Survivor: Η Σταυρούλα «δίκασε» την Ασημίνα για την συμπεριφορά της και αποθεώθηκε στο Twitter/X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η Σταυρούλα «δίκασε» την Ασημίνα για την συμπεριφορά της και αποθεώθηκε στο Twitter/X

Η Ασημίνα συνεχίζει να παίζει όποτε θέλει, την ώρα που στο παιχνίδι έχουν μείνει πια 10 παίκτες και οδεύουμε για τον τελικό.

Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις λόγω τραυματισμών συνεχίζονται στο Survivor αλλά αν νομίζεις πως αναφέρομαι στην Ασημίνα κάνεις λάθος. Ο λόγος για την Σία (Αναστασία Τσέρου), η οποία χτύπησε το κεφάλι της σε ένα από τα εμπόδια του στίβου μάχης στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και όπως έλεγαν τα spoilers τελικά αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι, καθώς ο τραυματισμός της δεν της επέτρεπε σύμφωνα με τους γιατρούς να συνεχίσει.

Ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε στην απορία του James Καφετζή και μάς θύμισε τη φιλία τους στο Survivor

Η Ασημίνα και το «παίζω κατά το δοκούν»

Μετά την αποχώρηση της Σίας, οι δυο ομάδες συνέχισαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας. Αν και οι μπλε δεν το είχαν βρει ιδιαίτερα με τον στόχο το γεγονός ότι ο Σταμάτης ήταν σε εξαιρετική μέρα και η Ασημίνα από την ομάδα των κόκκινων σε πολύ κακή έδινε την ελπίδα στην ομάδα των Μαχητών ότι ίσως αλλάξει το σκορ υπέρ τους.

Κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη, αφού το πλεονέκτημά τους με την Ασημίνα χάθηκε, όταν εκείνη αποφάσισε να πάρει την τσάντα της και να αποχωρήσει όπως φάνηκε σε πρώτη φάση από το παιχνίδι.

Φυσικά όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και η ίδια επέστρεψε για να συνεχίσει κανονικά στο ριάλιτι. Όπως ανέφερε προέκυψε ένα θέμα με το στομάχι της και γι' αυτό μάλιστα δεν πήγε μαζί με την ομάδα της να απολαύσει το έπαθλο που κέρδισαν μαζί με την ασυλία.

Η Σταυρούλα «δίκασα» την Ασημίνα και όλοι οι μπλε έκαναν πολλές αποκαλύψεις

Survivor: Ο νέος τραυματισμός της Ασημίνας «κούρασε» το κοινό που λέει πως είναι ένα κόλπο παραμονής

Η κατάσταση με την Ασημίνα έχει κουράσει τους παίκτες της μπλε ομάδας, αφού φτάνοντας πλέον στην τελική 10αδα του Survivor δεν νοείται να υπάρχει παίκτης που όποτε θέλει να παίζει και όποτε θέλει να μην παίζει, ακόμα κι αν φταίει κάποιος τραυματισμός του γι' αυτό.

Η Ασημίνα εδώ και ίσως πάνω από δύο μήνες είτε δεν παίζει καθόλου λόγω του τραυματισμού που είχε στο χέρι της είτε διαλέγει σε ποιον αγώνα θα μπει να παίξει ή όχι.

Βέβαια, στον χθεσινό αγώνα ασυλίας οι μπλε αποκάλυψαν πως δεν έφυγε επειδή είχε θέμα με το στομάχι της, όπως εξήγησε, αλλά επειδή η Κατερίνα Δαλάκα της μίλησε απότομα μετά την προσπάθειά της στον στίβο μάχης. Η ίδια λοιπόν, είπε η μπλε ομάδα πως πήρε την τσάντα της για να αποχωρήσει από το παιχνίδι και οι ιθύνοντες του παιχνιδιού την ακολούθησαν για να της αλλάξουν γνώμη.

Είτε έγινε επειδή όντως ήθελε να αποχωρήσει είτε επειδή είδε ότι δεν ήταν καλή στον στόχο κι ήθελε να «βοηθήσει» την ομάδα της, αυτό που έκανε η Ασημίνα ήταν λογικό να εκνευρίσει την αντίπαλη ομάδα.

Εξαιτίας λοιπόν, όλης αυτής της «μανούρας» και της μη ξεκάθαρης θέσης της Ασημίνας οι Μαχητές δεν μπορούσαν να έχουν κάποιο πέναλτι υπέρ τους.

Η Ασημίνα φυσικά και δεν παραδέχτηκε πως έγιναν όλα αυτά και προσπάθησε να αντικρούσει τις κατηγορίες λέγοντας πως και που δεν υπήρχε αυτή στον αγώνα οι μπλε μια χαρά έφεραν νίκες. Αυτό που ίσως δεν ήθελε να παραδεχτεί όμως, είναι πως αν είχε συνεχίσει να παίζει, η μπλε ομάδα ίσως έπαιρνε κι άλλους πόντους κι ίσως κέρδιζε το έπαθλο.

Η ατάκα ωστόσο, της Σταυρούλας ήταν αυτή που έγινε viral, αφού πολλοί ταυτίστηκαν μαζί της.

Όπως γνωρίζαμε όλοι, υπάρχουν φήμες για οικειοθελή αποχώρηση και της Σταυρούλας από το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού της στο γόνατο. Βέβαια, κάποιοι υποστηρίζουν πως ο λόγος που φεύγει είναι η αγωνιστική κόντρα της με την Δαλάκα ή όλο αυτό το φιάσκο με την Ασημίνα.

Η Σταυρούλα ωστόσο, έδωσε την απάντησή της ρίχνοντας τα «καρφιά» της στην Ασημίνα, όταν βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από την ψηφοφορία των μπλε. Όπως εξήγησε η Χρυσαειδή μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες του Survivor και της μπλε ομάδας, ωστόσο το γεγονός πως έχει μείνει 1 βδομάδα στον πάγκο και την «κουβαλάει» η ομάδα της είναι κάτι που την ενοχλεί πολύ καθώς θέλει να αγωνιστεί εν αντιθέσει με την Ασημίνα - ήθελε να πει - που εδώ και μήνες δεν παίζει ή παίζει όποτε θέλει και συμπαίκτες της που μάχονται καθημερινά έχουν βγει υποψήφιοι κι έχουν αποχωρήσει.

Όλο αυτό η Σταυρούλα δεν το θεωρεί δίκαιο και γι' αυτό αυτοπροτάθηκε για να μονομαχήσει. Ίσως βέβαια, αυτός είναι και ο τρόπος της για να αποχωρήσει. Να πάει στη μονομαχία δηλαδή και να «χαρίσει» το παιχνίδι στους αντιπάλους της.

Όπως και να 'χει το κοινό είναι απόλυτα σύμφωνο με τα όσα είπε για την Ασημίνα.