Ο Μάριος Ιωάννου παλεύει για την παραμονή στο MasterChef αλλά τα spoilers τον θέλουν εκτός

Πατούλια Κατερίνα
Ο Μάριος Ιωάννου παλεύει για την παραμονή στο MasterChef αλλά τα spoilers τον θέλουν εκτός

Ο Μάριος είναι ένας από τους τρεις παίκτες που παλεύουν στο αυριανό επεισόδιο για την παραμονή τους στο MasterChef.

Στην εξωτερική Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να «παντρέψουν» την υψηλή κουζίνα με το street food.

Τρεις Μπριγάδες διαμορφώθηκαν, με τρεις διαγωνιζόμενους η κάθε μία, που έπρεπε να φτιάξουν από τρία πιάτα.​

MasterChef: Η επέμβαση της Χριστίνας και το spoiler για την αποχώρηση Σοφοκλή και Μάριου


Οι Ροζ με τους Γιάννη, Σοφοκλή και Χρήστο.​
Οι Κίτρινοι με τους Άνχελ, Μάριο και Νίκο.​
Οι Μπλε με τους Ηλία, Λευτέρη και Κώστα. ​

Στόχος της street food δοκιμασίας:

Ένα παραδοσιακό πιάτο
Ένα Donburi Rice Bowl
Ένα μπέργκερ

Αυτά ήτα τα πιάτα που έπρεπε να μαγειρέψουν οι διαγωνιζόμενοι μέσα σε 90 λεπτά. Η κάθε Μπριγάδα έφτιαξε από τρία πιάτα πέντε φορές, σύνολο δηλαδή, δεκαπέντε πιάτα.

H νικήτρια μπριγάδα θα κερδίσει τη δική της καντίνα για την επόμενη χρονιά στο πιο γνωστό φεστιβάλ street food της πόλης και μία θέση στους ​TOP 9.​

Ψωμάκια του μπέργκερ δεν φούσκωσαν, πιάτα με ρύζι δεν βρήκαν τον στόχο του ξεχωριστού, ο Γιάννης Κούρτογλου την γλίτωσε όπως όλα δείχνουν και στο συμβούλιο με τους τρεις κριτές, μάθαμε πως ο Λευτέρης καταφέρνει να γλιτώσει τη διαδικασία αποχώρησης.

kalliopi.jpg

Πάντως, ειδικά στην έμπνευση για τα παραδοσιακά πιάτα, η φιναλίστ του MasterChef 6, Καλλιόπη Μπεζαντέ, έδωσε τη δική της ιδέα με ένα σχόλιο στον λογαριασμό του διαγωνισμού στο Instagram.

Eξι μήνες μετά τον τελικό του 2022 η Καλλιόπη, έξεπρτ στο trett food, δημοσίευσε βιβλίο με τίτλο «Street food αλά ελληνικά» και το έχει προλογίσει ο Ηλίας Μαμαλάκης, ενώ έχει ανοίξει και το μεζεδοπωλείο «Της Πόπης», στην Καλλιθέα,

https://www.instagram.com/reel/C6uOMZMLrVK/

Στη δοκιμασία ασυλίας, ο Χρήστος παλεύει με τον Κούρτογλου και ο μόνος σίγουρος στην μάχη για να παραμείνει στους εννιά και στο παιχνίδι, είναι ο Μάριος Ιωάννου:

https://www.instagram.com/p/C2hpyx6sQK0/

Ο 30χρονος είχε μπει στο MasterChef 2024 αποφασισμένος να νικήσει και να πάει το τρόπαιο στην Κύπρο αλλά τα spoilers (και το Tik Tok του Masterchef) τον θέλουν ήδη εκτός διαγωνισμού μαγειρικής.

Ήδη, fans του MasterChef, έχουν δει εκτός παιχνιδιού τον Σοφοκλή, οπότε μένει να δούμε με ποια σειρά θα αποχωρήσουν ο Κύπριος και το δεξί χέρι του Τζιοβάνι από προηγούμενο MasterChef.

Πάντως, το κοινό αντιδρά στην αδικία με την υποψηφιότητα του Μάριου και τα σχόλια είναι πολλά.

Στο MasterChef η απουσία της Χριστίνας έφερε κακή τύχη στην μπορντό μπριγάδα - Υποψήφιοι οι μισοί