Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η νέα photo με φουσκωμένη κοιλιά και η ειλικρινής παραδοχή για την εγκυμοσύνη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η νέα photo με φουσκωμένη κοιλιά και η ειλικρινής παραδοχή για την εγκυμοσύνη

Λίγους μήνες πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά η Ντάνη Γιαννακοπούλου μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά. Το υπέροχο παιδικό δωμάτιο και όλες οι φωτογραφίες της ηθοποιού σε προχωρημένη κύηση.

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ντάνη Γιαννακοπούλου αφού σε περίπου δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Ορέστη.

Η δημοφιλής ηθοποιός μετρά αντίστροφα για τον ερχομό της κόρης της και προσπαθεί να περάσει όσο πιο ήρεμα και ανέμελα την εγκυμοσύνη της.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου αισθάνθηκε ασφάλεια να αποκαλύψει στη Μενεγάκη το φύλο του μωρού της

Η νέα φωτογραφία της ηθοποιού στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» έχει ενεργή παρουσία στα social media όπου μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Πριν από μερικές ώρες η καλλιτέχνης πόζαρε στον καθρέπτη του μπάνιου της και θέλησε να μας δείξει πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της λίγες εβδομάδες πριν τον τοκετό. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου διανύει την 35η εβδομάδα κύησης και αναμένεται να γεννήσει τον Ιούνιο.

Όπως η ίδια επισήμανε στην ανάρτησή της, αδυνατεί να πιστέψει πόσο γρήγορα περνά ο καιρός καθώς και το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλιά της.

https://www.instagram.com/p/C53HnU2NKI9/

«Δεν πιστεύω στα μάτια μου φάση», έγραψε η γνωστή ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Όλα δείχνουν προς το άδοξο τέλος του Έρωτα Φυγά με την ιστορία αγάπης της Αλεξάνδρας και του Μάρκου

https://www.instagram.com/p/C5jEwE0NBte/

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Είναι κοριτσάκι. Εγώ κοριτσάκι ήθελα»

Τον Φεβρουάριο η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου του Έρωτα Φυγά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και είναι δύο ψυχές σε ένα σώμα

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι καταλαβαίνω ότι μεγαλώνω ένα πλασματάκι μέσα μου και οφείλω και θέλω να το προστατέψω αι θα κάνω τα πάντα για αυτό. Θα πω και τα όχι, θα πω «παιδιά με συγχωρείτε αυτό δεν μπορώ να το κάνω». Δεν μπορώ να πηδήξω από ένα αυτοκίνητο που τρέχει και θα βάλω τα όριά μου καλύτερα. Κάποιες φορές πρέπει και εμείς να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Όταν έκανε την β’ επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο είπα πως είναι ίδια με εμένα, γιατί είναι κοριτσάκι! Εγώ κοριτσάκι ήθελα. Ο άνδρας μου δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι υπόλοιποι στην οικογένεια ήθελαν αγοράκι, γιατί είμαστε 2 με την αδερφή μου, έχω και 2 ανιψιές, οπότε περίμεναν αγοράκι. Πάντα έχω στο πλευρό μου τον άνδρα μου. Είμαι λίγο αγχωτική, κοκκινίζω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» τόνισε: «Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν κοιμάμαι, καθόλου, κοιμάμαι ένα δίωρο. Έχω κάτι πονάκια, έχω και πολύ άγχος, και στο ξεκίνημα είχα άγχος γιατί είχα κάτι επιπλοκές, και τώρα έχω άγχος. Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη».

Σε παλαιότερη συνέντευξη η 37χρονη είχε δηλώσει για τον σύζυγό της, Ορέστη: «Είναι περίεργο αυτό που νιώθω µε αυτόν τον άνθρωπο, κάποιες φορές είναι σαν να τον γνωρίζω τώρα, έχω ακόμα αυτό το σκίρτημα. Ο γάμος είναι στα σχέδιά µου, αλλά αυτό που µε νοιάζει είναι να είμαστε καλά μαζί. Αν αποφασίσουμε να κάνουμε παιδί, τότε θα παντρευτούμε».

H Ντάνη Γιαννακοπούλου και ο σύζυγός της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2014 στην Ικαρία και το καλοκαίρι του 2022 παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο Γαλατσίου. Ο σύζυγος της ηθοποιού εργάζεται ως προγραµµατιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και απέχει από τα media.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το υπέροχο girly παιδικό δωμάτιο

Η δημοφιλής ηθοποιός θα υποδεχθεί το πρώτο της παιδί σε λιγότερο από δύο μήνες και έχει ήδη ολοκληρώσει το μεγαλύτερος μέρος του παιδικού δωματίου το οποίο επιμελήθηκε η ίδια με πολύ αγάπη και μεράκι.

https://www.instagram.com/p/C5OAA0BN8fi/

Το γκρι, το ροζ και το γαλάζιο πρωταγωνιστούν στον χώρο, με μια πολύχρωμη τοιχογραφία να δεσπόζει στο κέντρο του δωματίου. Μεγάλα λούτρινα ζωάκια δίνουν θετικά vibes στον χώρο ενώ ένα λευκό ξύλινο σπιτάκι αποτελεί ιδανική πρόταση για αποθηκευτικό έπιπλο.

giannakopoulou12.webp

Πηγή κεντρικής: dannygiannakopoulou