Μετά το τόσο συγκινητικό φινάλε του Μέλιου στις Ψυχοκόρες έρχεται η ώρα της εκδίκησης

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά το τόσο συγκινητικό φινάλε του Μέλιου στις Ψυχοκόρες έρχεται η ώρα της εκδίκησης

Το σπαραχτικό τέλος του υπέροχου Μέλιου - Αναστάση Λαουλάκο στις Ψυχοκόρες, συγκίνησε το κοινό. 

Το #Melios έγινε και χθες trend στο Twitter/X καθώς είχαμε τη δολοφονία του πιο γλυκού, του πιο αγνού και του πιο ιδιαίτερου τηλεοπτικού ήρωα της φετινής σεζόν. Ο αγνός βοσκός που αγάπησε τη Φρόσω του, έγινε το θύμα της Ευανθίας στις Ψυχοκόρες. Αυτό όμως θα είναι και η αρχή του δικού της τέλους. Μετά το φινάλε του ρόλου του Αναστάση Λαουλάκου, θα έχουμε την έκπληξη όχι μόνο από τη Άννα Λουιζίδη ως Φρόσω αλλά και από έναν μεγάλο κίνδυνο που εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι των Νάτσηδων.

Η Φρόσω στήνει τη μεγάλη παγίδα στην Ευανθία και στον Νάτση

Ο νεαρός ηθοποιός Αναστάσης Λαουλάκος στα περισσότερα από τα 20 επεισόδια του πρώτου κύκλου στις Ψυχοκόρες, κατάφερε ως Μέλιος να κερδίσει την αγάπη αλλά και την εκτίμηση του κοινού για το ταλέντο του. Ο ρόλος που γράφτηκε για εκείνον από τους σεναριογράφους της σειράς, Πέννυ Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, ήταν διαφορετικός, ουσιαστικός και πολύ σωστά δομημένος.

Ποιος είναι ο Μέλιος από τις Ψυχοκόρες που ερωτεύεται η Φρόσω και έκανε το κοινό να τον λατρέψει;

Ήταν φυσικό το κοινό να αντιδράσει έντονα με το φινάλε του. Σε αντιδιαστολή με τον χαρακτήρα του, τόσο τραγικό τέλος. Η δολοφονία του από την Ευανθία ξεσήκωσε αντιδράσεις. Λίγα λεπτά αφού είχε μάθει πως θα γίνει πατέρας. Και η Μαρίνα Ασλάνογλου, έχει το προνόμιο του πιο μισητού ρόλου της σειράς. Γιατί υποδύεται υπέροχα τη Νάτσαινα.

Η Φρόσω αντιλαμβάνεται πως κάτι κακό έχει συμβεί με τον Μέλιο αλλά επειδή δεν έχει βρεθεί το πτώμα του, (αυτό θα βρεθεί πια στον τρίτο κύκλο) δεν μπορεί να το αποδείξει. Και μέσα της όλα αλλάζουν. Μέχρι να γεννήσει πρόωρα το παιδί της θα περάσει κάποιες δυσκολίες με την εγκυμοσύνη της, αλλά φροντίζει να κερδίσει τη συμπάθεια του Νάτση και τη ζήλια της Ευανθίας. Γίνεται με πονηριά η ευνοούμενή του και έχει σκοπό να κερδίσει όλη την περιουσία για χάρη του παιδιού της. Θα τα καταφέρει με τον πιο πονηρό τρόπο.

Της στέρησαν τη χαρά και την ευτυχία, τη βίασαν και τώρα θα γίνει αδίστακτη. Μέχρι που η Ευανθία θα νοσηλευτεί και θα έχει την απόλυτη ανάγκη της. Έχουμε δρόμο ακόμη μέχρι τον τρίτο κύκλο. Όσοι τηλεθεατές βλέπουν τα επεισόδια στον ΑΝΤ1+ θεωρούν μάλιστα πως μόνο εκείνη πλέον είναι ικανή να ενώσει ξανά όλες τις αδελφές Πολύζου.

Ωστόσο καραδοκεί γύρω από το σπίτι τους, ο Λούης. Ο οποίος καραδοκεί για να τη σκοτώσει. Δεν θα τα καταφέρει. Αυτό μόνο μπορώ να σου πω.

https://www.instagram.com/p/C6WsvO5IUyH/

Ποιο μυστικό συνδέει Νέλλα και Αρχοντούλα στις Ψυχοκόρες; Η προδοσία ανάμεσα στις δύο γυναίκες

Προς το παρόν θα εστιάσουμε και στην περίπτωση της Νέλλας, που αποτελεί ένα ακόμη τραγικό κεφάλαιο στις Ψυχοκόρες. Θα δούμε τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο και τη διαφορετική επίσης προσωπικότητα που θα έχει όταν πλέον μετά από κάποια επεισόδια, πάρει εξιτήριο.

Τότε θα αποφασίσει και το τέλος του Κοσμά. Ότι έσπειραν θα θερίσουν και στις δύο περιπτώσεις των τόσο διαφορετικών γυναικών.