνα Σπανού έγινε viral.

Και πραγματικά κανείς δεν περίμενε πως θα έχει τόσο ωραία φωνή. Σημειωτέον ότι τραγούδησε το συγκεκριμένο κομμάτι a cappella, δηλαδή χωρίς να παίζει από πίσω.

Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεό της συγκέντρωσε πολλές χιλιάδες likes και όπως τόνισαν όλοι στα σχόλιά τους πέρα από την ηθοποιία τελικά η Αθηνά Οικονομάκου έχει ταλέντο και στο τραγούδι.

Αυτή δεν ήταν βέβαια, η πρώτη φορά που η ηθοποιός τραγουδάει δημόσια, αφού για χάρη του ρόλου της στη σειρά ο Πρώτος από Εμάς τον Οκτώβριο τραγούδησε και πάλι το κομμάτι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τίτλο «Κάθε φορά που με κοιτάζεις».

protos5_1.jpeg

Αλλά και πιο πριν στο MadWalk το 2016, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της κολεξιόν των Deux Hommes εκείνη και ο Steven από τους My Excuse είπαν το Whole Lotta Love, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Αυτή η στιγμή φαίνεται μάλιστα, πως ήταν πολυ ξεχωριστή για την Αθηνά Οικονομάκου γι' αυτό και την έχει προσθέσει πε «πινέζα» πάνω πάνω στις αναρτήσεις της στο Instagram, αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της.

Κι όμως τα ταλέντα της Αθηνάς Οικονομάκου δεν σταματούν εκεί, αφού στα τέλη του Μαρτίου μέσα από ένα Instagram story της έδειξε πως ξέρει και από μουσικά όργανα. Πιο συγκεκριμένα μετά από 18 χρόνια η ίδια έκατσε μπροστά από το πιάνο στο σπίτι της και έπαιξε και πάλι τη μελωδία από το Λουλούδι της Ερήμου της Μαρίνας Σπανού, το οποίο απ' ότι φαίνεται είναι και το τραγούδι που ακούει non stop αυτή την περίοδο.

Τον Δεκέμβριο του 2023 η Αθηνά Οικονομάκου καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Πλέον κάνω ότι νιώθω, φέρομαι όπως αισθάνομαι, λέω ότι πιστεύω και εκφράζομαι με τον τρόπο που νιώθω με την τελειότητα αυτή που πηγάζει γιατί από μωρό και με συνοδεύει σε όλη την ζωή μου. Οι κρίσεις άγχους που είχα στο παρελθόν ξεκινούσαν από αυτό, ήθελα συνεχώς να έχω τα πάντα υπό έλεγχο».

Και πράγματι φαίνεται πως η ίδια νιώθει πιο άνετα πλέον να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ό,τι εκείνη θέλει χωρίς να την αγχώνει αν οι αναρτήσεις της είναι τέλειες από κάθε πλευρά.