Πώς ο Δημήτρης στους Παγιδευμένους θα σχεδιάσει τη «δολοφονία» του μετά το τραγικό τέλος του Σταύρου

Κατερίνα Μπούσιου
Πώς ο Δημήτρης στους Παγιδευμένους θα σχεδιάσει τη «δολοφονία» του μετά το τραγικό τέλος του Σταύρου

Οι απειλές των κακοποιών πραγματοποιούνται στη σειρά Παγιδευμένοι με τον Κίμωνα Κουρή το πρώτο θύμα της τηλεοπτικής παρέας, ενώ ο Δημήτρης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) γλιτώνει από θαύμα. 

Ακόμη δεν γνωρίζουν που έχουν μπλέξει, ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος στη σειρά Παγιδευμένοι. Τουλάχιστον ο εισαγγελέας Μαρκέτος, νομίζει ότι αυτές οι απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα άμεσα και έμμεσα, είναι συνηθισμένες λόγω του επαγγέλματός του. Όταν όμως αυτές πραγματοποιηθούν και χάσει τον καλύτερό του φίλο, τότε θα αναγκαστεί να βάλει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο.

Το διπλό χτύπημα και η απόφαση που δεν γνωρίζει ούτε η Άννα

Οι μαφιόζοι που κρύβονται πίσω από την πρόσφατη υπόθεση της δολοφονίας μίας νύφης, αλλά με κάποιο περίεργο τρόπο συνδέονται και με τη δολοφονία της Κατερίνας (αδελφής του Σταύρου) στη σειρά Παγιδευμένοι, είναι ξεκάθαροι στις απειλές τους προς τον Δημήτρη. Του ζητούν να σταματήσει να ερευνά την υπόθεση. Και ενώ όλοι ανησυχούν, εκείνος είναι ατρόμητος.

Παγιδευμένοι: Η απειλή στον Μιχάλη Λεβεντογιάννη είναι και η αρχή του οριστικού φινάλε της σειράς

Υποψιασμένος και κάπως περισσότερο ανήσυχος θα είναι από σήμερα και μετά. Οι άγνωστοι κακοποιοί, βάζουν εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητό του. Μόνο που τον ενεργοποιούν όταν εκείνος βρίσκεται στο γραφείο του και κοντά στο αυτοκίνητο ο πατέρας του και ο Σταύρος, οι οποίοι τραυματίζονται ελαφρά.

Όλοι αγωνιούν για το μετά. Και το μετά, έχει μόνοι φόνους. Αρχικά με τον βοηθό του Σταύρου στην εισαγγελία. Ο Γιώργος πέφτει νεκρός, ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του και βοηθό του Δημήτρη.

Ο Κίμων Κουρής (Σταύρος) καταρρέει στην είδηση, αλλά μετά από λίγο, αγνοείται. Η υπόλοιπη παρέα, δηλαδή ο Δημήτρης, η Άννα και ο Ανδρέας, νομίζουν ότι έχει απομακρυνθεί για να ηρεμήσει. Η Αγγελική ωστόσο έχει ένα πολύ κακό προαίσθημα για τον αγαπημένο της. Και θα επαληθευτεί.

https://www.instagram.com/p/C3UuFF2tVCe/

Τα άκρα ενός πτώματος ανακαλύπτονται από την αστυνομία στη βιτρίνα ενός χρυσοχοείου. Κρατά στο χέρι μία πένα και ένα σημείωμα που γράφει «Με τη σειρά τους όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα». Το δαχτυλίδι όμως είναι του Σταύρου. Και η πένα της Κατερίνας. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των εργαστηριακών ευρημάτων. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης δεν μπορούν να πιστέψουν το δραματικό τέλος.

Η Αγγελική χάνει τον σύντροφό της με τον χειρότερο τρόπο, ενώ είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ο Δημήτρης δεν χρειάζεται να σκεφτεί για πολύ. Αποφασίζει ένα πανέξυπνο σχέδιο για να μην κινδυνέψει ο ίδιος αλλά και οι άνθρωποι που αγαπά, δηλαδή η Άννα, η οικογένεια και οι φίλοι του.

Στους Παγιδευμένους έχουμε μία ξαφνική πρόταση γάμου και μία ανατροπή στο φινάλε Σταύρου & Αγγελικής

Μαζί με τον Ανδρέα, μηχανεύονται τη δολοφονία του από την Άννα. Για να πειστούν οι κακοποιοί πως είναι πια νεκρός και να σταματήσουν τα δικά τους χτυπήματα. Έτσι θα οδηγηθούμε στο αρχικό τρέιλερ της σειράς πριν από μερικούς μήνες, όταν είχαμε δει τη σύλληψη της Άννας.

Η συνέχεια είναι ακόμη πιο συναρπαστική. Το επόμενο επεισόδιο της σειράς θα μεταδοθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου και εκεί βλέπουμε τον τραυματισμό από την έκρηξη του Σταύρου και του Σπύρου και πατέρα του Δημήτρη.