Survivor: Ο «ξενερωμένος» Γκιουλέκας, ο αγώνας που ποτέ δεν είδαμε και το «δώρο» από τον James

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο «ξενερωμένος» Γκιουλέκας, ο αγώνας που ποτέ δεν είδαμε και το «δώρο» από τον James

Την ώρα που το κοινό ψάχνει 3 εξαφανισμένους παίκτες, ο James αποδεικνύει πως με τον Γκιουλέκα είναι πραγματικοί φίλοι.

Μετά την αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου, πολλοί fans του ριάλιτι έγραψαν στα social media πως αυτό ήταν και το «τέλος» για το δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές φέτος - αν όχι ο κεντρικός πρωταγωνιστής.

Παρ' όλα αυτά, αρκετοί από τους fans του James θα επικεντρωθούν τώρα στο να στηρίξουν τον κολλητό του στο παιχνίδι που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Γκιουλέκα.

«Είμαι ξενερωμένος»

Μετά το fun επεισόδιο με τη γνωστή δημοπρασία με φαγητά που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου, στο νέο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο φάνηκε πόσο επηρεασμένος είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας από την αποχώρηση του James.

Ο παίκτης των Διασήμων, μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο φετινό Survivor, ωστόσο, όπως έχει φανεί όλον αυτόν τον καιρό που βρίσκεται στο παιχνίδι, είναι ξεκάθαρα παίκτης ψυχολογίας. Γι' αυτό και κάτι που σχολιάζει το κοινό είναι πως αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει το γεγονός πως ουσιαστικά θα είναι μόνος του από 'δω και στο εξής - οκ θα έχει την Σταυρούλα για παρέα αλλά σίγουρα δεν κάνουν τα ίδια "μουχαμπέτια" - ίσως αποχωρήσει πριν της ώρας του από το παιχνίδι.

Η ανάρτηση του James για τον Γκιουλέκα

Μπορεί ο Γκιουλέκας να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο κολλητός του πάντως - aka James - βγαίνοντας από το παιχνίδι αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ανάρτησής του για το Survivor σε εκείνον, αποκαλύπτοντας μάλιστα, πως υπήρξε ένας αγώνας που δεν είδαμε ποτέ, ανάμεσα σε εκείνον και τον Γκιουλέκα. Παράλληλα, ο James έκανε «δώρο» στον φίλο του, έναν καινούργιο λογαριασμό στο Instagram, ώστε να είναι έτοιμος να γεμίσει με selfies τους με το που βγει κι εκείνος από το παιχνίδι.

«Πάμε τώρα στον "σκέτο", όπου δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ αλλά στο τέλος της μονομαχίας ζήτησα το τελευταίο μου run ever να είναι με τον Γιώργο Γκιουλέκα, παίξαμε στοίχημα την μπλούζα του καθενός, και μαντέψτε ποιος κέρδισε! Επίσης του έφτιαξα λογαριασμό @giorgos_gioulekasss γιατί δεν είχε προσωπικό λογαριασμό για να είναι έτοιμος όταν βγει, κρίμα που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον κωδικό που του έβαλα!!» έγραψε ο James.

https://www.instagram.com/p/C5_aaxzu3Sf/

Το προφίλ που δημιούργησε ο James Καφετζής στον Γιώργο Γκιουλέκα μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες έχει ήδη σχεδόν 6000 followers.

Βέβαια, ο Θεσσαλονικιός παίκτης, αν πρόσεξες στην gallery πιο πάνω, είχε ήδη προφίλ στο Instagram με το όνομα @elmagos_ssss, όπου κυρίως εμφανιζόταν με τον μπαμπά του και έκαναν προβλέψεις για διάφορα match ή έβαζαν σε κατάταξη διάφορους παίκτες μέσω ειδικών φίλτρων στο TikTok, κάτι που συνέχισε να κάνει ο αδερφός του βέβαια, απ' όταν εκείνος μπήκε στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/reel/C3zwjrpIg9N/

Θα υπάρξει ενημέρωση για Παππά, Σία και Σάββα;

Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς φαίνεται πως έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς - o πρώτος λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τόσο καιρό, ο δεύτερος ίσως γιατί τον κέρδισε η πολιτική και οι Ευρωεκλογές - και γι' αυτό από το βράδυ της Πέμπτης και μετά τον αγώνα επάθλου δεν τους έχουμε ξαναδεί σε κάποιο πλάνο.

Mετά το επεισόδιο του Σαββάτου με τη δημοπρασία φαγητών και το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, το κοινό περιμένει εναγωνίως αν θα ειπωθεί κάτι για τους συγκεκριμένους παίκτες από τον Γιώργο Λιανό ή όπως έγινε στην περίπτωση της Όλγας Πηλιάκη απλά θα ανακοινωθεί η αποχώρησή τους χωρίς να δούμε κανέναν αποχαιρετισμό.

Βέβαια, εντύπωση προκαλεί και η απουσία της Σίας για την οποία επίσης, δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση για το πού βρίσκεται. Όπως λένε ωστόσο, διάφορα σπόιλερ στο διαδίκτυο ο λόγος που λείπει είναι λόγω προβλήματος που είχε με το στομάχι της.