Φινάλε στην Παραλία με την ανακάλυψη δύο δολοφόνων: Το μήνυμα της Μαρίας Ναυπλιώτου

Κατερίνα Μπούσιου
Φινάλε στην Παραλία με την ανακάλυψη δύο δολοφόνων: Το μήνυμα της Μαρίας Ναυπλιώτου

Το μήνυμα της ηθοποιού. Το κοινό ήδη χειροκρότησε την είσοδο της Μαρίας Ναυπλιώτου στην Παραλία και περιμένει να βοηθήσει τον Χάρι στη νέα του ζωή. 

Δύο τρυφερές σχέσεις θα δούμε να εξελίσσονται στη συνέχεια της Παραλίας. Και η Μαίρη Μηνά μαζί με την Μαρία Ναυπλιώτου θα φροντίσου για αυτό. Μάλιστα η πρώτη θα βοηθήσει στα μέγιστα στην πορεία προς το φινάλε της σειράς.

Οι τύψεις του Γράντου, ο φόβος του Δημητρού και το μήνυμα της Ναυπλιώτου

Η σειρά που είναι μία από τις εκπλήξεις της σεζόν και πολύ υψηλά στις θεάσεις στο Ertflix οδηγείται προς την πορεία του φινάλε. Και αντίθετα από όλες τις υπόλοιπες, η Παραλία κάνει και ανανέωση στο καστ πριν φτάσουμε στο τέλος.

Η σύλληψη του δολοφόνου Γιώργου Νινιού στην Παραλία: Το δίλημμα του Γράντου και η μεγάλη αποκάλυψη

Η σωτηρία του Γιώργου Νινιού ως Δημητρού θα είναι η Μαίρη Μηνά η οποία κάνει ποδαρικό και θα την δούμε να στέκεται στο πλευρό του, ως ψυχίατρος. Αν και η Νικολίνα (Μπέτυ Λιβανού) θα είναι επιφυλακτική απέναντί της, η γιατρός σταδιακά θα ξεδιπλώσει τις αναμνήσεις του. Όσο φρικιαστικιές και αν είναι. Προς το παρόν περνά δύσκολα στο ψυχιατρείο και το κοινό αντιδρά.

paraliadimitros.png

Η διασταύρωση στοιχείων στη συνέχεια, θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις που κάποιοι φοβούνται να ειπωθούν. Είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι ο Δημητρός δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να επιστρέψει στο σπίτι του. Το θέμα είναι για το αν θα κάνει και άλλο φόνο. Το λέει κάπως αινιγματικά στο τρέιλερ: «Αν δεν είμαι καλά, είμαι επικίνδυνος».

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη τιμωρία της Νικολίνας. Το να χάσει τον Δημητρό της. Μεγαλύτερη και από τη σύλληψή της για τη δική της εμπλοκή στους φόνους.

Φαίνεται πως οι αδύναμοι αρχικά θα έχουν το μεγαλύτερο τίμημα. Αλλά θα την πληρώσουν και όσοι έχουν κάνει σημαντικά παραπτώματα. Ο Γράντος βασανίζεται από τύψεις για τον φόνο της Ρηνιώς και δεν θέλει να την πληρώσει ο Δημητρός. Η αποκάλυψη πως εκείνος είναι ο πατέρας του θα τον οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο αδιέξοδο. Αλλά πριν πάρει μία οριστική απόφαση θα στραφεί κατά του Διονύση του μέχρι τότε ευεργέτη και νονού του.

Όμως εδώ μπαίνει ένα μεγάλο ερώτημα; Θυμάται καλά ο Γράντος πως σκότωσε τη Ρηνιώ; Μήπως το νομίζει επειδή ήταν μεθυσμένος; Μήπως ούτε και ο Δημητρός είναι υπεύθυνος; Εξαρχής αρκετοί από τους πιστούς φανς της σειράς έχουν υποψιαστεί και τον Λοίζο (τον κοινοτάρχη που υποδύεται ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος) ως πιθανό δολοφόνο. Άλλωστε και αυτός είχε συμμετοχή στο κύκλωμα των ναρκωτικών.

loizossxolio.png

Οι πληροφορίες λένε πως ο Λοΐζος θα προδοθεί μόνος του στη συνέχεια. Αλλά και από ένα στοιχείο που θα θυμηθεί ο ίδιος ο Γράντος. Το σχέδιο για...Όσκαρ που είχε μηχανευτεί δεν θα λειτουργήσει μέχρι τέλους. Είχε αντιληφθεί εκείνο το βράδυ τους δύο προηγούμενους άντρες και ήξερε πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να δράσει κατά της Ρηνιώς. Με τον έλεγχο και της αστυνομίας εκείνο το διάστημα ήταν σίγουρος πως ποτέ δεν θα αποκαλυφθεί.

Ναυπλιώτου και Μηνά αλλάζουν τη ζωή δύο ανθρώπων στην Παραλία και μας οδηγούν στη δικαίωση

Όσο για τον Διονύση είναι πλέον προφανές ότι θα οδηγηθεί σε οριστική σύγκρουση με τον Παπαδογιαννάκη, αγνοώντας προς το παρόν πως είναι ζωντανός, μετά την πρόσφατη επίθεσή του. Το τέλος του Αλέξανδρου Λογοθέτη θα είναι όμως περιπετειώδες.

Και ενώ θα έχουμε και ξεκαθαρίσματα στην κοινότητα των χίπις, μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων, σιγά σιγά θα φτάσουμε στην οριστική απόφαση κάποιων να εγκαταλείψουν οριστικά τα Μάταλα. Όπως και στην πραγματικότητα συνέβη δηλαδή τη δεκαετία του '70.

https://www.instagram.com/p/C4NYd_3tc69/

Από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε σε καθημερινή βάση και τη Μαρία Ναυπλιώτου. Πλέον όπως ήδη σε είχα ενημερώσει θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Χάρι. Γιατί εκείνος ευτυχώς θα σωθεί. Εκείνη ως Χήρα, έχει ζήσει αρκετές τραγωδίες και νιώθει συνεχώς να απειλείται. Όταν όμως τον γνωρίσει θα αλλάξει η προοπτική της και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πάντα. Μας το είπε και η ίδια η ηθοποιός στο μήνυμα της στο Instagram, στο πρώτο γύρισμα του νέου της ρόλου.

https://www.instagram.com/reel/C4N5NPlN7zs/