Με νέο τραγούδι και ανανεωμένο look η Μάρω Λύτρα κάνει comeback στη μουσική

Τζένη Ντεμιράι
Με νέο τραγούδι και ανανεωμένο look η Μάρω Λύτρα κάνει comeback στη μουσική

Το τραγούδι της Μάρως Λύτρα έχει τίτλο «Gone» και έχει vibes Madonna.

20 χρόνια μετά το Fame Story 2 στο οποίο συμμετείχε, η Μάρω Λύτρα έρχεται ξανά στο προσκήνιο με νέο look και νέο τραγούδι. Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή μέσα από το μουσικό ριάλιτι το 2004, πλέον ζει στον Καναδά όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται ως τραγουδίστρια αλλά και ως νοσηλεύτρια.

Το video clip της Μάρως Λύτρα που θύμισε Madonna και το νέο look

Πέρα από live εμφανίσεις που πραγματοποιεί, η Μάρω Λύτρα αναρτά και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία τραγουδά και δείχνει ότι αυτός είναι ο προορισμός της ζωής της και συνεχίζει να τον ακολουθεί απτόητη. Αυτό επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες ώρες και με την δημοσιοποίηση του νέου της τραγουδιού στο TikTok, όπου η Μάρω ανέβασε ένα απόσπασμα από το video clip, το οποίο τη δείχνει φανερά ανανεωμένη.

Το τραγούδι έχει τίτλο «Gone» και έχει vibes Madonna, όπως επισημαίνουν χρήστες της πλατφόρμας κάτω από το βίντεο που ανήρτησε η τραγουδίστρια την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Μπορεί η Μάρω Λύτρα να είναι πλέον 53 ετών, ωστόσο η φρεσκάδα δεν φαίνεται να την έχει εγκαταλείψει. Αυτό, πιθανότατα συμβαίνει και λόγω της επιλογής να βάψει τα μαλλιά της με έναν εντελώς ανατρεπτικό τρόπο. Όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο του videoclip, η τραγουδίστρια έχει κάνει ροζ balayage.

Τι έχει αλλάξει στη ζωή της Μάρως Λύτρα;

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το περασμένο φθινόπωρο, η Μάρω Λύτρα είχε αναφερθεί στη ζωή που έχει δημιουργήσει στον Καναδά, λέγοντας: «Δουλεύω ως νοσηλεύτρια στον Καναδά και κάνω κάποιες εμφανίσεις με κάτι παιδιά που είναι μουσικοί και είναι φίλοι μου. Ήταν δύσκολο για εμάς που βγήκαμε από ένα παιχνίδι να μας σεβαστούν επειδή γίναμε τόσο διάσημοι, τόσο γρήγορα. Ένιωσα μία συμπεριφορά σαν δεν είσαι τίποτα εσύ που είσαι από ένα παιχνίδι, άλλα δεν ήμουν μόνο η Μάρω από το Fame Story».

https://www.instagram.com/p/CxznR3KM0Y7/

Στην ίδια εκπομπή, η Λύτρα αναφέρθηκε και σε όσα βίωσε αμέσως μετά την έξοδό της από το Fame Story αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η οικονομική κρίση στην Ελλάδα επηρέασε την απόφασή της να φύγει από τη χώρα. «Όταν ήρθε η κρίση στην Ελλάδα, από εκεί που τραγουδούσαμε 5 βράδια, ξαφνικά έγιναν δυο. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι για έμενα αυτό και γύρισα. Όταν έφυγα από την Ελλάδα έπαθα κατάθλιψη. Μου λείπουν οι πίστες, οι fans μου, μου λείπουν όλα. Την αγαπούσα πολύ αυτή τη δουλειά. Θα μου άρεσε να γυρίσω στην Ελλάδα, άλλα με διαφορετικές συνθήκες. Θα ήμουν πιο έξυπνη αυτή τη φορά. Ένα παιδί με ακολουθούσε παντού και άλλαξε το όνομα του σε Λύτρα. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά άσχημα για έμενα. Κάθε τρεις μέρες με βγάζανε έγκυο. Κάποια στιγμή είχαν γράψει ότι έχω αυτοκτονικές τάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το Fame Story, μέσα στον Οκτώβριο του 2023 η Μάρω Λύτρα έκανε reunion με τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος βρέθηκε στον Καναδά για εμφανίσεις και τραγούδησαν και μαζί.

https://www.instagram.com/p/CyXp26msYSA/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @marolytra_