Το πασχαλινό τσουρέκι της σεφ Δέσποινας Βανδή και οι συνταγές του MasterChef γιου της, Γιώργου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το πασχαλινό τσουρέκι της σεφ Δέσποινας Βανδή και οι συνταγές του MasterChef γιου της, Γιώργου

Η Δέσποινα Βανδή ξαναμπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε τα διάσημα τσουρέκια της. Η μυστική συνταγή και η αγάπη του γιου της τραγουδίστριας για τη μαγειρική.

H αγάπη της Δέσποινας Βανδή για τη μαγειρική είναι ευρέως γνωστή και δεν είναι τυχαίο πως τα περισσότερα τραπέζια σε γιορτές και ειδικές περιστάσεις γίνονται στο σπίτι της τραγουδίστριας.

Η καλλιτέχνης απολαμβάνει στο έπακρο να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα και μέσα από τα posts της στα social media έχει αποδείξει πόσο αφοσιωμένη νοικοκυρά είναι.

J2US: Η Δέσποινα Βανδή έκανε στο κοινό μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αλλά και μια απρόσμενη ανακοίνωση

Όλες οι φορές που η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε tips μέσα από την κουζίνα της

Πριν από λίγες ώρες η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να φτιάξει τα διάσημα πασχαλινά τσουρέκια της και δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram μέσα από την κουζίνα.

Screenshot-2024-05-02-123546.png

Η κουζίνα είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της 54χρονης αφού λατρεύει τη μαγειρική και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Screenshot-2024-05-02-123618.png

Η Δέσποινα Βανδή έχει μοιραστεί μερικές από τις κορυφαίες συνταγές της στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, χαρίζοντάς μας videos και φωτογραφίες μέσα από τη μοντέρνα κουζίνα της.

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα τα τσουρέκια που έφτιαξε η τραγουδίστρια.

To Queen.gr είχε κρατήσει τη «μυστική» συνταγή της Δέσποινας Βανδή την οποία θα βρεις εδώ.

Η Δέσποινα Βανδή θυμήθηκε την επιτυχία του «Γεια» και λέει πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Το Πάσχα του 2023 η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει ένα video στο TikTok όπου μας έδειξε την προετοιμασία του πασχαλινού τσουρεκιού μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Η Δέσποινα Βανδή πιο hot από ποτέ στο νέο της βίντεοκλιπ και η περιοδεία συνεχίζεται στο Μόντρεαλ

Screenshot-2024-05-02-113545.png

Η τραγουδίστρια είναι αναμφίβολα η specialist των τσουρεκιών και κάθε χρόνο στις γιορτές φτιάχνει σπιτικά εδέσματα για να ευχαριστήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CHyQFznp4ef/

O Γιώργος Νικολαΐδης είναι o sous chef στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή

«Ο γιος μου πήρε την αγάπη μου για την κουζίνα! Φέτος τα πρώτα χριστουγεννιάτικα μπισκότα τα έφαγα από αυτόν!», είχε γράψει παλαιότερα η τραγουδίστρια στο Instagram, αποκαλύπτοντάς μας την αγάπη του γιου της για την μαγειρική.

https://www.instagram.com/tv/B_VZXeXJN6n/

«Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική. Αν ένα κομμάτι του εαυτού μου υπάρχει στην Μελίνα, ένα άλλο, υπάρχει μέσα στον Γιώργο. Ξεκίνησε από πολύ μικρός να πειραματίζεται στην κουζίνα, με όλες τις…συνέπειες», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η Δέσποινα Βανδή αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου.

Σήμερα ο Γιώργος Νικολαΐδης είναι 17 ετών και έχει αναπτύξει το ταλέντο του στη μαγειρική.

https://www.instagram.com/p/CEII3d9pXAx/

Παλαιότερα μαμά και γιος μπήκαν στην κουζίνα όπου έφτιαξαν ένα λαχταριστό vegan cake, με σοκολάτα και φράουλες το οποίο η καλλιτέχνης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

cake.webp

Πηγή κεντρικής: desp1navandi