Ο Γιάννης Λιάγκας έγινε 13 ετών και η Φαίη Σκορδά αντέδρασε σαν «σωστή» σύγχρονη μαμά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Γιάννης Λιάγκας έγινε 13 ετών και η Φαίη Σκορδά αντέδρασε σαν «σωστή» σύγχρονη μαμά

Η Φαίη Σκορδά ευχήθηκε στον μεγαλύτερο γιο της όπως μόνο εκείνη ξέρει. Οι τρυφερές ευχές, η τούρτα και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Με τον ωραιότερο τρόπο θα αποχαιρετήσει αυτή την εβδομάδα η Φαίη Σκορδά, καθώς στο σπίτι της επικρατεί εορταστικό κλίμα.

Ο μεγαλύτερος γιος της παρουσιάστριας και του Γιώργου Λιάγκα έχει σήμερα γενέθλια και γίνεται 13 ετών.

Η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε τα πάντα για τη νέα σχέση και η Τσιμτσιλή είπε την πιο μεγάλη αλήθεια

Ο Γιάννης Λιάγκας έγινε 13 ετών- Η τρυφερή ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Το πρωί της Παρασκευής (19/04), λίγο πριν αναχωρήσει για το στούντιο του ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον πρωτότοκο γιο της, μέσα από ένα Instagram post. Η τρυφερή μαμά έφτιαξε μια σπιτική τούρτα σοκολάτας, την οποία στόλισε με berries και ένα κεράκι.

Ο Γιάννης Λιάγκας γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 2011 σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και γέμισε τους γονείς του με πρωτόγνωρα συναισθήματα.

https://www.instagram.com/p/C57lhIDt-IR/

«Και η μέρα ξεκίνησε κάπως έτσι…❤️Χρόνια Πολλά ζωή μου❤️», έγραψε η Φαίη Σκορδά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Συνεργάτες και φίλοι της παρουσιάστριας έσπευσαν να στείλουν εγκάρδιες ευχές με την Σόνια Καζόνη να γράφει: «Χρόνια πολλά στον Γιάννη μας! Πολύχρονος και χαρούμενος🩵».

Screenshot-2024-04-19-100236.png

Αξιοσημείωτο είναι πως φέτος, για πρώτη φορά, ο μικρός Γιάννης δεν θα δεχθεί ευχές από τον παππού του, Δημήτρη Σκορδά, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου 2024.

Ακριβώς πριν από δύο χρόνια η οικοδέσποινα του «Fays Time» είχε κάνει μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της.

https://www.instagram.com/p/CchbgCRtEnu/

Η Φαίη Σκορδά έμενε τα τελευταία χρόνια στα νότια προάστια μαζί με τους δύο γιους της (Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα). Μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα η παρουσιάστρια μετακόμισε στα σύνορα Βούλας–Βάρης, αρκετά κοντά στην προηγούμενη κατοικία του πρώην ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CZpa2Zkt4rm/

Όλες οι φορές που η Φαίη Σκορδά μίλησε για τους γιους της

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ διατηρεί σταθερές τις αναλογίες της ωστόσο η ίδια έχει δηλώσει πως στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε πάρει 37 ολόκληρα κιλά. Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει on air, όσο κυοφορούσε τον γιο της, Γιάννη είχε αποκτήσει την κακή συνήθεια να τρώει συνεχώς και να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

«Όταν ήταν μικρά, από μωρά ας πούμε - ιδίως στον πρώτο (γιο) - ήμουν πολύ υπερβολική. Και δεν το μετανιώνω γιατί το χόρτασα, το ευχαριστήθηκα», είχε παραδεχθεί η Φαίη Σκορδά στη Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Το 2020 η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πώς θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο, θεωρώ ότι δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα να τα φέρω ξανά σε δύσκολη θέση. Θέλω όλα να γίνουν ωραία, χωρίς αναταράξεις για τα παιδιά. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Εάν οτιδήποτε γίνει και έρθει δεν επηρεάσει τα παιδιά» για να προσθέσει «Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Και θα σου πω κάτι ακόμα. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές τα πράγματα να ήταν κάπως. Είμαστε διαφορετικοί. Σε κάποια βασικά σημεία είμαστε πολύ διαφορετικοί. Ό,τι και αν είναι, από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είμαστε οικογένεια».

