Η Σοφία Καρβέλα χορεύει με street look στο TikTok και oι Fannatics την αποθεώνουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σοφία Καρβέλα χορεύει με street look στο TikTok και oι Fannatics την αποθεώνουν

Η Σοφία Καρβέλα, ο γιος και η φίλη της χόρεψαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια full time μαμά που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική.

Η γνωστή fashion stylist έχει αναπτύξει μια πολύ αληθινή, ακομπλεξάριστη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, οι οποίοι την παρακολουθούν καθημερινά μέσα από το Instagram να αντλούν έμπνευση από εκείνη σε θέματα μόδας και όχι μόνο.

Η Σοφία Καρβέλα χορεύει το «Βατερλώ» και οι fans της Άννας Βίσση την αποθεώνουν

Πριν λίγα 24ωρα στενή φίλη της Σοφίας Καρβέλα δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok όπου βλέπουμε τις δύο γυναίκες και τον ένα από τους δύο γιους της fashion stylist να διακωμωδούν το «Βατερλώ» της Άννας Βίσση, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Η Σοφία Καρβέλα έδωσε μια συμβουλή για τον αλκοολισμό & μοιράστηκε κάτι που δεν γνωρίζαμε για εκείνη

Φορώντας ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, ριγέ σακάκι, πολύχρωμο φουλάρι, καφέ crossbody τσάντα και γυαλιά ηλίου, η Σοφία Καρβέλα απόλαυσε τη βόλτα της στο κέντρο της Νέας Υόρκης μαζί με τον γιο της, Νίκο και την φίλη της, Ναυσικά.

sofia3.jpg

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας», έχει δηλώσει η η Σοφία Καρβέλα.

Τα υποστηρικτικά σχόλια των fans

Αρκετά ήταν τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της φίλης της Σοφίας Καρβέλα, με όλους να συγχαίρουν το team για το πετυχημένο βίντεο στο TikTok.

sxolio1.jpg

«Η απόλυτη κόρη με τα απόλυτα εγγόνια και την απόλυτη φίλη της κόρης της ΑΠΟΛΥΤΗΣ», «Τι ωραίο στυλ!», «Ίδια η Βίσση εντωμεταξύ», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των fans.

sxolio2.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο η Άννα Βίσση αναδημοσίευσε το βίντεο στο TikTok, πλημμυρισμένη από υπερηφάνεια για την κόρη και τον εγγονό της.

Στο πέρασμα του χρόνου μαμά και κόρη μοιάζουν σαν αδερφές ενώ τα τελευταία χρόνια η Σοφία επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της, εντός αλλά και εκτός σκηνής.

https://www.instagram.com/p/CfpUVXsMHwQ/

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί επανειλημμένα στο πόσο πολύ εμπιστεύεται το γούστο και την κρίση της κόρης της, τόσο σε θέματα μόδας αλλά και σε άλλα, σοβαρά ζητήματα.

Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό, η Άννα Βίσση είχε τονίσει για τη σχέση με την κόρη της: «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια την θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει».

https://www.tiktok.com/@annavissiofficial/video/7313465246004399392

Για τη συνεργασία και τη σχέση της με τη Σοφία Καρβέλα η τραγουδίστρια ανέφερε πρόσφατα στον Τάσο Τρύφωνος: «Σήμερα τηλεφωνηθήκαμε και μια δυο φορές μου μίλησε έτσι απότομα. Να καταλάβεις, ότι τώρα που σου μιλάω έτσι εγώ εσένα, που το μετανιώνω, έτσι μου μιλάει κάθε μέρα εμένα ο Νίκος και τώρα καταλαβαίνω πως είναι να σου μιλάει το παιδί σου έτσι και να το συγχωρείς μου είπε. Γιατί την συγχωρώ. Όχι γιατί είμαι απλά μάνα της. Βγαίνω λίγο από τον τίτλο μάνα και βλέπω ότι είναι ένα παιδί που έχει δυσκολευτεί, έχει ξεπεράσει πράγματα, δυνάμωσε και αυτή τη στιγμή είναι κάπου που είναι πραγματικά απασχολημένη, έχει εκνευρισμούς, έχει υπευθυνότητα να μεγαλώσει δυο παιδιά στην Αμερική και την καταλαβαίνω».

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela