Στη Γη της ελιάς μετά την επιστροφή της Χάιδως και της Αρετής έχουμε και τους δύο γάμους της χρονιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς μετά την επιστροφή της Χάιδως και της Αρετής έχουμε και τους δύο γάμους της χρονιάς

Ο ένας γάμος στη Γη της ελιάς θα γίνει σχεδόν με το ζόρι, ενώ το φινάλε της σειράς θα είναι πιο ευχάριστο από ποτέ. 

Πολλά άλυτα ζητήματα υπάρχουν ακόμη στη Γη της ελιάς, αλλά οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τη σειρά δεν θα απογοητευτούν με τη συνέχεια. Μετά τα μοιραία γεγονότα, θα υπάρξουν ευχάριστα και κυρίως κωμικοτραγικά. Το δεύτερο αφορά στον ένα από τους δύο γάμους που θα έχουμε στη σειρά.

Ο Παρασκευάς θα ντυθεί γαμπρός με το ζόρι

Η σεναριογράφος της Γης της ελιάς Βάνα Δημητρίου και οι συνεργάτες της, έχουν αποφασίσει τα άσχημα να μας τα δίνουν μαζικά στη σειρά ενώ αργότερα ακολουθούν μία σειρά από ευχάριστα γεγονότα. Ένα τηλεοπτικό roallercoaster συναισθημάτων για να υπάρχει σασπένς. Αυτή η πετυχημένη συνταγή θα υπάρξει και στη συνέχεια των επεισοδίων.

Στη Γη της ελιάς θα έχουμε 3 σημαντικές αποχωρήσεις και τη μεγάλη απουσία του Νίκου Γαλανού

Σε λίγο η Αρετή επιτέλους θα αποφυλακιστεί. Η παρέμβαση της Μαργαρίτας ήταν πολύτιμη και οι πραγματικοί ένοχοι της δολοφονίας του Τάσου έχουν ήδη συλληφθεί. Δεν θα είναι και τόσο εύκολη η προσαρμογή της στις νέες συνθήκες και κυρίως η επανασύνδεση με την κόρη της Βασιλική.

Ενδιάμεσα θα έχουμε την κατάληξη της Αλκμήνης και τη δολοφονία της από την Αντωνία και ο κύκλος των τραγικών γεγονότων θα κλείσει εδώ προς το παρόν.

Τα ευχάριστα θα ξεκινήσουν με το ενδεχόμενο της επιστροφής της Χάιδως στο σπίτι της. Τα τελευταία spoilers υποστηρίζουν πως ο Λυκούργος θα καταφέρει να την πείσει να γυρίσει κοντά στη Βασιλική και στην εγγονή της. Την ίδια στιγμή που θα έχουμε ένα δεύτερο ευχάριστο, με τις πυρετώδεις προετοιμασίες της Αθηνάς και του Τζον για τον γάμο τους. Η Άντζελα Γκερέκου και ο Απόστολος Γκλέτσος θα είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/C02CO_rrQud/

Οσονούπω θα έχουμε και τον Παρασκευά με την Ειρήνη, αν και για αυτό το γεγονός, κρατάμε μία επιφύλαξη. Όλα θα ξεκινήσουν από το λάθος της Μαργαρίτας που θα αποκαλύψει στον Δημοσθένη πως ο Παρασκευάς είναι ο δεσμός της κόρης του.

Η μεταξύ τους συνάντηση θα είναι επεισοδιακή. Με την Ειρήνη να επεμβαίνει και να λέει στον πατέρα της πως θέλει να τον παντρευτεί. Ο Παρασκευάς ξαφνικά βρίσκεται σε στενό κλοιό, εγκλωβισμένος και φοβισμένος. Ποιος θα τον βοηθήσει για να μη γίνει αυτός ο γάμος; Η επιστροφή της Χάιδως ίσως αποβεί σωτήρια για εκείνον.