Συγκίνηση και αγάπη για Λεβεντογιάννη - Κουρή στους Παγιδευμένους πριν το τραγικό τους τέλος

Κατερίνα Μπούσιου
Συγκίνηση και αγάπη για Λεβεντογιάννη - Κουρή στους Παγιδευμένους πριν το τραγικό τους τέλος

Η παρακινδυνευμένη κίνηση του Κίμων Κουρή, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στους Παγιδευμένους και αυτό είναι το τελευταίο. 

Δύο σχεδόν μήνες απομένουν μέχρι το φινάλε στη σειρά Παγιδευμένοι και αυτή η δεύτερη σεζόν δεν έχει αφήσει σε ηρεμία τους φανς της σειράς με τις διαδοχικές εξελίξεις. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν αρκετά συγκινητικό, αλλά οι δύο γόηδες της σειράς, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και ο Κίμων Κουρής θα έχουν από κοινού τραγικό τέλος. Ο ένας πραγματικό, ο άλλος πλασματικό.

Μία άδικη δολοφονία στους Παγιδευμένους ενώνει ξανά τον Δημήτρη και την Άννα

Ακαταμάχητος ακόμη και στη θλίψη του ο εισαγγελέας

Και οι τρεις βασικοί αντρικοί ρόλοι στη σειρά Παγιδευμένοι, δηλαδή ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο Κίμων Κουρής και ο Πέτρος Λαγούτης, ήταν αγαπημένοι του κοινού από το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, μέχρι και σήμερα. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν ιδιαίτερο για τους δύο πρώτους, με συγκίνηση και αρκετή αγωνία.

Ο Σταύρος (Κίμων Κουρής) θρήνησε τη δολοφονία του συνεργάτη του Γιώργου και είναι πνιγμένος στις τύψεις, γιατί ήταν δική του ιδέα να τους βοηθήσει στη μυστική επιχείρηση. Ο θρήνος μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε οργή. Αλλά αυτή δεν θα του βγει σε καλό όπως θα δούμε και στη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CuSHYD1oOBX/

Ο Δημήτρης από την άλλη πλευρά, αν αργούσε έστω και ελάχιστα λεπτά, θα θρηνούσε τη μικρή του αδελφή Δάφνη, που είχε απαγάγει η βαλκανική μαφία. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έδωσε ρεσιτάλ με την αγωνία του και τον τρόπο που ηρωικά την έσωσε. Ακαταμάχητοι και οι δύο και γοητευτικοί. Το κοινό στο Twitter/X δεν σταμάτησε να τους επαινεί.

Όμως σύντομα ο Δημήτρης μαζί με τον Ανδρέα (Πέτρος Λαγούτης) θα ζήσουν μία φριχτή πραγματικότητα. Ο Σταύρος χωρίς να τους ρωτήσει, θα ζητήσει τόσο τη βοήθεια της Άννας όσο και του παππού Γεράσιμου για να βρει τους δολοφόνους του βοηθού του και εκείνους που απειλούσαν άλλωστε τον Δημήτρη και απήγαγαν την αδελφή του.

Είναι παράτολμος όμως σε όλα, όπως και η μνηστή του Γιώργου, η Αλεξάνδρα που αναζητά επίσης η μαφία. Σύντομα ο Κίμων Κουρής θα βρεθεί σε αδιέξοδο, καθώς ο δολοφόνος Γρέγκορι τον οποίο αναζητά, θα βρεθεί νεκρός. Αυτό είναι όμως και το δικό του τέλος γιατί όχι μόνο του στήνουν παγίδα, αλλά τον σκοτώνουν και με τον πιο φριχτό τρόπο, διαμελίζοντάς τον. Θα συμβεί λοιπόν σύντομα η πιο σημαντική σκηνή της φετινής σεζόν στη σειρά.

https://www.instagram.com/reel/C6E-EKsKvus/

Όλο αυτό όπως ήδη σου έχω πει, αναγκάζει τον Δημήτρη να σκηνοθετήσει μαζί με τον Ανδρέα το δικό του τραγικό του τέλος, τη δολοφονία του. Για να θολώσει τα νερά, για να μη κινδυνέψουν άλλο οι δικοί του άνθρωποι. Αναγκαστικά θα κατηγορηθεί για αυτό, η ανίδεη για όλα, Άννα. Για να είναι πιο πιστευτό στους εχθρούς του.

Όσο τραγικό και αν σου ακούγεται το φινάλε της σειράς, άλλο τόσο χαρούμενο θα είναι για το ζευγάρι. Stay tuned γιατί τα σχεδόν 15 επεισόδια που μας απομένουν είναι ένα προς ένα μοναδικά.

Πώς ο Δημήτρης στους Παγιδευμένους θα σχεδιάσει τη «δολοφονία» του μετά το τραγικό τέλος του Σταύρου

https://www.instagram.com/p/C6E3LCnsrnD/