Βίσση και Κωνσταντινίδου έδειξαν πως διασκεδάζουν δύο κολλητές like a pro και έγιναν ξανά viral

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βίσση και Κωνσταντινίδου έδειξαν πως διασκεδάζουν δύο κολλητές like a pro και έγιναν ξανά viral

H Άννα Βίσση και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσαν το παρών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται Ρέμος-Φουρέιρα και απογείωσαν το κέφι. 

Η Άννα Βίσση και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου συνδέονται με στενή φιλία και μαζί με την παρέα τους πραγματοποιούν συχνά κοινές νυχτερινές εξόδους.

Το χιούμορ είναι αναμφίβολα ένα από τα στοιχεία που ενώνει την τραγουδίστρια και την ηθοποιό, με τις συναντήσεις τους να συνοδεύονται συχνά από απολαυστικά videos στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Άννα Βίσση και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ξεφάντωσαν με Ρέμο-Φουρέιρα

Πριν από λίγα 24ωρα Βίσση και Κωνσταντινίδου έδωσαν το παρών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

vissi7.jpg

Για την περίσταση η Άννα Βίσση επέλεξε ένα casual rock outfit και συγκεκριμένα faux leather παντελόνι το οποίο συνδύασε με printed t-shirt. Όπως ήταν αναμενόμενο Ρέμος-Φουρέιρα βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια και έδωσαν το μικρόφωνο στην Άννα Βίσση η οποία ξεσήκωσε τους θαμώνες με τις επιτυχίες της.

vissi3.jpg

Λίγο αργότερα Βίσση-Κωνσταντινίδου χόρεψαν ξέφρενα και μοιράστηκαν το πιο fun video που έμελλε να γίνει viral.

https://www.instagram.com/reel/C4p8W8WoPtS/

Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Άννα Βίσση και η απόλυτη «μπερδεύτηκε» βλέποντας την μεταμόρφωσή της

«Είναι δοτική πάρα πολύ, είναι γλυκιά, είναι συντροφική. Αχ! Πραγματικά, θα ήθελα να είμαι άντρας και να την έπαιρνα και να την πήγαινα στα ουράνια. Αυτή η γυναίκα είναι για αγκαλιές. Γνωριζόμαστε χρόνια. Η Άννα είναι για αγκαλιές, ενώ την βλέπεις πάνω στην σκηνή και λες θα τρελαθώ, τι ενέργεια, τα έχω χάσει με το κορίτσι αυτό, στο σπίτι είναι κοριτσάκι», είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την Άννα Βίσση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Το viral βίντεο Βίσση-Κωνσταντινίδου στο TikTok

Πριν από μερικούς μήνες Άννα Βίσση και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πραγματοποίησαν κοινή νυχτερινή έξοδο στο στέκι τους επί της οδού Βουκουρεστίου και φεύγοντας μοιράστηκαν ένα αυθόρμητο βίντεο με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Φορώντας casual look και κρατώντας ένα χάρτινο ποτήρι, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ αυτοτρολάρεται, φέρνοντάς μας μνήμες από τη δημοφιλή σειρά «Στο παρά πέντε».

Εμφανώς ευδιάθετη και με χιουμοριστική διάθεση η τραγουδίστρια συνομιλεί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τη ρωτάει χαρακτηριστικά: «Η Βίσση πόσο είναι;».

Η ηθοποιός ξεσπά σε γέλια και την ρωτά αν θα ανανεώσουν το καθιερωμένο τους ραντεβού για κανάστα.

Η Άννα Βίσση έχει γεννηθεί στις 20 Δεκεμβρίου του 1957 και πριν λίγους μήνες γιόρτασε τα 66α γενέθλιά της. Άννα Βίσση, Μαρία Καβογιάννη και Δέσποινα Βανδή βρίσκονται συχνά μαζί με φίλους για να παίξουν κανάστα και να χαλαρώσουν μακριά από τα media.

«Η Μαρία Καβογιάννη είναι φίλη μου και συνεργαζόμαστε και στο 3ο Στεφάνι. Παίζει πολύ καλή μπιρίμπα. Αλλά τώρα έχουμε ένα καινούργιο παιχνίδι που μας το έχει φέρει η Άννα Βίσση και λέγεται κανάστα. Και ναι έρχεται και η Δέσποινα Βανδή! Έχουν παίξει και μαζί!», είχε αποκαλύψει στην κάμερα η ηθοποιός, Ορνέλα Λούτη.

Πηγή κεντρικής: