Δήμητρα και Άννα Βαμβακούση είναι ολόιδιες και αυτές είναι οι πιο ωραίες φωτογραφίες τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δήμητρα και Άννα Βαμβακούση είναι ολόιδιες και αυτές είναι οι πιο ωραίες φωτογραφίες τους

H Δήμητρα Βαμβακούση ευχήθηκε στην αδερφή της για τα γενέθλιά της και η ομοιότητά τους είναι ολοφάνερη.

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος - ή αλλιώς ο Ντάνος που γνωρίσαμε μέσα στο Survivor - διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην κοινή τους ζωή, αφού στις 9 Φεβρουαρίου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Η Βαμβακούση είπε «Χρόνια πολλά» στον Ντάνο με σπάνιες photos & η Φουρέιρα έδειξε την αγάπη της

Το ζευγάρι πέρασε το πρώτο του Πάσχα με την μικρούλα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος γιόρτασε για πρώτη φορά την ονομαστική του γιορτή ως μπαμπάς. Η Δήμητρα Βαμβακούση μάλιστα, του ευχήθηκε δημοσιεύοντας και κάποιες πολύ τρυφερές φωτογραφίες τους στο προφίλ της στο Instagram.

H Δήμητρα Βαμβακούση είχε όμως και ακόμα έναν λόγο να για να γιορτάζει αυτές τις μέρες μιας και η αδερφή της, η Άννα στις 4 Μαΐου, το Μ. Σάββατο δηλαδή είχε τα γενέθλιά της.

Η - επίσης - πρώην παίκτρια του Survivor λοιπόν, ευχήθηκε σε εκείνη και μέσω του Instagram της και κάπως έτσι, είδαμε πως με την αδερφή της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Οι κοινές φωτογραφίες και η απίστευτη ομοιότητα Δήμητρας και Άννας Βαμβακούση

Την Δήμητρα Βαμβακούση και την αδερφή της την Άννα δύσκολα μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει, αφού όπως θα δεις από τις κοινές τους φωτογραφίες η μόνη τους διαφορά είναι τα μάτια τους. Η Άννα Βαμβακούση έχει γαλάζια μάτια, ενώ η Δήμητρα έχει πιο σκούρα.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Survivor το 2019 η Δήμητρα Βαμβακούση είχε μιλήσει για την οικογένειά της αποκαλύπτοντας πως όταν ήταν μικρή, σε ηλικία 7 χρονών έχασε την αδερφή της από καρκίνο, όπως αργότερα και τον πατέρα της και την κολλητή της.

Πρώτη απώλεια ήταν η αδελφή μου, όταν ήμουν 7 χρόνων, από καρκίνο. Ύστερα, γνώρισα μία κοπέλα, δεθήκαμε πολύ αλλά αρρώστησε κι αυτή, πριν από δύο χρόνια, κι έφυγε από τη ζωή. Έπειτα από λίγο καιρό, αρρώστησε ο πατέρας μου -μαντέψτε από τι;- από καρκίνο. Ήταν καταδίκη!

Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που με την Άννα δέθηκαν ακόμα περισσότερο. Αλλά και που την πιο δύσκολη στιγμή που περνούσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την μητέρα του και τη δική της μάχη με τον καρκίνο, εκείνη ήταν στο πλευρό του καταλαβαίνοντας την αγωνία και την στεναχώρια του.