Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει 10 λόγους που θεωρεί την Δήμητρα Βαμβακούση γυναίκα της ζωής του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει 10 λόγους που θεωρεί την Δήμητρα Βαμβακούση γυναίκα της ζωής του

Μπορεί να μην εκφράζεται πολύ εύκολα δημόσια, όμως το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο Ντάνος «φώναζε» Δήμητρα Βαμβακούση.

Εδώ και περίπου 1,5 μήνα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ζουν την απόλυτη ευτυχία που μπορεί να νιώσει ένα ζευγάρι, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους. Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο στις 8 Φεβρουαρίου, μια μέρα πολύ σημαδιακή για τον Ντάνο - όπως τον μάθαμε μέσα από το Survivor το 2017 - αφού η επόμενη μέρα που ξημέρωνε ήταν η μέρα που θα είχε τα γενέθλιά της η μητέρα του, αν δεν είχε φύγει νικημένη από τον καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκε #tbt φωτογραφία με την κόρη της και όσα βιώνει μια νέα μαμά

https://www.instagram.com/reel/C3QmmbutiC0/

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε συγκινημένος για την έλευση της κόρης τους: «Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει. Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου».

Το βίντεο αφιερωμένο στην Δήμητρά του

Η θλίψη όμως έχει δώσει πλέον τη θέση της στη χαρά, αφού ο πρώην παίκτης του Survivor φαίνεται πως στο πρόσωπο της Δήμητρας Βαμβακούση (επίσης πρώην παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης) την ιδανική γυναίκα. Γι' αυτό άλλωστε, και η δημιουργία οικογένειας μαζί της δεν τον άγχωσε ποτέ.

Βέβαια, αν έχεις δει τις συνεντεύξεις που δίνει ο ίδιος - όταν επιλέξει δηλαδή να δώσει - θα έχεις προσέξει πως είναι αρκετά ταπεινός και καθόλου εκδηλωτικός σχετικά με τα πράγματα που του συμβαίνουν. Αν και μάθαμε τη σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση, οι δυο τους δεν είναι από τα ζευγάρια που θα δημοσιεύσουν στα social media τους κάθε στιγμιότυπο από την καθημερινή τους ζωή. Προτιμούν να κρατούν κάποια πράγματα πιο προσωπικά.

Ο Ντάνος όμως, αποκάλυψε τους λόγους που θεωρεί ιδανική, άξια γυναίκα την Δήμητρα Βαμβακούση. Όχι δεν δημοσίευσε κάποια κοινή τους φωτογραφία κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του. «Είπε» όσα ήθελε να πει μέσα από ένα βίντεο που αναδημοσίευσε στα stories του Instagram του, «φωτογραφίζοντας» διακριτικά την Δήμητρα.

Ανάμεσα στα όσα αναφέρονταν στο συγκεκριμένο βίντεο ως χαρακτηριστικά μιας γυναίκας που αξίζει να έχεις στη ζωή σου ήταν το να είναι υποστηρικτική, αξιόπιστη και αφοσιωμένη στη σχέση σας, να έχετε επικοινωνία και να είναι ειλικρινής, να δείχνει σεβασμό στα όριά σου και τις απόψεις σου, να έχει ευγένεια για τον κόσμο γύρω της, να έχει ενσυναίσθηση, να έχει χιούμορ και θετική στάση απέναντι στα πράγματα, ανθεκτικότητα στις δύσκολες καταστάσεις, να είναι υπεύθυνη με τις υποχρεώσεις της και τέλος να δείχνει ευγνωμοσύνη.

https://www.instagram.com/reel/C4PpqnnIReZ/

Αν αναλογιστούμε πόσο πολύ του στάθηκε η Δήμητρα Βαμβακούση, όταν περνούσε τις δυσκολίες με τη μητέρα του ενώ ήταν στους πρώτους μήνες της σχέσης τους, πόσο υποστηρικτική ήταν και στην απώλειά της που συνέβη λίγες ώρες αφότου παντρεύτηκαν, πόσο γλυκιά είναι εκείνη πάντα όταν μιλάει γι' αυτόν και πόσο ευγνώμων λέει πως νιώθει κάθε φορά που εκείνος της κάνει έκπληξη με κάποιο δώρο, φαίνεται πως το βίντεο αυτό «φώναζε» το όνομά της.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το κρυφό μυστικό για τη μητέρα του και τo δημόσιο «ευχαριστώ» στην Δήμητρα

https://www.instagram.com/p/Cw0pcRtswJ7/