Η σύγκρουση Στάσας και Κατερίνης στο Προξενιό της Ιουλίας θα οδηγήσει ακόμη και σε θάνατο;

Κατερίνα Μπούσιου
Η σύγκρουση Στάσας και Κατερίνης στο Προξενιό της Ιουλίας θα οδηγήσει ακόμη και σε θάνατο;

Τα μυστικά στο Προξενιό της Ιουλίας αποκαλύπτονται με γοργούς ρυθμούς και οι γυναίκες της σειράς δεν αποφεύγουν τις κόντρες. 

Μπορεί να περιμένουμε μέχρι τις 14 Μαΐου για τα νέα επεισόδια στο Προξενιό της Ιουλίας, αλλά ήδη έχουμε πληροφορίες για όσα θα συμβούν. Οι σεναριακές αλλαγές θα είναι πολλές και τα μυστικά όλων θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται. Έρχονται μεγάλες συγκρούσεις και διαχρονικές κόντρες που φτάνουν στα άκρα. Μήπως αυτά τα άκρα, οδηγήσουν ακόμη και σε θάνατο;

Ο χωρισμός Κωστή - Στάσας δε μπορεί να διαγράψει τον έρωτά τους

Λύση ανάγκης θα είναι ο χωρισμός του Κωστή και της Στάσας στα επόμενα επεισόδια του Προξενιού της Ιουλίας, κάτι που θα δυσαρεστήσει ένα μέρος του κοινού της. Η σειρά έχει αποκτήσει πλέον πιστούς τηλεθεατές και το σενάριο έτσι όπως έχει εξελιχθεί τον τελευταίο μήνα, έχει παίξει τον ρόλο του σε αυτό. Όμως είναι αναγκαίος αυτός ο χωρισμός, γιατί ήδη κάποιοι υποψιάζονται τη σχέση τους. Δεν είναι βέβαια ο μόνος λόγος. Ο Στασινόπουλος αισθάνεται αμήχανα για την υπόθεση του γιου της Ρήγα και τη δολοφονία του Ραζίνη και σε καμία περίπτωση δεν τον θέλει για γαμπρό της κόρης του.

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι το νέο πρόσωπο στο Προξενιό της Ιουλίας και έχει πολλά κρυμμένα μυστικά

Περιστασιακός φαίνεται πως θα είναι ο χωρισμός, αλλά η επανασύνδεση θα αργήσει αρκετά να συμβεί. Ενδιάμεσα όμως, η σύζυγός του Κατερίνη, δεν θα μπορέσει να αντέξει τις φήμες για τον Κωστή, κυρίως όταν όλοι της επισημαίνουν πως o διοικητής της αστυνομίας, χειρίζεται αυτή την υπόθεση με εύνοια προς τη Στάσα, λόγω του νεανικού τους έρωτα.

Θα την αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο και αυτή η συνάντηση οδηγεί σε μία μεγάλη σύγκρουση τις 2 γυναίκες. Και σε μία προειδοποίηση από τη σύζυγο προς την ερωμένη.

https://www.instagram.com/p/CxOKZleIx0P/

Υπάρχει ωστόσο μία φημολογία τις τελευταίες ημέρες που αφορά για την τύχη της Κατερίνης στο μέλλον, υπονοώντας πως μετά από αυτή τη μεγάλη σύγκρουση, αιφνιδίως θα χάσει τη ζωή της. Η ηθοποιός Ευτυχία Μέλη όταν ρωτήθηκε πάντως σε συνέντευξή της, είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μία περίπτωση να πεθάνει, γιατί βλέπουμε σε μία σκηνή τη Φιλιώ να κλαίει γιατί δεν βλέπει τη μάνα της. Έχει εννοηθεί ότι ίσως πεθάνει, αλλά νομίζω πως όχι, δεν θα γίνει».

https://www.instagram.com/p/C6JPUF3oI49/

Προς το παρόν μία τέτοια σκηνή δεν έχει γυριστεί. Όπως δεν έχει ακόμη γυριστεί σκηνή που πεθαίνει μία άλλη πρωταγωνίστρια, η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Και για εκείνη είχε υπονοηθεί πριν λίγες μέρες πως μετά τη σύγκρουση με τη Στάσα, πεθαίνει. Αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη. Όμως η Κυριακούλα είναι μία πιο ειδική περίπτωση, γιατί μας έχει γνωστοποιηθεί το μεγάλο πρόβλημα με την υγεία της.

Η Ελισάβετ Μουτάφη ως Στάσα δεν έχει όμως να αντιμετωπίσει μόνο αυτές τις δύο γυναίκες. Υπάρχει πάντα και ο φόβος για σύγκρουση με τον Γιωργίκη, μόλις εκείνος μάθει πως η κόρη της Ιουλίας δεν είναι δικό του παιδί. Αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στα επόμενα επεισόδια της σειράς.