«Καλό ταξίδι μπαμπά μου σ'αγαπώ»: Η Βίκυ Καγιά θρηνεί την απώλεια του πατέρα της Άγγελου

Κατερίνα Μπούσιου
«Καλό ταξίδι μπαμπά μου σ'αγαπώ»: Η Βίκυ Καγιά θρηνεί την απώλεια του πατέρα της Άγγελου

Με μία ανάρτησή της στο Instagram, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το θάνατο του πατέρα της. 

Το μοντέλο και παρουσιάστρια με μία λιτή ανακοίνωση - ανάρτηση αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της πατέρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Τα συγκινητικά λόγια της Βίκυς Καγιά.

Ο πατέρας της Βίκυς Καγιά και οι αναφορές σε εκείνον

Μπορεί κατά το παρελθόν να έχουμε δει αρκετές φορές τη Βίκυ Καγιά να φωτογραφίζεται με την καλλονή μητέρα της Αλεξάνδρα, αλλά ο πατέρας της Άγγελος, ήταν πιο low profile και έμενε εκτός δημοσιότητας. Σήμερα συγκινημένη η παρουσιάστρια τον αποχαιρέτησε με μία ανάρτησή της, γράφοντας: «Καλό ταξίδι μπαμπά μου, σ' αγαπώ».

Το «αγάπα με αν τολμάς» η Βίκυ Καγιά το είπε πρώτα στον εαυτό της και μετά στα παιδιά της

https://www.instagram.com/p/C6I4JSFIitf/

Ανάμεσα στα δεκάδες συλληπητήρια μηνύματα που δέχθηκε η παρουσιάστρια και μοντέλο, ξεχωρίσαμε και εκείνο του χορογράφου Στέφανου Δημουλά, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο Dancing with the stars. Εκείνος ανέφερε μάλιστα πως πάλεψε αρκετά ο πατέρας της, προφανώς αναφερόμενος σε κάποια χρόνια ασθένεια την οποία αντιμετώπιζε.

dimoulas.png

Η Βίκυ Καγιά μας είχε μιλήσει ωστόσο στο παρελθόν για τις σχέσεις που είχε με τους γονείς της, το πόσο την επηρέασε εκείνη το διαζύγιό τους και πόσο επηρέασε εκείνους, η απόφασή της να φύγει στο εξωτερικό για να ασχοληθεί με το modeling.

https://www.instagram.com/p/Cy0gQmLIsqr/

Ειδικά για το τελευταίο είχε αναφέρει συνέντευξή της στο Gossiptv τη ρήξη στις σχέσεις τους, επειδή εκείνοι ήθελαν να σπουδάσει δικηγόρος. Λέγοντας πως: «Ούτε γράμμα δεν μου στέλνανε. Δεν τους δικαιολογώ γιατί, αφού ήταν αυτή η δικιά μου η απόφαση, η εμμονή να κάνω Νομική επειδή κάτι μπορεί να αρέσει σε κάποιον γονιό ή κάποια οικογένεια, δεν τους δικαιολογώ. Εγώ θα είμαι δίπλα στην Μπιάνκα και στον Κάρολο σε ό,τι θέλουν να κάνουν».

Βέβαια στην πορεία οι γονείς της συμβιβάστηκαν με το όνειρο και την επιθυμία της κόρης τους και μάλιστα ο πατέρας της τη συνόδευε σε πολλά από τα casting που έκανε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στη νέα ανάρτηση της Καγιά με την κόρη της οι κοριτσομάνες celebrities σχολίασαν με ενθουσιασμό

Σε άλλη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, η Βίκυ είχε μιλήσει και για τη σχέση που είχαν μεταξύ τους, οι γονείς της. Ως γνωστόν, η μητέρα της ήταν μόνο 17 ετών όταν έμεινε έγκυος σε εκείνη. Και αναφερόμενη στο διαζύγιο είπε:

«Ήμουν 17. Μόνο πάρτι που δεν κάναμε τότε. Ευτυχώς που χώρισαν γιατί δεν ταίριαζαν, απλά έμεναν μαζί για τα παιδιά. Υπήρχαν πολλές εντάσεις. Δεν ήταν ευτυχισμένοι μαζί. Δε ζήσσαμε ακραίες καταστάσεις, αλλά στην ατμόσφαιρα, υπήρχε συνέχεια μία γκρίνια, μία ειρωνεία, φωνές. Δεν ήταν χαρούμενοι. Οπότε ανακουφιστήκαμε όλοι τότε. Και σε πληροφορώ, ότι οι σχέσεις τους από τότε που χώρισαν μέχρι σήμερα είναι πολύ καλές».

https://www.instagram.com/p/CI5lVThhIwU/

Στην πρώτη κοινή συνέντευξη και φωτογράφιση με τη μητέρα της Αλεξάνδρα, η δεύτερη είχε μιλήσει για την κόρη της και τα χρόνια της εφηβείας της. Παρόλο που η Βίκυ σε εκείνη τη συνέντευξη, είχε πει χαριτωμένα πως η μαμά της είχε αδυναμία στον αδελφό της Σταύρο: «Ήταν συγκροτημένη, τυπική, άριστη σε όλα, μαθήτρια του 19. Πολύ μελετηρή, με καλές επιδόσεις και στα σπορ. Αλλά και ένα παιδί που όλη την ώρα γελούσε, που δεν παραπονιόταν ποτέ, που ξυπνούσε και κοιμόταν με γέλιο, σε αντίθεση με τον αδελφό της που ήταν πιο δύσκολος».