Την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ήταν λογικό

Τζένη Ντεμιράι
Την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ήταν λογικό
NDP Photo Agency

Έντονη ήταν η συναισθηματική φόρτιση της Φαίης Σκορδά το βράδυ της Δευτέρας 29 Απριλίου στον περίπατο Walk for Wishes 2024.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής που τιμάται στις 29 Απριλίου, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργάνωσε τον καθιερωμένο ετήσιο περίπατο, Walk for Wishes 2024, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Οι συμβολικοί περίπατοι πραγματοποιούνται βραδινές ώρες, με σκοπό ο ουρανός να φωτιστεί με το μπλε χρώμα που είναι χαρακτηριστικό του Make-A-Wish. Τις πορείες που δημιουργούνται οδηγούν παιδιά ευχής μαζί με τις οικογένειές τους, με σκοπό να τιμηθεί ο αγώνας με σοβαρές ασθένειες και η δύναμή να ξανασταθούν στα πόδια τους.

Ο Γιάννης Λιάγκας έγινε 13 ετών και η Φαίη Σκορδά αντέδρασε σαν «σωστή» σύγχρονη μαμά

Η Πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Φαίη Σκορδά με το πιο σωστό outfit για την περίσταση

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε ο περίπατος στην Αθήνα, όπου βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, η οποία είναι Πρέσβειρα του Make-A-Wish από το 2016.

8237_FEI_SKORDA_29042024.jpg

Η Φαίη ήταν ντυμένη στα χρώματα του φιλανθρωπικού οργανισμού (μπλε-λευκό), επιλέγοντας, μάλιστα, να φορέσει ένα t-shirt με το λογότυπο του Make-A-Wish και ένα μεγάλο λευκό αστέρι στο κέντρο. Συνδύασε το μπλουζάκι με μία λευκή αθλητική ζακέτα, ένα σκούρο τζιν παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια. Η παρουσιάστρια επέλεξε να έχει πιασμένα αλογοουρά τα μαλλιά της, αφήνοντας δύο τουφάκια μπροστά.

skorda.jpg

Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά στον περίπατο του Make-A-Wish

Η Φαίη Σκορδά ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, γεγονός που έγινε έντονα αντιληπτό όταν παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες στο Καλλιμάρμαρο

Εκεί αρχικά είπε:

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια της ευχής, είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και σε 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο του Make a Wish. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ και συγκινούμαι και εγώ γιατί, καθώς ερχόμουν, συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία τα είχα γνωρίσει μικρά και κάποια ήταν στις αγκαλιές. Παιδιά ευχής που τώρα έχουνε μεγαλώσει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια σχολίασε πως δεν ξεχωρίζει κάποια εκπλήρωση ευχής, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό που την αγγίζει σε μεγαλύτερο βαθμό είναι το βλέμμα που έχουν οι μαμάδες.

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, ήταν όταν μία από τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί τη ρώτησε: «Το δικό σας φως για να μην χάνετε το δρόμο σας ποιο είναι;», με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συναισθηματική της φόρτιση, να διακόψει για λίγο τις δηλώσεις και να σκουπίσει τα δάκρυα της, λίγο αφότου πει: «Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο…».

«Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά. Και από τα δικά μου παιδιά και όλα τα παιδιά που είναι εδώ» απάντησε τελικά, ύστερα από την σύντομη διακοπή.

Φαίη Σκορδά: Το ψηλόμεσο τζιν καμπάνα είναι το αγαπημένο της και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα

Πηγή κεντρικής εικόνας: ndp