Η Ανατολή Κουϊνέλη εξερευνεί τις ομορφιές της Δανίας και η Ήβη Αδάμου την απαθανατίζει με καμάρι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ανατολή Κουϊνέλη εξερευνεί τις ομορφιές της Δανίας και η Ήβη Αδάμου την απαθανατίζει με καμάρι

Η Ήβη Αδάμου «πάτησε pause» για λίγο στις εμφανίσεις της και χαίρεται τις διακοπές του Πάσχα με την κόρη της στην Κοπεγχάγη.

Η Ήβη Αδάμου μετά την επιτυχία του νέου της τραγουδιού «Είπες» που έχει γίνει viral, όπως οι περισσότεροι αυτές τις μέρες αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση από τις υποχρεώσεις της και να απολαύσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της αλλά και με την σχεδόν 6 χρονών κόρη της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, Ανατολή.

Το καλύτερο «Είπες» η Ήβη Αδάμου το είπε στο «The 2Night Show» με διάφανο glitter φόρεμα-Το νέο βήμα

Η Ήβη Αδάμου με την κόρη της στη Δανία

Μαμά και κόρη λοιπόν, βρέθηκαν στην Δανία και όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram της η τραγουδίστρια, οι δυο τους εξερευνούν τα πολύχρωμα μέρη της Κοπεγχάγης.

Αν έχεις ρίξει μια ματιά στα social media της Ήβης Αδάμου θα πρόσεξες και την αλλαγή που έκανε η Ανατολή Κουϊνέλη στα μαλλιά της, αποχαιρετώντας τα πιο μακριά μαλλιά της και υιοθετώντας ένα κοντό καρέ.

Τόσο η Ήβη Αδάμου όσο και ο Μιχάλης των Stavento προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τόσο την καθημερινότητά τους, όσο και την Ανατολή. Γι' αυτό και δεν υπάρχουν πολλές αναρτήσεις τους στα προφίλ τους με την κόρη τους ή αν υπάρχουν δεν φαίνεται το πρόσωπό της.

Η Ήβη Αδάμου για την απόφαση να ζήσουν στην Αλεξανδρούπολη

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης λίγο αφότου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, αφού αφενώς εκεί είχαν συγγενείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν αν χρειαστούν οτιδήποτε για την Ανατολή - μην ξεχνάς πως και οι δύο κάνουν μια απαιτητική δουλειά και χρειάζεται να λείπουν αρκετές ώρες από το σπίτι - αλλά ήταν και μια ευκαιρία για αποκέντρωση και καλύτερες συνθήκες ζωής.

Η τραγουδίστρια πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για αυτήν τους την απόφαση.

Ήταν πιο πολύ δική μου επιλογή παρά του Μιχάλη να ζήσουμε στην Αλεξανδρούπολη. Όταν με τον covid-19 εγκλωβιστήκανε όλοι στο σπίτι εμείς πήγαμε Αλεξανδρούπολη και κατάλαβα πόσο όμορφα είναι να ζεις εκεί, πόση διαφορά έχει από την Αθήνα. Έρχομαι τρεις ημέρες στην Αθήνα και λέω άντε να γυρίσουμε σπίτι μας, να γειωθούμε, να νιώσουμε διαφορετικά. Λευτεριά ρε παιδί μου.