To «βελούδινο» διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα και η σχέση τους σήμερα

Λιάγκας-Σκορδά παντρεύτηκαν στις 20 Ιουνίου του 2010 στη Βάρκιζα, ενώ περίπου έναν χρόνο αργότερα έγιναν γονείς ενός αγοριού. Ο πρωτότοκος γιος τους πήρε το όνομά του από τον πολυαγαπημένο πατέρα του παρουσιαστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2016.

Πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» όπου μοιράστηκε άγνωστες λεπτομέρειες για το διαζύγιο και την επόμενη ημέρα μετά το χωρισμό από τη Φαίη Σκορδά.

Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής επιβεβαίωσε τη σχέση που καταλάβαμε όλοι πως έχουν, με τη στάση του μετά τον θάνατο του πατέρα της Φαίης Σκορδά να είναι όπως άρμοζε η περίσταση. Oι δύο πρώην στηρίζουν ο ένας τον άλλο και έχουν ως μοναδική προτεραιότητα την ευτυχία των δύο παιδιών τους. Λιάγκας-Σκορδά πήραν διαζύγιο το 2016 μετά από 6 χρόνια γάμου και 9 χρόνια σχέσης.

Για το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχθηκε: «Όταν, δε, αυτό αλλάζει, εσύ φέρεις ένα βάρος, που φέρω κι εγώ ακόμα, ότι πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν το χωρισμό, που ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός από τη Φαίη ως ότι ο πατέρας τους τα εγκαταλείπει, όπως εμένα πιθανόν κάποιος γονιός που να έφυγε βίαια από τη ζωή μου. Άρα εγώ το αντιμετώπισα πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν για μένα μία εύκολη περίοδος. Από την άλλη, το γεγονός ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, είναι αυτό που λέτε όλοι όσοι με γνωρίζετε και είναι για μένα πολύ τιμητικό, αλλά αυτονόητο ότι προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν κοντά στα παιδιά μου. Και δεν μιλάω υλικά, αλλά κυρίως σε χρόνο, ποιοτικό χρόνο να κάνουμε πράγματα μαζί. Και πιθανόν στην υπερβολή που το κάνω εγώ να έχει να κάνει με τα δικά μου παιδικά βιώματα».

Αναφερόμενος στον χωρισμό και τη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Άρα είμαι πολύ τυχερός γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο που με ενέπνευσε και έγινα πατέρας αφενός και αφετέρου είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα. Αυτό είναι το σημαντικό στη σχέση μου με την Φαίη. Όλα τα άλλα τώρα τα τηλεοπτικά είναι εκ του περισσού. Από την άλλη βέβαια είμαι και εγώ ένας πολύ έντονος άνθρωπος και η Φαίη μια πολύ έντονη προσωπικότητα. Άρα μοιραία οι σχέσεις αυτών των ανθρώπων είναι συγκρουσιακές. Δεν σφαχτήκαμε όμως ποτέ, θα το ξαναπώ».

Mιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και τον Γιώργο Μπέζα η Φαίη Σκορδά είχε εξομολογηθεί: «Το ότι μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία να πούμε δύο λόγια στη Real ήταν μια κοινή απόφαση και το κάναμε για να μην μπούμε μετά σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι μια απόφαση που την πήραμε χθες και για εμάς το μόνο που μας νοιάζει είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και να μην αλλάξει η καθημερινότητά τους. Οι αποφάσεις μας, όσο μπορούμε, βέβαια, έχουν να κάνουν με το πόσο καλά είναι τα παιδιά μας και δόξα τω θεό μέχρι στιγμής είμαστε μια χαρά. Για εμάς σημαντικό είναι τα παιδιά μας και από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά θα προσπαθήσουμε να έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις».

Πηγή κεντρικής: fayskorda