Spring hairstyle! Πώς θα πετύχεις τον ballerina κότσο της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο κότσος ballerina, έχει πάρει το όνομα από το signature look που έχουν οι μπαλαρίνες, με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά.

Ναι, είναι άνοιξη και έχουμε την ανάγκη από ένα refresh στην εμφάνισή μας. Αρώματα με φρέσκιες, λουλουδένιες νότες -σαν αυτές που επικρατούν τριγύρω στη φύση- και ανέμελα χτενίσματα μπορούν να χαρίσουν αυτό το extra touch που έχουμε ανάγκη στην εμφάνισή μας.

Μάλιστα, όταν οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να «χτυπάνε» κόκκινο, αυτό που θα μας σώσει και θα μας κρατήσει δροσερές και stylish καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι ένα έξυπνο χτένισμα. Ένα χτένισμα που θα γίνεται σε χρόνο ρεκόρ και θα μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε περίσταση.

Έλλη Κοκκίνου: Με πιο κοντά και ξανθά μαλλιά κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Το χτένισμα της μπαλαρίνας

Μία από τις Ελληνίδες celebrities, που καθημερινά μοιράζεται μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, beauty και fashion tips, έκανε το πιο δημοφιλές χτένισμα της άνοιξης, το ballerina bun. Φυσικά, αναφερόμαστε στην Αθηνά Οικονομάκου! Η πανέμορφη ηθοποιός συνεχώς δημιουργεί iconic χτενίσματα με τα οποία απογειώνει τα outfits της. Αυτή τη φορά έκανε μία ανάρτηση, oλοκληρώνοντας το total denim look της, με ένα ψηλό ψηλό, το ballerina bun.

https://www.instagram.com/p/C5T_F5INuRU/

Ο κότσος ballerina, έχει πάρει το όνομα από το signature look που έχουν οι μπαλαρίνες, με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά. Επίσης, ο ψηλός κότσος είναι ένα από τα αγαπημένα hairstyles των influencers, καθώς μπορεί να γίνει σε χρόνο dt και να συνδυαστεί με όλα τα casual και formal looks. Επιπλέον, τα hair clips με glitter και στρας μπορούν να τον κάνουν ιδανικό για τις glam περιστάσεις.

Πώς να εφαρμόσεις το concealer για να φωτίσεις το βλέμμα σου

435240381_813000084181599_8112696721188954946_n.jpg

@athinao1konomakou

Δες ένα-ένα τα βήματα για το τέλειο ballerina bun στο παρακάτω TikTok βίντεο:

Extra tip: Για να πετύχεις ένα glossy εφέ, τοποθέτησε πάνω στην κορυφή του κεφαλιού ένα hair spay για styling ή ένα λάδι μαλλιών. Τέλος, «κλείδωσε» το χτένισμα με λίγη λακ και... είσαι έτοιμη! Αν θες να χαρίσεις μία cute και ρομαντική πινελιά μπορείς να προσθέσεις μία κορδέλα ή πολύχρωμα λουλούδια τα οποία θα σε βάλουν αμέσως σε ανοιξιάτικο mood.

Olive manicure: Η ultra chic απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας