Η Φρόσω έγινε μαμά στις Ψυχοκόρες αλλά το κοινό «θύμωσε» με την απαξίωσή της ως γυναίκα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Φρόσω έγινε μαμά στις Ψυχοκόρες αλλά το κοινό «θύμωσε» με την απαξίωσή της ως γυναίκα

Ο άγνωστος γιος του Νάτση και η αλήθεια στις Ψυχοκόρες την οποία θα εκμεταλλευτεί η Φρόσω για να αποκτήσει επιτέλους μία είδους εξουσία.  

Θα περάσει πολύς καιρός και πολλά επεισόδια ακόμη για να κατασταλάξουμε στο ποια από τις 4 αδελφές Πολύζου στις Ψυχοκόρες, δοκιμάζεται περισσότερο. Γιατί ακόμη και η Βασιλική που μοιάζει ως πιο προνομιούχα σύντομα θα περάσει το δικό της εφιάλτη. Η Φρόσω τον ζει ήδη, ειδικά όταν χθες έφερε στον κόσμο το παιδί της και παιδί του μεγάλου της έρωτα.

Μία σκηνή ήταν ικανή για να ξεσηκώσει το Twitter/X και αφορά στην αντιμετώπισή της, ως μάνα και γυναίκα, ενώ ένα μεγάλο μυστικό θα λειτουργήσει ως σωτηρία δική της και του παιδιού της.

Η ζωή του παιδιού και ο εξευτελισμός της γυναικείας υπόστασης

Αυτά που στις Ψυχοκόρες περιγράφονται ως ανθρώπινες με κοινωνικές προεκτάσεις καταστάσεις, είναι σκληρά αλλά πέρα για πέρα αληθινά. Αυτά ζούσαν οι γυναίκες εκείνες της εποχής, οι μη προνομιούχες. Ήταν εργαλεία αναπαραγωγής αρσενικών μελών στην οικογένεια, χωρίς αξιώσεις, με στέρηση κάθε μορφής αξιοπρέπειας και σεβασμού. Το είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο. Όταν τέθηκε το δίλημμα, λόγω δύσκολης εγκυμοσύνης «Ή το παιδί, ή η Φρόσω», η απάντηση ήρθε αβίαστα για το παιδί. Η σύγκρια έπρεπε να εκπληρώσει την αποστολή της με όποιο κόστος.

«Δεν αντέχoυμε τέτοια αδικία»: Η σκηνή βίας στις Ψυχοκόρες που τάραξε το κοινό στο Twitter/X

Όμως η ίδια η Φρόσω εκείνη τη στιγμή χωρίς να το γνωρίζει κανείς βίωνε μία μεγάλη της στιγμή. Γιατί γεννούσε το παιδί του Μέλιου της. Που θα μεγαλώσει ως διάδοχος του Νάτση. Το κοινό θύμωσε και συγκινήθηκε παράλληλα.

Η Ευανθία δεν ξέρει πως μετά τη γέννηση θα ζήσει έναν εφιάλτη. Η Φρόσω δεν έχει κατά νου μόνο να την εκδικηθεί. Αλλά και να σώσει τον γιο της. Παρόλο που θα προσπαθήσουν να της τον πάρουν με μία τροφό να εμφανίζεται στο σπίτι. Θέλουν να κόψουν τους δεσμούς, μάνας και γιου.

Όμως η Φρόσω αφενός θα κερδίσει την εύνοια του Νάτση, κατά δεύτερον, θα ανακαλύψει ένα μεγάλο μυστικό και θα το λειτουργήσει υπέρ της. Υπάρχει και ένας άλλος Νάτσης που κανείς δεν αναφέρει και είναι ο πρωτότοκος γιος ο οποίος είναι άρρωστος και εξαφανισμένος. Ο γαιοκτήμονας για χρόνια επιθυμούσε έναν άλλο διάδοχο και η Φρόσω θα γίνει ξαφνικά η εκλεκτή του. Παρόλο που τη βίασε κατά επανάληψη για αυτό.

Πολύ σύντομα η περιουσία του θα περάσει στα χέρια της και στα χέρια του γιου της. Το πώς θα συμβεί αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον και εδώ μιλάμε για την ανατροπή της ανατροπής. Κάτι σα θεία δίκη.

https://www.instagram.com/reel/C6W3u8lL0H6/

Όπως θα συμβεί και στην περίπτωση της Δεσποινιώς. Εκεί μιλάμε για πραγματική τραγωδία. Στη σκιά όμως ενός μεγάλου έρωτα.

despoinio.jpg