Αθηνά Οικονομάκου: Το αθλητικό της look με φόρμες και bra top είναι η έμπνευση που έψαχνες

Αθηνά Οικονομάκου: Το αθλητικό της look με φόρμες και bra top είναι η έμπνευση που έψαχνες

Όταν το athleisure style πάει ένα βήμα παρακάτω.

Η άνοιξη σημαίνει και την έναρξη της αθλητικής σεζόν, αν υπάρχει τέλος πάντων κάτι τέτοιο. Γιατί είναι γνωστό σε όλους ότι λίγο πριν βγούμε στην παραλία και μόλις ο ήλιος μας υπενθυμίσει το καλοκαίρι που έρχεται, εμείς από την πλευρά μας θυμόμαστε να σβήσουμε τις αμαρτίες του χειμώνα. Και κάπως έτσι γεμίζουν τα γυμναστήρια και οι αίθουσες με personal training. Φυσικά, και καλό είναι να έχουμε την κίνηση και την άσκηση στη ζωή μας όλο το χρόνο, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να εγκαινιάσεις τη fit πλευρά του εαυτού σου, αλλά και την αθλητική σου γκαρνταρόμπα.

Τζιν, καμπαρντίνα και sneakers: Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον πιο κλασικό συνδυασμό της άνοιξης

https://www.instagram.com/p/C5T_F5INuRU/

Η Αθηνά Οικονομάκου, αν κρίνουμε από το σώμα της, είναι πιστή της γυμναστικής αίθουσας όλο το χρόνο και πολλές φορές έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τις προπονήσεις που κάνει, με το pilates να είναι μία από τις μεθόδους που εμπιστεύεται. Μην ξεχνάμε εξάλλου και το bikini body της Αθηνάς, που σύμφωνα με τη φίλη και συνέταιρό της Μαίρη Συνατσάκη, δίνει το σήμα έναρξης του καλοκαιριού.

Το atlheisure style της Αθηνάς Οικονομάκου είχε ένα έξυπνο twist.

Ένα θέμα της όλης προσπάθειας να μπούμε σε πρόγραμμα άθλησης είναι και η athleisure γκαρνταρόμπα μας. Γιατί πολύ συχνά μέσα στη μέρα θέλεις να κάνεις τη γυμναστική σου και έπειτα να συνεχίσεις τις υποχρεώσεις σου ή τη βόλτα σου με το ίδιο outfit. Ευτυχώς για εμάς το αθλητικό στυλ είναι πλέον μεγάλη τάση και εννοείται ότι μπορείς να το φορέσεις και εκτός γυμναστηρίου. Και η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε έναν πολύ έξυπνο τρόπο να αναβαθμίσει ένα κλασικό σετ φόρμες.

https://www.instagram.com/p/C5JXcmiNPvY/

Πιο συγκεκριμένα σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις την είδαμε με ένα σετ φόρμες με ζακέτα τύπου hoodie -το απόλυτο must της ανοιξιάτικης αθλητικής συλλογής σου- και ένα matching παντελόνι σε ανοιχτό γαλάζιο. Το set είχε συνδυάσει με λευκά sneakers και ένα ανατρεπτικό cropped top με γαλάζιο δαντέλα.

Κάπως έτσι ένα βραδινό τοπάκι μπήκε σε ένα ξεκάθαρα αθλητικό σύνολο και το έκανε αυτόματα πιο ενδιαφέρον και κατάλληλο για μια casual βόλτα στην πόλη. Ακολούθησε και εσύ την έμπνευση της Αθηνάς.

Η Ελένη Μενεγάκη λέει ναι στο λεοπάρ φόρεμα και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

Shop the look: