Η ξαφνική συνάντηση Μαργέτας - Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά είναι η ανατροπή που όλοι ήθελαν

Κατερίνα Μπούσιου
Η ξαφνική συνάντηση Μαργέτας - Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά είναι η ανατροπή που όλοι ήθελαν

Επιτέλους μία σημαντική εξέλιξη στον Έρωτα Φυγά, μετά τη δολοφονία - δυστύχημα του Μάρκου. 

Αργή είναι η εξέλιξη των γεγονότων στον Έρωτα Φυγά, αλλά ευτυχώς θα έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα σεναριακή έκπληξη στα επόμενα επεισόδια. Μία αναγκαστική και ριψοκίνδυνη κίνηση της Μαργέτας για να δείξει πως είναι ζωντανή. Η Πέμη Ζούνη σώζει τηλεοπτικά την Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Το σχέδιο του Στέφανου για τη συνάντηση έχει στόχο και σκοπό

Ο Έρωτας Φυγάς θα ολοκληρώσει τον κύκλο στον ΑΝΤ1 και το οριστικό τέλος της σειράς, προβλέπεται δραματικό. Θα μπορούσε να έχει happy end για να γλυκάνει λίγο τους φανς της, αλλά αυτό δεν προβλέπεται. Το μόνο που προβλέπεται, είναι μία μεγάλη έκρηξη.

4 ερωτευμένα ζευγάρια σε θρήνο στο τέλος του Έρωτα Φυγά: Ποιοι θα χαθούν μετά την έκρηξη;

Τα όσα αναμένονται στα επόμενα επεισόδια πιστεύουμε πως θα τονώσουν λίγο και τα νούμερα τηλεθέασης που δυστυχώς είναι καθοδικά το τελευταίο διάστημα. Και έτσι όσοι βλέπουν τη σειρά, θα ζήσουν αυτό που επιθυμούσαν και συχνά ανέφεραν στο Twitter/X. Την επιστροφή της Πέμης Ζούνη που τηλεοπτικά όλοι πιστεύουν πως είναι ως Μαργέτα, νεκρή.

Αναγκαστικά θα φανερωθεί η Πέμη Ζούνη. Η Αλεξάνδρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ζει με εφιάλτες και σε κατάθλιψη, μετά τον θάνατο του Μάρκου. Ο Ιάσονας την πείθει να πάνε στην Αθήνα για να δουν έναν πολύ καλό γιατρό και τότε είναι που ο Στέφανος θα οργανώσει ένα σχέδιο ώστε η Μαργέτα να εμφανιστεί στην Αλεξάνδρα.

Η σκηνή θα είναι συγκινητική μεταξύ Ζούνη και Γιαννακοπούλου. Η Μαργέτα θέλει να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον Μάρκο. Να συνέλθει γιατί τα παιδιά της την έχουν ανάγκη. Αναζωογονητική θα είναι αυτή η συνάντηση. Και αυτό θα το μικρό τους μυστικό. Σε καμία περίπτωση ο Ιάσονας δεν πρέπει να μάθει το παραμικρό, γιατί τίθεται θέμα ασφάλειας όλων. Ο Κοντογιάννης είναι ακόμη ατρόμητος.

https://www.instagram.com/p/C4BZEHxrAy6/

Από την άλλη πλευρά ο Ιάσονας φλερτάρει με την Άρτεμις αλλά μαθαίνει πως με το Φάνη τους συνδέει κάτι από το παρελθόν. Δεν ξέρει ακόμη ότι είναι η χαμένη κόρη της Ουρανίας. Αλλά καταλαβαίνει πως αυτά που κρύβει είναι πολλά και του δημιουργεί ανασφάλεια.

Είναι θέμα χρόνου ο Αντώνης Καρυστινός να ξαναγυρίσει στην παλιά του αγάπη. Και θα το κάνει βλέποντας την Αλεξάνδρα να καλυτερεύει και να ξαναβρίσκει τον εαυτό της.

Το φλερτ Ιάσονα και Άρτεμις στον Έρωτα Φυγά εγκρίθηκε από το κοινό ενώ η Αλεξάνδρα «έπαθε» Θεοφανώ