Γέννησε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Γέννησε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η πρώτη φωτογραφία και το φύλο του μωρού.

Γέννησε η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Έρωτας Φυγάς, Ντάνη Γιαννακοπούλου, ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο Μητέρα, γεγονός που ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 09/05.

giannakoipoulou-danni.png

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, η Ντάνη Γιαννακοπούλου, δημοσίευσε και μία φωτογραφία με την κόρη της. Σε αυτή την κρατά στην αγκαλιά της και γράφει στην περιγραφή: «Ήρθε! Αν δεν είναι αυτό θαύμα, τότε τι είναι;».

https://www.instagram.com/p/C6vuYrANCg4/

Η ηθοποιός, που είχε αποκαλύψει τον Ιανουάριο την εγκυμοσύνη της, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Ορέστη με τον οποίο γνωρίστηκε το 2014 και παντρεύτηκε το 2022.

Ο σύζυγος της ηθοποιού δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά εργάζεται προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μπορεί η Ντάνη Γιαννακοπούλου να επιλέγει να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην θέλει να προβάλλει σε μεγάλο βαθμό την προσωπική της ζωή, ωστόσο, μία φωτογραφία που δείχνει την ίδια με τον Ορέστη την ημέρα του γάμου τους αναρτήθηκε από την μητέρα της ηθοποιού στο Instagram. Τα βλέμματα των νεόνυμφων αλλά και η λεζάντα που συνόδεψε την φωτογραφία πρόδωσε τον μεγάλο τους έρωτα. «Όταν θα πέσει ο ήλιος και η μπάντα δεν θα παίζει πια, θα μας θυμάμαι με αυτό τον τρόπο», αναγράφεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της και η αντίδρασή της λίγο πριν γίνει μαμά

https://www.instagram.com/p/CealbW2qCvD/

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και οι μαγικές στιγμές που η Ντάνη Γιαννακοπούλου μοιράστηκε μαζί μας

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της στις 24 Ιανουαρίου, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός δημοσίευσε 10 φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται διάφορες στιγμές από το ταξίδι της προς την μητρότητα και τις αλλαγές που επέφερε αυτή η συνθήκη στο σώμα της.

Στην περιγραφή της ανάρτησής της η ηθοποιός έγραψε: «Δύο ψυχές, ένα σώμα. Τόσο μα τόσο χαρούμενη».

https://www.instagram.com/p/C2e4n73N-wm/

Περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωσή της, η Γιαννακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τον ερχομό του παιδιού της. Τότε αποκάλυψε μάλιστα και το φύλο του μωρού. Η ηθοποιός είχε, επίσης, αναφερθεί και στο άγχος που συνοδεύει μία εργαζόμενη εγκυμονούσα, λέγοντας: «Οι γυναίκες δεν παίρνουν εύκολα την απόφαση να μείνουν έγκυες και νομίζω ότι κατακλύζονται από αυτό το άγχος του “πώς θα συνεχίσω, πώς θα βιοποριστώ, θα με δεχτούνε πίσω, θα πάρει κάποιος άλλος τη θέση μου;” Είναι αγχωτικό αλλά επιλέγω να έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, στη διαδρομή μου».

Στην ίδια συνέντευξη, η Γιαννακοπούλου είχε αναφερθεί και στον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η εγκυμοσύνη λέγοντας πως δεν ήταν αναμενόμενη «επειδή εγώ είχα τη σειρά και ήμουν πάρα πολύ αφοσιωμένη και έλεγα όχι, πρέπει να μη δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, να αφοσιωθώ κι άλλο, να προσπαθήσω. Δεν ήταν αναμενόμενο αλλά σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια ότι μεγαλώνω».

Από τότε που η Ντάνη Γιαννακοπούλου φανέρωσε ότι πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, αρκετές ήταν οι φορές που με αναρτήσεις της στο Instagram μοιράστηκε με όσους την ακολουθούν διάφορες στιγμές από το ταξίδι της προς την μητρότητα.

Στις 6 Μαΐου η Ντάνη Γιαννακοπούλου δημοσίευσε έξι εικόνες από τις ημέρες το Πάσχα. Στην πρώτα από αυτές κάθεται στην εξοχή και κρατά την κοιλιά της με τρυφερότητα. Σε επόμενες φωτογραφίες φαίνεται να ποζάρουν τα ανίψια της, με την ηθοποιό να σχολιάζει στην περιγραφή της δημοσίευσης: «Ανάμεσα στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. Σε ρόλους οικείους κι ανοίκειους, καλά παιγμένους αλλά και επιπόλαια, σε ρόλους βοηθητικούς αλλά και σε πιο πρωταγωνιστικούς. Ανάμεσα σε ο,τι είμαι κι ο,τι ενδεχομένως θα γίνω. Ανάμεσα σε όσους λατρεύω, καλά προστατευμένη, για να υποδεχτώ με θάρρος και αφοσίωση αυτούς που έρχονται».

https://www.instagram.com/p/C6mHdDkNdoP/

Στις 17 Απριλίου η ηθοποιός δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία την οποία τράβηξε στον καθρέφτη του μπάνιου της. Στην περιγραφή της ανάρτησής της έγραψε: «Δεν πιστεύω στα μάτια μου φάση».

giannakopoulou.webp

Σε μία ακόμα φωτογραφία, στην οποία η ηθοποιός κρατά την κοιλιά της τρυφερά, πιάνει τον εαυτό της να αναρωτιέται, σύμφωνα με τη λεζάντα που συνόδεψε την ανάρτηση: «Είσαι καλά εκεί μέσα; Έχεις βολευτεί; Χωράς; Το ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη;».

ntani-giannakopoulou.webp

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η νέα photo με φουσκωμένη κοιλιά και η ειλικρινής παραδοχή για την εγκυμοσύνη

Πηγή κεντρικής εικόνας: @dannygiannakopoulou