Στη νέα ανάρτηση της Καγιά με την κόρη της οι κοριτσομάνες celebrities σχολίασαν με ενθουσιασμό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη νέα ανάρτηση της Καγιά με την κόρη της οι κοριτσομάνες celebrities σχολίασαν με ενθουσιασμό

Όλοι λένε πόσο πολύ μοιάζει η Μπιάνκα με τη μαμά της, όμως η αλήθεια είναι πως είναι ολόιδια η γιαγιά της.

Η Βίκυ Καγιά δεν είναι μόνο μοντέλο, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, είναι και μαμά, αφού μαζί με τον σύζυγό της - και επιχειρηματία - Ηλία Κρασσά, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Μπιάνκα - Αλεξάνδρα που τον Μάιο θα κλείσει τα 9 και τον Κάρολο - Ηλία που θα γίνει 6.

https://www.instagram.com/p/CBu4nCdhQHi/

Η Μπιάνκα και ο Κάρολος είναι πραγματικά σαν τις mini εκδοχές των γονιών τους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σχολιαστεί η ομοιότητα της Βίκυς Καγιά με την κόρη της, αφού όπως θα δεις έχει κι εκείνη αντίστοιχα ξανθά μαλλιά και λευκή επιδερμίδα. Κάθε φορά μάλιστα, που ποζάρουν μαζί πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η 9χρονη θα ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα της μαμάς της στον χώρο του modelling, αφού το «έχει» με τις πόζες.

Το ίδιο συνέβη και με την πρόσφατη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά. Ποζάροντας με matchy matcy outfits και μαύρα γυαλιά μαμά και κόρη ήταν ολόιδιες.

https://www.instagram.com/p/C3sj69fohyu/

Βλέποντας αυτή την πολύ τρυφερή εικόνα οι μαμάδες της ελληνικής showbiz που έχουν κόρες δεν γινόταν να μην ταυτιστούν και να μη δείξουν τον ενθουσιασμό αλλά και την αγάπη τους στη Βίκυ Καγιά και την κόρη της σχολιάζοντας την ανάρτησή της. η Μαίρη Συνατσάκη, η Ρούλα Ρέβη και η Χριστίνα Κοντοβά ήταν μόνο μερικές από αυτές.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της πάντως, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Βίκυ Καγιά είχε αναφέρει πως δεν θα είχε πρόβλημα αν η Μπιάνκα ήθελε να ακολουθήσει από μικρή τον χώρο του modelling, όπως είχε κάνει κι η ίδια.

«Εγώ θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ ωραία, διότι ξέρω και τα κατατόπια πια, ξέρω να κατευθύνω το παιδί μου, σε ποιο πρακτορείο θα πάει, τι θα κάνει...Για πες το αυτό στον Ηλία Κρασσά κι έλα να μιλήσουμε μετά. Να στεναχωρηθεί η Μπιάνκα, να πονέσει, να υπάρχει απόρριψη; Δεν υπάρχει περίπτωση» είχε πει χαρακτηριστικά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ομοιότητα με τη γιαγιά κι όχι με τη μαμά

Πάντως μπορεί η Μπιάνκα να φαίνεται πως μοιάζει με τη μαμά της, θυμάσαι όμως τη μαμά της Βίκυς Καγιά. Η Αλεξάνδρα Καγιά είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, ενώ έχει ποζάρει μαζί με την κόρη της κι έχει κάνει και πασαρέλα μαζί της.

1708722245880-921896521-kagia.jpg

Όπως μπορείς να δεις λοιπόν, η Μπιάνκα έχει το ίδιο χαμόγελο με τη γιαγιά της. Άσχετα βέβαια, με το σε ποια μοιάζει πιο πολύ, η 9χρονη κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά είναι σίγουρο πως θα γίνει μια πολύ εντυπωσιακή δεσποινίδα, αφού φαίνεται πως «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά».