Survivor: Η ατάκα του Γκέντσογλου για την Αντωνά, η αντίδραση Σοϊλέδη και το λάθος του Φάνη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η ατάκα του Γκέντσογλου για την Αντωνά, η αντίδραση Σοϊλέδη και το λάθος του Φάνη

Στο τρίτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων του Survivor το κοινό απόρησε με την ατάκα του Σάββα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας αλλά και με τον Φάνη που ψήφισε την πιο δυνατή παίκτρια των Μαχητών.

Το τρίτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων παρακολούθησαν οι fans του Survivor το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου και η αλήθεια είναι πως μόνο με απορίες γέμισαν βλέποντας τι ψήφισαν οι παίκτες και των δύο ομάδων.

Και λέμε οι παίκτες και των δύο ομάδων καθώς μπορεί οι Μαχητές να κέρδισαν τον τρίτο αγώνα ασυλίας, όμως MVP της εβδομάδας βγήκε η Κατερίνα Δαλάκα από την ομάδα των Διασήμων. Αυτόματα λοιπόν, το συμβούλιο απέκτησε άλλο ενδιαφέρον.

Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι μετά τους δύο πρώτους αγώνες ασυλίας οι υποψήφιοι που είχαν προκύψει ήταν ο Rob από τους Μπλε και η Κρίστη από τους Κόκκινους.

Η ατάκα του Γκέντσογλου και η υποψήφια Πηλιάκη μπέρδεψαν το κοινό

Οι Διάσημοι λοιπόν, χάνοντας τον τελευταίο αγώνα, έπρεπε να ψηφίσουν πρώτοι τον παίκτη ή την παίκτρια που ήθελαν προς αποχώρηση. Κι εκεί είναι που το κοινό άρχισε να αναρωτιέται «Τι μας κρύβουν;» μιας και ο Σάββας Γκέντσογλου πηγαίνοντας στην κάλπη ψήφισε την Μαρία Αντωνά λέγοντας «Συγγνώμη Άρη (σ.σ Σοϊλέδη) αλλά όλο αυτό το παιχνίδι πίσω από την πλάτη μου δεν είναι ωραίο».

Κανείς δεν κατάλαβε σε τι μπορεί να αναφέρεται ο παίκτης των Διασήμων, αφού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων δεν είδαμε να στήνεται κάποια δολοπλοκία εις βάρος του από τη Μαρία Αντωνά. Παράλληλα, το γεγονός πως κι εκείνη με τη σειρά της ψηφίζοντας την Όλγα Πηλιάκη είπε πως η ψήφος της αυτή είναι η απάντησή της σε αυτό που θέλουν να της κάνουν, έκανε το κοινό αφενώς να καταλάβει πως οι Κόκκινοι έχουν χωριστεί σε δύο ξεκάθαρες κλίκες, αφετέρου να απορήσει πότε δημιουργήθηκαν όλες αυτές οι κόντρες.

Και ο Άρης Σοϊλέδης πάντως, ο σύντροφος της Μαρίας Αντωνά κι επίσης πρώην παίκτης του Survivor, δεν κατάλαβε όσα είπε ο Σάββας Γκέντσογλου.

Πάντως μπορεί οι fans του παιχνιδιού να μην κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται αλλά στήριξαν την επιλογή του Σάββα Γκέντσογλου, λόγω της μέχρι τώρα συμπεριφοράς του.

Από την άλλη, όμως η κλίκα της Μαρίας Αντωνά «κέρδισε» στην ψηφοφορία βγάζοντας υποψήφια την Όλγα Πηλιάκη, η οποία αντικειμενικά είναι μία από τις καλύτερες παίκτριες των Κόκκινων.

Με υποψήφια την Όλγα, ο Rob από τους Μαχητές που ήταν ήδη υποψήφιος, όπως είπαμε πιο πάνω, αυτόματα εξαιρέθηκε από την διαδικασία, αφού στη μονομαχία για την παραμονή στο Survivor, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άτομα του ίδιου φύλου.

Το κοινό αντέδρασε με την ψήφο του Φάνη

Έτσι, οι Μαχητές οδηγήθηκαν ξανά στην κάλπη και εκεί ήταν που το κοινό απόρησε και πάλι με το αποτέλεσμα, αφού η παίκτρια που ψηφίστηκε ήταν η Δώρα Νικολή, μία από τις δύο καλύτερες παίκτριες που έχουν οι Μπλε, η οποία μάλιστα έφερε και τον νικητήριο πόντο στον τρίτο αγώνα ασυλίας μαζί με τον Φάνη.

Η Δώρα είχε ξαναψηφιστεί από τους Μαχητές αλλά την πρώτη εβδομάδα που βρίσκονταν στο παιχνίδι, κάτι που τους έδινε το ελαφρυντικό ότι δεν μπορούσαν να ξέρουν πόσο καλή παίκτρια είναι. Δεδομένου όμως, ότι διανύουμε την 3η εβδομάδα που βρίσκονται οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο κι έχοντας παίξει τόσα παιχνίδια, η ψήφιση της Δώρας δεν είχε λογική. Ιδιαίτερα αφού οι Μπλε είχαν την επιλογή να ψηφίσουν την Χρύσα, η οποία είναι πιο αδύναμη.

Το γεγονός μάλιστα, πως ο ακριβοδίκαιος μέχρι στιγμής Φάνης είπε πως ψήφισε συναισθηματικά κι όχι αγωνιστικά και γι' αυτό έριξε στην κάλπη το όνομα της Δώρας έκανε το κοινό αυτόματα να ταχθεί εναντίον του, αναφέροντας στο Twitter/X πως αυτό ήταν μεγάλο φάουλ από τον ίδιο.

Τα πράγματα έβαλε στη θέση τους η MVP Κατερίνα Δαλάκα που ψήφισε την Χρύσα από τους Μαχητές στέλνοντάς την στη μονομαχία μαζί με την Κρίστη, την Όλγα και την Δώρα, με το κοινό να της «βγάζει το καπέλο».