Για την Ήβη Αδάμου το να γίνει μαμά στα 24 ήταν το καλύτερο και το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Για την Ήβη Αδάμου το να γίνει μαμά στα 24 ήταν το καλύτερο και το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή της

Η Ήβη Αδάμου για πρώτη φορά μίλησε για τη μητρότητα στα 24, τη ζωή στην Αλεξανδρούπολη, το «ταίρι» της αλλά και την πεθερά της.

Η Ήβη Αδάμου είναι από τα πιο συμπαθή άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. Άλλωστε, την γνωρίσαμε όταν ήταν μόλις 16 - για την ακρίβεια 15,5 όπως είπε - χρονών μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο X-Factor το 2008 και από τότε μόνο ανοδική είναι η πορεία της. Παράλληλα, η ίδια με τον Μιχάλη Κουϊνέλη διανύουν αυτή τη στιγμή την 11η χρονιά που είναι μαζί, ενώ την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει η κόρη τους η Ανατολή.

adamou.jpeg

H μητρότητα στα 24

Η 30χρονη Ήβη Αδάμου καλεσμένη στο podcast του YouTuber Fipster με τίτλο «Θάρρος ή Αλήθεια» απάντησε πρώτη φορά σε ερωτήσεις που αφορούσαν πέρα από την καριέρα της, τη μητρότητα αλλά και τη ζωή της με τον Μιχάλη των Stavento στην Αλεξανδρούπολη.

«Νιώθω πολύ ευλογημένη που βρήκα έναν άνθρωπο και πραγματικά νιώθω ότι είναι το ταίρι μου. Εκεί έξω είναι πολύ δύσκολα, παλεύουν να βρουν μια σχέση, να στεριώσουν και να μείνουν σ' αυτή τη σχέση. Το παιδί φυσικά και το ήθελα. Πάρα πολύ. Ήμασταν αρκετά χρόνια ήδη με τον Μιχάλη ήταν και λίγο φυσικό κι επόμενο. Κι ο Μιχάλης επίσης το ήθελε πάρα πολύ» είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνθηκε που έγινε τόσο νέα μαμά σε συνδυασμό με τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη που μετράει χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CtY95nHoHzf/

«Ο ρόλος της μαμάς σίγουρα είναι δύσκολος και πόσο μάλλον όταν γίνεσαι και νωρίς, που καλά καλά προσπαθείς να βρεις τα δικά σου πατήματα και πρέπει να μάθεις και σε μια νέα ψυχούλα τι είναι το σωστό, τι είναι το λάθος ή να δίνεις τις συμβουλές που πρέπει. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο, την κατάλληλη στιγμή να πεις την κατάλληλη κουβέντα που θα το βοηθήσει και θα του δώσει αυτές τις αξίες και βάσεις για να πάει μπροστά στη ζωή» εξήγησε η Ήβη Αδάμου.

Όσον αφορά το αν αγχώθηκε μένοντας έγκυος πως θα μείνει «πίσω» η καριέρα της η Ήβη Αδάμου είπε στον Fipster πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της ήταν σαν «μια δύναμη» να την ώθησε και ξαφνικά να κατάλαβε τι είναι αυτό που θέλει να κάνει επαγγελματικά και τι όχι, κάνοντάς την παράλληλα και πιο ώριμη αναφορικά με το μεγάλωμα και τις νέες ευθύνες που είχε ως μαμά.

Η ζωή στην Αλεξανδρούπολη

Η pop τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη νέα ζωή που επέλεξαν να κάνουν με τον Μιχάλη Kουϊνέλη στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως είπε τους πρώτους μήνες που γεννήθηκε η Ανατολή, η ίδια είχε δυσκολευτεί με τις μετακινήσεις που χρειαζόταν να κάνουν καθώς το ζευγάρι τότε έμενε μία στην Αλεξανδρούπολη μία στην Αθήνα. Η ίδια επίσης, είχε επιστρέψει πολύ γρήγορα στη μουσική και σε συνδυασμό με το ότι τότε το μωρό της δεν είχε βρει τους χρόνους που θα κοιμάται ή θα τρώει εκείνη ταλαιπωριόταν από τις αϋπνίες - κάτι που κι άλλες μανούλες περιγράφουν τους πρώτους μήνες με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

https://www.instagram.com/p/C1emaSNtYdA/

Εκεί βέβαια, η Ήβη Αδάμου δέχτηκε και την «πολύ σημαντική» όπως είπε στον Fipster βοήθεια από την πεθερά της αλλά και τον σύντροφό της, αφού οι γονείς της είναι στην Κύπρο. Κι αυτός ήταν κι ένας λόγος που κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήραν την απόφαση να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

«Θεωρώ ότι ήταν η πιο σοφή κίνηση την καταλληλότερη στιγμή. Όλο αυτό έγινε μέσα στον Covid. Δεν ερχόμασταν Αθήνα, δεν υπήρχε λόγος, όλα γινόντουσαν μέσω Face Time και μέναμε πάνω στο σπίτι που έχουμε στην Αλεξανδρούπολη.

Το ότι ήταν δίπλα η πεθερά μου και μια πολύ καλή κυρία που έχουμε ακόμη και σήμερα και υπάρχει απίστευτη βοήθεια (ανά πάσα στιγμή ξέρω πως είναι ένας άνθρωπος εκεί) και είπαμε ότι αυτή είναι η στιγμή να χτίσουμε εδώ τη ζωή μας και η δουλειά μας θα είναι στην Αθήνα» εξομολογήθηκε η Ήβη Αδάμου για την απόφασή τους να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

https://www.instagram.com/p/CH26k8thCwS/