«Εγώ ή η Μάρω Λύτρα;» Η Μαρία Ηλιάκη τραγουδά το «Μίλα μου» και ζητά από τον Καραφώτη να αποφασίσει

«Εγώ ή η Μάρω Λύτρα;» Η Μαρία Ηλιάκη τραγουδά το «Μίλα μου» και ζητά από τον Καραφώτη να αποφασίσει

Ποια το τραγούδησε καλύτερα; Η Μάρω Λύτρα το 2004 ή η Μαρία Ηλιάκη για την εκπομπή ANT1 Flashback; Ο σύζυγος της Μαρίας πάντως ήδη ψήφισε. 

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους Κατερίνα, αλλά το μυαλό της το έχει στην εκπομπή που πρόσφατα ολοκλήρωσε την πορεία της με τίτλο ΑΝΤ1 Flashback στο Μακεδονία TV. Και σήμερα έκανε ένα μεγάλο challenge στους followers της με ένα τραγούδι που άφησε εποχή στο Fame Story.

https://www.instagram.com/p/Cu3xMfnoaG5/

Μίλα μου, Part 2

Την αφορμή για το challenge της Μαρίας Ηλιάκη με ερώτηση για το αν εκείνη τραγούδησε καλύτερα το «Μίλα μου» ή η Μάρω Λύτρα, είχε δώσει πριν από μερικές ημέρες η εμφάνιση του Κώστα Καραφώτη στην εκπομπή. Τότε είχε μιλήσει για το ειδύλλιό του με την Μάρω Λύτρα, αλλά και το τραγούδι που «έντυσε» την αγάπη τους και λατρεύτηκε από το κοινό.

Όπως είχε πει ο τραγουδιστής: «Αγαπήθηκε πάρα πολύ το τραγούδι και έπαιξε πάρα πολύ στα ραδιόφωνα, κάτι το οποίο εμείς βέβαια δεν το ξέραμε τότε, γιατί έπαιζε όσο εμείς ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Για το ειδύλλιο με την Μάρω και ότι άλλο υπήρξε στο παιχνίδι, ταυτίστηκε πάρα πολύς κόσμος με αυτό. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι όλο αυτό ήταν η αλήθειά μας τότε».

https://www.instagram.com/reel/CvAdsNjoPA1/

Η παρουσιάστρια, ντύθηκε ως Μάρω και ερμήνεψε playback το ίδιο τραγούδι, ζήτησε από τον Κώστα αλλά και όλους τους followers της να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία της και να αποφασίσουν: «Ρε παιδιά πείτε….ΕΓΩ ή η Μάρω Λύτρα το τραγούδησε με περισσότερο πάθος; Μίλα Κώστα Καραφώτη».

Στη νέα φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με μαγιό όλοι πρόσεξαν το τατουάζ στο χέρι της

https://www.instagram.com/reel/CvXDrwdIM4X/

«Ξεκάθαρα εσύ» της απάντησαν οι περισσότεροι followers, με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη αν αφήνει ως σχόλιο emoticon καρδούλες και φατσούλες με γέλιο. Πάντως η Μαρία έχει προσπαθήσει να ξαναπεί το «Μίλα μου» και στην εκπομπή «Δέστε τους» και φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της.

Το βίντεο θα άγγιζε το τέλειο αν ο Νικόλας Ράπτης προσπαθούσε να μιμηθεί τον Κώστα Καραφώτη και αποκτούσε έτσι ένα νόημα το ντουέτο τους.