Το «αγάπα με αν τολμάς» η Βίκυ Καγιά το είπε πρώτα στον εαυτό της και μετά στα παιδιά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το «αγάπα με αν τολμάς» η Βίκυ Καγιά το είπε πρώτα στον εαυτό της και μετά στα παιδιά της

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τη ζωή της εκτός τηλεόρασης και μοιράζεται τα πιο αυθόρμητα στιγμιότυπα. Οι φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι ωραιότερες λήψεις με τα παιδιά της.

Τα τελευταία χρόνια η Βίκυ Καγιά μας υπενθυμίζει συχνά πως δεν χρειάζεσαι πολλά για να δείχνεις όμορφη και κομψή, παρά μόνο κλασικά items, αυτοπεποίθηση και ένα λαμπερό χαμόγελο.

Η 45χρονη είναι υπέρμαχος της απλότητας, του minimal ντυσίματος και φυσικά του no makeup μακιγιάζ.

Η διπλή glam εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και η «συνάντηση» με Naomi και Jennifer Lopez

Η Βίκυ Καγιά είναι η βασίλισσα του no makeup μακιγιάζ

Μια ματιά στο προφίλ της Βίκυς Καγιά αρκεί για να διαπιστώσεις πως τις περισσότερες φορές η ίδια επιλέγει να κυκλοφορεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και παραδίδοντας μαθήματα empowerment.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει εντελώς φυσική σε κάποια έξοδο ή σε επίσημο κάλεσμα, με τη φυσική ομορφιά της να «ακτινοβολεί».

https://www.instagram.com/p/C5L12O1IP3I/

«Ούτε bottox κάνω, ούτε πλαστικές. Θέλω να είμαι φυσική και λαμπερή. Με απασχολεί που δεν κοιμάμαι, που δεν τρώω σωστά και που δεν έχω χρόνο για να ησυχάσω. Όταν τα κάνω αυτά, σαφώς και είναι πιο βελτιωμένη η εικόνα μου. Ευτυχώς, υπάρχει το μακιγιάζ», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια για τη ρουτίνα ομορφιάς της.

Όπως η ίδια η fashion expert έχει δηλώσει επανειλημμένα, όταν δεν έχει κάποια άλλη επαγγελματική υποχρέωση (όπως γύρισμα ή κοσμική εμφάνιση) κυκλοφορεί makeup free, δίνοντας στο δέρμα της την ευκαιρία να παραμείνει καθαρό, λαμπερό και ενυδατωμένο.

https://www.instagram.com/p/CuRg6yCocGg/

Όσον αφορά τη διατροφή της, η παρουσιάστρια έχει εξηγήσει πως είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, χωρίς ωστόσο να στερείται τα αγαπημένα της γεύματα/σνακ.

«Δεν προσέχω τίποτα στη διατροφή μου, αλλά έχω ένα μέτρο. Δεν θα φάω ποτέ μια τούρτα μόνη μου, ούτε θα φάω δυο πιάτα πατάτες τηγανητές και κάθε μέρα. Τρώω ισορροπημένα αλλά από μόνη μου. Έτσι ήμουν κι από παιδί. Δεν θα με έβλεπες ποτέ εμένα με την πίτσα, να τη φάω όλη και να μην φάω τη σαλάτα μου. Θα έτρωγα 2 κομμάτια αλλά και τη σαλάτα με τα καρότα μου. Μετά την άλλη μέρα θα έτρωγα φακές και λαχανικά. Δεν είμαι το παιδί του junk food. Ούτε ήπια αναψυκτικά ποτέ, ούτε σαν παιδί, ούτε στην εφηβεία. Κατά τα άλλα πιστεύω πως θες και το τηγανητό σου και το γλυκό σου και το λιπαρό σου. Πιστεύω πως το παν μέτρον άριστον δεν είναι τυχαίο που υπάρχει σαν φράση από τους αρχαίους», έχει παραδεχθεί η Βίκυ Καγιά.

https://www.instagram.com/p/CylB4mpIY56/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες makeup free εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά επενδύει στη φιλία και έχει φτιάξει το ωραιότερο photo άλμπουμ με τις κολλητές της

H νέα καθημερινότητα εκτός τηλεόρασης και οι ωραιότερες φωτογραφίες με τα παιδιά της

Η φετινή σεζόν βρίσκει την Βίκυ Καγιά εκτός TV, με αυτή τη συνειδητή απόφαση να αποτελεί ανάγκη για εκείνη. Τα τελευταία χρόνια η 45χρονη είχε πολύωρα γυρίσματα τόσο για το GNTM αλλά και το Shopping Star με αποτέλεσμα να έχει πολύ ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για ανάπαυση και οικογενειακές στιγμές.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για την καθημερινότητά της εκτός τηλεόρασης η παρουσιάστρια είχε παραδεχθεί: «Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν νιώθω γεμάτη, 30 χρόνια εργάζομαι. Ευχαριστώ τον Θεό για τα καλά που έχω. Ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση, έχω κερδίσει μία ηρεμία που είχα χάσει. Για έμενα ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό. Μου αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν. Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά. Όταν είναι κάτι θα σας το ανακοινώσω εγώ. Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου».

Καθημερινά η Βίκυ Καγιά συναντά φίλους-συνεργάτες και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένεια και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά μετρούν δέκα χρόνια γάμου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ ενωμένη οικογένεια.

kagia_akropoli.jpg

Τα δύο παιδιά τους (η 9χρονη Μπιάνκα και ο 6χρονος Κάρολος) κάνουν τα πάντα πιο όμορφα και τους γεμίζουν με χαρά. Δεν είναι λίγες οι φορές που μαμά-παιδιά ποζάρουν μαζί στην κάμερα, χαρίζοντάς μας αυθόρμητες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CsNuLWxIV_Y/

Η Βίκυ Καγιά έχει εξομολογηθεί πως η μητρότητα την άλλαξε πολύ σαν άνθρωπο δηλώνοντας: «Όχι μόνο με άλλαξε, με έκανε ένα διαφορετικό άνθρωπο. Όταν γίνεσαι μητέρα, αλλάζει το κέντρο βάρους σου, το πόσο σοβαρά παίρνεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Αλλάζεις ως σύντροφος και ως γυναίκα. Αλλάζουν όλα. Άφησα πίσω το άγχος που είχα να είμαι τέλεια. Να είμαι πάντα στην ώρα μου, να μην έχει κάποιος να πει οτιδήποτε για μένα, να μη σκεφτεί καν κάτι κακό, να μη δημιουργήσω θέματα πουθενά. Παλιά, αν αργούσα 5 λεπτά σε ραντεβού, μπορεί να αρρώσταινα από τη στενοχώρια μου. Ίσως επειδή η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή, το είχα πάντα βάρος να είμαι τέλεια σε όλα. Αυτό το έχω αφήσει πίσω, χωρίς να σημαίνει πως είμαι ασυνεπής, κάθε άλλο, απλά δεν τρελαίνομαι. Είμαι πιο ήρεμη, πιο ψύχραιμη και απολαμβάνω πολύ περισσότερο τις στιγμές της προσωπικές μου και τις στιγμές τις επαγγελματικές μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ».

https://www.instagram.com/p/C2Utq5Aovpt/

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα της παρουσιάστριας με τα παιδιά της.

Πηγή κεντρικής: vickykaya