Ενθουσιασμένο το κοινό στο Malmö Arena με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι και το Ζάρι μας!

Τζένη Ντεμιράι
Ενθουσιασμένο το κοινό στο Malmö Arena με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι και το Ζάρι μας!

Η Μαρίνα Σάττι έριξε τη ζαριά της και εντυπωσίασε όσους βρέθηκαν στο Malmö Arena, οι οποίοι βροντοφώναζαν κατά τη διάρκεια του τραγουδιού.

Τρίτη εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι μαζί με τους χορευτές της, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλη Καραγιάννη και Ειρήνη Δαμιανίδου, συνοδευόμενη στα φωνητικά από την Ερασμία Μαρκίδη στο διαγωνιστικό μέρος του Β΄Ημιτελικού της Eurovision 2024.

Η Ελληνοσουδανή καλλιτέχνιδα έριξε τη ζαριά της και εντυπωσίασε όσους βρέθηκαν στο Malmö Arena, οι οποίοι βροντοφώναζαν κατά τη διάρκεια του τραγουδιού αλλά και τους τηλεθεατές που παρακολουθούν τον 68ο διαγωνισμού της Eurovision εντός αλλά και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων.

Άσε το χρυσό και πες «ναι» στα silver nails! Η Μαρίνα Σάττι επέλεξε το πιο hot manicure

https://www.instagram.com/reel/C6wnUZdinAL/

Πώς το ελληνικό κοινό σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον Β' Ημιτελικό της Eurovision

Όπως είναι λογικό το ελληνικό κοινό έσπευσε να σχολιάσει την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι με πολλούς να δείχνουν την θερμή τους υποστήριξη στο Twitter/X και αρκετούς να κατακρίνουν την προσπάθεια της. Κάποιοι αναφέρθηκαν στη σκηνοθεσία που ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα δυνατά χαρτιά της ελληνικής συμμετοχής, αφού διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από όσα συνηθίζονται στον διαγωνισμό, ενώ άλλοι έκριναν «σαρωτική» την παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού.

Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς άνοιξε η Μάλτα και η Sarah Bonnici που ερμήνευσε το κομμάτι «Loop», ενώ λίγο πριν τη Σάττι είδαμε στη σκηνή την Besa, η οποία εκπροσωπεί την Αλβανία με το κομμάτι «Titan».

eurovision-satti

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του act της στη σκηνή, η Μαρίνα Σάττι έβγαλε μία φωτογραφία με την ομάδα της, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

sattiii.jpg

Η φαρυγγίτιδα και η θερμή υποστήριξη του Twitter/X λίγο πριν τον ημιτελικό

Από εχθές το βράδυ είχε γίνει γνωστό ότι η Μαρίνα Σάττι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της, αφού ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και φαρυγγίτιδα. Το γεγονός αυτό είχε επηρεάσει το πρόγραμμά της αλλά και τις συνεντεύξεις που θα έδινε οι οποίες ακυρώθηκαν με σκοπό η καλλιτέχνιδα να λάβει την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή και να μπορέσει να αποδώσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό το βράδυ του ημιτελικού.

Η μεσημεριανή πρόβα της ελληνικής συμμετοχής είχε διαρρεύσει με αρκετούς να σχολιάζουν τον ήχο και την φωνή της Μαρίνας Σάττι. Πολλοί ήταν και εκείνοι που από το πρωί της Πέμπτης 09/05 δείχνουν με θέρμη την υποστήριξή τους σε ένα κορίτσι που ποτέ δεν έκανε κάτι για να αρέσει στους πολλούς, ποτέ δεν έκανε εκπτώσεις στη μουσική της και ποτέ δεν υποτίμησε την τέχνη που πρεσβεύει. Ένα κορίτσι που τολμά να προσπαθεί να πετύχει σε αυτό που αγαπά με τον τρόπο που έχει οραματιστεί.

«Με τη Μαρίνα μέχρι το τέλος», έγραψε μεταξύ άλλων, ένας από τους χρήστες του X/Twitter μετά την είδηση για την κατάσταση υγείας της Σάττι. «Μόνο αγάπη χρειάζεται το κορίτσι μας, ας της στείλουμε όλοι τη θετική μας ενέργεια», τόνισε κάποιος ακόμα.

Η Μαρίνα Σάττι παρά τον πυρετό πριν τον ημιτελικό της Eurovision, τρόλαρε τον Ατζαράκη για το «Ζάρι»