Πρόδρομος, Δώρα, Χρήστος από το Big Brother 1 κάνουν comeback 23 χρόνια μετά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πρόδρομος, Δώρα, Χρήστος από το Big Brother 1 κάνουν comeback 23 χρόνια μετά

Bίντεο στο TikTok, νέα τραγούδια και εστιατόρια έχουν δημιουργήσει οι πιο viral παίκτες του Big Brother 1. 

Μπορεί το 2001 να ακούγεται πολύ μακρινό εν έτει 2024, ωστόσο όσα έγιναν στο Big Brother 1, για όσους το παρακολουθούσαν, σίγουρα μοιάζουν σαν να έγιναν χθες.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Πρόδρομο, τον Τσάκα, την Μαίρη και τα υπόλοιπα παιδιά που για πρώτη φορά έπαιρναν μέρος σε ένα τέτοιου είδους τηλεοπτικό «κοινωνικό πείραμα», όπως το έλεγαν εκείνη την εποχή και φυσικά ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη την Πρωτοχρονιά που περιμέναμε να δούμε με αγωνία αν το έπαθλο τελικά θα κέρδιζε ο Τσάκας - κατά κόσμον Γιώργος Τριανταφυλλίδης - ή ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

Τελικά ο Τσάκας ήταν ο μεγάλος νικητής αλλά αν δούμε το σήμερα και ο Πρόδρομος δεν τα πήγε άσχημα, ούτε και πολλά από τα υπόλοιπα παιδιά.

Πρόδρομος, Δώρα, Χρήστος έκαναν comeback

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης λοιπόν, που ήταν ο κολλητός του Τσάκα μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», μπορεί να έβγαλε τον πρώτο του δίσκο βγαίνοντας από το παιχνίδι - μιας και όλη την ώρα πού τον έβρισκες που τον έχανες ήταν με το τουμπερλέκι στα χέρια και τραγουδούσε - ωστόσο, άφησε τα καλλιτεχνικά, επέστρεψε στο νησί του την Σκόπελο και άνοιξε τη δική του επιχείρηση στον χώρο της εστίασης.

Πρόσφατα, ο ίδιος δημιούργησε και το δικό του προφίλ στο TikTok δημοσιεύοντας διάφορα βίντεο από την καθημερινότητά του με τον δικό του, γεμάτο χιούμορ, μοναδικό τρόπο του.

Ο Πρόδρομος όμως είναι και παππούς, αφού από τη σύζυγό του έχει δύο εγγόνια, τον Πρόδρομο και την Αλεξάνδρα. Με την σύζυγό του είχαν γνωριστεί το 1992. Στην πορεία όμως χώρισαν και βρέθηκαν μετά από πολλά χρόνια.

Η Δώρα Αρχοντάκη που στο Big Brother ήταν μόλις 27 χρονών, έγινε τραγουδίστρια χάρη και στη γνωριμία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όπως είπε. Έτσι, πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πάρε με»

«Κάτι παθαίνω όταν τα βλέπω αυτά, με επηρεάζουν απίστευτα, δηλαδή ανακατεύεται στο στομάχι μου, νιώθω μια αδυναμία. Δεν ξέρω γιατί. Το ζω ακόμα αυτό το πράγμα και δεν θέλω να τα βλέπω αυτά» είπε η Δώρα, η οποία όπως είπε είχε δεχθεί και την απόρριψη από διάφορους καλλιτέχνες βγαίνοντας από το παιχνίδι που δεν ήθελαν να συνεργαστούν με εκείνη λόγω του ριάλιτι, κάτι που σήμερα βέβαια, βλέπουμε να γίνεται κατά κόρον.

Ο άνθρωπος στο Big Brother που πολλοί έλεγαν τότε πως είχε αισθήματα η Δώρα ήταν ο Χρήστος Ξανθόπουλος, ένα από τα «καλά παιδιά» του παιχνιδιού. Ο Χρήστος Ξανθόπουλος ήταν από τους πιο εμφανίσιμους παίκτες και γι' αυτό είχε και πολλές fans.

Πλέον, ο ίδιος διατηρεί το δικό του ιταλικό εστιατόριο στο Χαλάνδρι.

d.jpeg