Το καλοκαίρι σε παγωτατζίδικο, τώρα σε σούπερ μάρκετ: H Άννα Βίσση είναι η «απόλυτη» σταρ στο TikTok

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το καλοκαίρι σε παγωτατζίδικο, τώρα σε σούπερ μάρκετ: H Άννα Βίσση είναι η «απόλυτη» σταρ στο TikTok

H Άννα Βίσση για ακόμα μια φορά απέδειξε πόσο cool είναι, τραγουδώντας σε σούπερ μάρκετ της Σκύρου τον Λεκέ και φυσικά τα σχόλια ήταν επικά.

Δεν είναι τυχαίο που η Άννα Βίσση έχει στις «πλάτες» της τόσα χρόνια καριέρας (50 παρακαλώ), ούτε είναι τυχαίο που οι fans της αντί να μειώνονται όλο και αυξάνονται με αποτέλεσμα κάθε της εμφάνιση να είναι sold out. Πέρα από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάνει στο τραγούδι με το ρητό «όσα έχω ζήσει τα έχει πει η Βίσση» να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, η ίδια αποδεικνύει συνεχώς πόσο cool, ακομπλεξάριστη και κοινωνική είναι, ιδιαίτερα με τα βίντεο που δημοσιεύει στα social media της. Άλλωστε, έτσι είναι οι σούπερ σταρ.

Άννα Βίσση & Μαρία Καβογιάννη «δίνουν πόνο» στο TikTok αλλά η απόλυτη πρωταγωνίστρια ήταν η Ασπασία

Η Άννα Βίσση τραγούδησε τον Λεκέ σε σούπερ μάρκετ της Σκύρου

Για μια ακόμη φορά λοιπόν, η «απόλυτη» Άννα Βίσση έγινε viral με το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok της από το σούπερ μάρκετ που βρέθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Σκύρο, όπου ξεκίνησε να τραγουδάει τον Λεκέ - μία από τις τελευταίες της επιτυχίες - που ακουγόταν εκείνη τη στιγμή από τα ηχεία.

Φυσικά τόσο η ταμίας, όσο και οι υπόλοιποι πελάτες είχαν μείνει άφωνοι με αυτό που έβλεπαν, αφού η Άννα Βίσση όχι μόνο τραγουδούσε μπροστά τους, αλλά τους είχε πιάσει και την κουβέντα, τρώγοντας παράλληλα και τυρί του τοστ, έχοντας κάνει και τα δικά της ψώνια.

Φυσικά το βίντεό της συγκέντρωσε μέσα σε μια μέρα πολλές χιλιάδες views - πάνω από 280.000 - με τα σχόλια να είναι επικά τόσο για εκείνη και το πόσο «ωραίος τύπος» είναι αλλά και το πόσο τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν σε εκείνο το σούπερ μάρκετ.

Οι φορές που «τρόλαρε» τον κόσμο

«Ωραίος ο Φαίδων»! Ο Καρβέλας junior έγινε 2 ετών και η Άννα Βίσση έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ίδια έγινε viral «τρολάροντας» με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο. Η ίδια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Κέρκυρα το περασμένο καλοκαίρι δεν δίστασε να σερβίρει και παγωτό σε έναν τουρίστα την ώρα που βρισκόταν σε αντίστοιχο μαγαζί, παριστάνοντας την υπάλληλο. Φυσικά ο τουρίστας δεν γνώριζε ποια ήταν, παρά μόνο ότι παραγγέλνει παγωτό σε ένα μαγαζί, αλλά όσοι είδαν το βίντεο και πάλι «χειροκρότησαν» το πόσο cool είναι.

Αλλά και με τις φίλες της, την Μαρία Καβογιάννη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η Άννα Βίσση έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές βίντεο στα social media της που έχουν γίνει viral.

Όπως αυτό που αναβίωσαν με την Μαρία Καβογιάννη τη σκηνή από το Ντόλτσε Βίτα με το γνωστό τραγούδι I will Survive.

H viral αντίδραση της Άννας Βίσση για την ηλικία της

Η Άννα Βίσση πόζαρε με τα 2 παιδιά του Καρβέλα και εκτός από αγάπη υπερβολική είδαμε και κάτι άλλο

Η Άννα Βίσση δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί, ούτε να «τσαλακώσει» την εικόνα της. Ποιος μπορεί να ξεχάσει λοιπόν, την αντίδρασή της στην δημοσιογράφο που αποκάλυψε την ηλικία της, το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκει της συνέντευξης τύπου που έδινε στην Κύπρο με αφορμή τις συναυλίες που θα έδινε στη γενέτειρά της για τα 50 χρόνια της καριέρας της.

Ξεκινώντας για να κάνει την ερώτησή της η δημοσιογράφος άρχισε να λέει: «Το 1963...» με την Άννα Βίσση να σχολιάζει με χιούμορ «1963; Είχα γεννηθεί;». Η δημοσιογράφος, τότε απάντησε πως δεν θα πει πότε γεννήθηκε η τραγουδίστρια, αλλά η Άννα Βίσση της είπε: «Σιγά καλέ». Κι έτσι, η δημοσιογράφος αποκάλυψε τη χρονολογία. «Το 1957» είπε, θέλοντας να συνεχίσει, με την Άννα Βίσση να κάνει μια γκριμάτσα αστειευόμενη σχολιάζοντας «Ωραίος χρόνος».