Survivor: Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε, ο Ντάφι μίλησε και η Δαλάκα «κέρδισε» τη Σταυρούλα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε, ο Ντάφι μίλησε και η Δαλάκα «κέρδισε» τη Σταυρούλα

Η οικειοθελής αποχώρηση του Αλέξη Παππά επιβεβαιώθηκε και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα παίξει από 'δω και πέρα τον ρόλο του κακού.

Το πρώτο επεισόδιο του Survivor χωρίς James Καφετζή και Αλέξη Παππά παρακολούθησε το κοινό το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου, αφού ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ανακοίνωσε πως και ο παίκτης των κόκκινων αποχώρησε οικειοθελώς λόγω προσωπικών, οικογενειακών λόγων, επιβεβαιώνοντας τα spoilers που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο εδώ και λίγες μέρες.

Survivor: Ο «ξενερωμένος» Γκιουλέκας, ο αγώνας που ποτέ δεν είδαμε και το «δώρο» από τον James

Αυτή η διπλή αποχώρηση αντρών έφερε όμως, και μια αλλαγή στους κανόνες, αφού ενώ οι γυναίκες και των δύο ομάδων είχαν ακόμα μια βδομάδα που θα προστατεύονταν επειδή είχαν μείνει τρεις (σε κάθε ομάδα), έχοντας ενεργοποιήσει τον «κανόνα των τριών» που δεν τις άφηνε να ψηφιστούν, από αυτή τη βδομάδα θα μπορούν και τα δύο φύλα να παίξουν στη μονομαχία για την παραμονή τους.

Δεν θα χρειάζεται δηλαδή, πλέον να περιμένουμε από κάποια ομάδα να «κλειδώσει» το φύλο της μονομαχίας.

Η κόντρα Σταυρούλας - Δαλάκα και ο wannabe James, Γιώργος Παπαχαραλάμπους

Σε άλλα νέα η Σταυρούλα με την Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται πως συνεχίζουν να έχουν τη δική τους κόντρα τόσο στον στίβο μάχης, όσο και εκτός. Ή καλύτερα η Σταυρούλα δείχνει πως έχει κόντρα με την Δαλάκα, αφού η παίκτρια των Διασήμων έχει αρκετό εγωισμό για να παραδεχτεί για παράδειγμα πως έχασε απέναντι στην Σταυρούλα αυτή τη φορά επειδή εκείνη ήταν καλύτερη στο παζλ και τον στίβο μάχης.

Μην ξεχνάμε πως η ατάκα της Δαλάκα σε προηγούμενο αγώνα «Ξεκουράσου γιατί θα ξαναπαίξουμε» ήταν αυτό που είχε εκνευρίσει την Σταυρούλα, γι' αυτό και στον πρώτο αυτό αγώνα ασυλίας είπε πως είχε ακόμα ένα κίνητρο να κερδίσει τις αντίπαλές της. Βέβαια, η απάντηση της Κατερίνας Δαλάκα στο τι λέει για την κόντρα αυτή ήταν πως η μόνη κόντρα που έχει είναι με τον εαυτό της.

Το κοινό πάντως, φαίνεται να τάσσεται σε αυτή την κόντρα υπέρ της Κατερίνας Δαλάκα, κυρίως από το γεγονός πως μία την ενοχλεί την Σταυρούλα που η παίκτρια των Διασήμων την επιλέγει, λέγοντας πως είναι θέμα εμμονής, μία λέει πως δεν την διάλεξε υπονοώντας ότι την φοβάται. Από την μία είχε πει μπαίνοντας πως θα μπει για να παίξει με τις πιο δυνατές, από την άλλη παραπονιέται που την επιλέγουν.

Στο νέο επεισόδιο τώρα που θα προβληθεί την Δευτέρα 22 Απριλίου ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους φαίνεται πως θέλει να είναι ο «νέος» James, αφού προσπαθεί πια φανερά να εντυπωσιάζει με τις ατάκες του (θυμίσου και την "βασίλισσα" Χρύσα με τους κηφήνες), οι οποίες δεν είναι πάντα εύστοχες. Ο ίδιος λέει σύμφωνα με το τρέιλερ την Χρύσα των μπλε «άχρηστη» παίκτρια, χωρίς ωστόσο να σκέφτεται πως η ίδια έχει διεκδικήσει επιτυχώς την παραμονή της 6 φορές ενώ εκείνος οριακά έχασε στον στημένο αγώνα με τον James.

To πιο εύστοχο σχόλιο από Ντάφι

Όπως και να έχει πάντως το πιο εύστοχο σχόλιο για το επεισόδιο αυτό, το έκανε ο Ντάφι, αφού όπως έγραψε «Χωρίς James Kαφετζή και Αλέξη Παππά λίγο περίεργο το παιχνίδι. Συμφωνείτε;».

438124981_332968142770001_7477965666514491176_n.jpg

Και ναι, κάπως συμφωνούμε με τον Ντάφι καθώς, τουλάχιστον τα συμβούλια στο παιχνίδι θα είχαν άλλη αίσθηση. Ιδιαίτερα η κόντρα Σταυρούλας - Δαλάκα θα ήταν σίγουρα «βούτυρο στο ψωμί» των δύο παικτών, όπως και η ατάκα του Παπαχαραλάμπους για την Χρύσα.