Η έκπληξη γενεθλίων και ένας νέος έρωτας στη Γη της ελιάς για την Ιφιγένεια Τζόλα

Κατερίνα Μπούσιου
Η έκπληξη γενεθλίων και ένας νέος έρωτας στη Γη της ελιάς για την Ιφιγένεια Τζόλα

Όχι άλλα δράματα. Στη Γη της ελιάς μετά το Πάσχα θα έχουμε αλλαγές σε πολλά επίπεδα σχέσεων. 

Σχεδόν τίποτε από ό,τι συνέβαινε στις ζωές των περισσότερων ηρώων στη Γη της ελιάς δεν θα είναι το ίδιο σε λίγες ημέρες από σήμερα. Η σειρά πριν διακόψει λόγω του Πάσχα στα πλαίσια των γενικότερων αλλαγών στο πρόγραμμα όλων των καναλιών, θα μας δώσει αρκετά στοιχεία που θα μας οδηγήσει στον νέο κύκλο επεισοδίων πριν το τέλος του Ιουνίου. Δύο από τα κεντρικά πρόσωπα θα είναι η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Νίκος Κοσώνας.

Και λίγη αγάπη για το φινάλε

Υπάρχει μία γενική παραδοχή από το κοινό που παρακολούθησε φέτος τις σειρές μυθοπλασίας, πως υπήρχε μία υπερβολική δόση δράματος σε αρκετές σειρές. Ειδικά σε εκείνες τις καθημερινές που θα έπρεπε να είναι και λίγο πιο ανάλαφρες. Στη Γη της ελιάς ζήσαμε τα τελευταία 3 χρόνια αρκετά δράματα και τώρα θα ζήσουμε μέχρι το φινάλε της, γάμους, γεννήσεις αλλά και αρκετούς νέους έρωτες. Έτσι για να υπάρξει μία αρμονία.

Η τελική σύγκρουση Αφροδίτης και Αριάδνης στη Γη της ελιάς φτάνει στα όριά του τον Πασχάλη Τσαρούχα

Στα προσεχώς θα θαυμάσεις τη Βασιλική που γίνεται ξανά στη σειρά, μία δυναμική νέα κοπέλα και μαμά. Θα αναλάβει όλες τις ευθύνες στα χωράφια της οικογένειας και θα αποδείξει σε όλους πως διαθέτει τον πεισματάρικο χαρακτήρα του τηλεοπτικού της μπαμπά Πασχάλη Τσαρούχα.

Κάπου εκεί θα εμφανιστεί η ομολογία του Μιλτιάδη πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Εμείς το έχουμε ήδη καταλάβει ως κοινό, εκείνη προς το παρόν το αγνοεί, λόγω του θρήνου της. Παρόλο που ήθελε να αποφύγει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο για μία νέα αγάπη, γιατί είναι ακόμη μέσα της ζωντανή η αγάπη για τον Φίλιππο, σταδιακά θα τη δούμε να είναι μαζί του. Αρχικά ως στενοί φίλοι και αργότερα ως ζευγάρι. Μένει να το δούμε γιατί έχουμε συνηθίσει και διαφόρων τύπων ανατροπές σε αυτή τη σειρά.

Η Δώρα Χρυσικού γιόρτασε την ελευθερία της στη Γη της ελιάς λίγο πριν συμφιλιωθεί με τη Βασιλική

https://www.instagram.com/p/C4p8j0lso9J/

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι πάντως αχώριστη εκτός σειράς τόσο με τον ηθοποιό που υποδύεται τον Μιλτιάδη, τον Νίκο Κοσώνα, όσο και με τον Παρασκευά (Μίλτος Χαρόβας) και την Ειρήνη (Ζωή Γεράση). Και οι τρεις νεαροί ηθοποιοί έκαναν μία έκπληξη στην τηλεοπτική Βασιλική γιορτάζοντας τα 25α γενέθλιά της. Και κάνοντάς της καντάδα για την περίσταση. Οι 4 ηθοποιοί λόγω της σειράς και των γυρισμάτων που γίνονται στην Κύπρο και στη Μάνη, έχουν γίνει πια κολλητοί φίλοι.

Και αν αναρωτιέσαι αν η Χάιδω θα τα επιτρέψει όλα αυτά στη νύφη της, τότε να σου πούμε πως το μόνο που θα θέλει από εδώ και πέρα είναι να είναι ευτυχισμένη εκείνη και η κόρη της, δηλαδή η εγγονή της.

Μετά τον θρήνο στη Γη της ελιάς, η Βασιλική διασκεδάζει στο TikTok με τους δύο άντρες της ζωής της