Μία νέα αρχή στο Dubai για την Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό και το χακάρισμα

Μία νέα αρχή στο Dubai για την Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό και το χακάρισμα

Στα σχόλια της δημοσίευσης της αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να την εμψυχώσουν και να την ενθαρρύνουν.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok θέλησε η Μαρία Αντωνά να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της ακολούθους για το νέο βήμα στη ζωή και την καριέρα της.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και το χακάρισμα του λογαριασμού της στο Instagram πήρε την απόφαση να αλλάξει παραστάσεις, ταξιδεύοντας ως το Dubai και συνδυάζοντας τις διακοπές με τη δουλειά.

«Έχω μάθει να έχω αξιοπρέπεια», είπε η Μαρία Αντωνά μετά το χακάρισμα και τα σχόλια για τον Σοϊλέδη

To νέο επαγγελματικό βήμα με αφετηρία το Dubai και η επιστροφή στον «πραγματικό της εαυτό»

«Μετά από καιρό πίσω σε ότι αγάπησα ίσως και πιο πολύ ! Την μουσική», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εύχομαι να σας δω Ελλάδα σε ένα από τα επόμενά μου», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η εργασία της ως DJ σε γνωστό beach bar στο Dubai δεν θα διαρκέσει για πολύ μεγάλο διάστημα. Αυτό, ωστόσο, που φαίνεται ότι θα έχει διάρκεια για την ίδια είναι η ενασχόλησή της με τη μουσική.

Στα σχόλια της δημοσίευσης της αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να την εμψυχώσουν και να την ενθαρρύνουν, γράφοντάς της μεταξύ άλλων: «Να περνάς όμορφα και να μην στεναχωριέσαι για τίποτα! Η ζωή είναι ρόδα» αλλά και υπενθυμίζοντας της ότι φαίνεται να επιστρέφει στον «πραγματικό της εαυτό».

Στο Dubai η Μαρία Αντωνά πέρασε και το Πάσχα όπως μπορείς να δεις και στην παρακάτω gallery.

O χωρισμός με τον Άρη, το τρίτο πρόσωπο και το χακάρισμα

Φήμες αναφέρουν εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Άρης Σοϊλέδης σύναψε σχέση με μία άλλη γυναίκα, όσο η Μαρία Αντωνά βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor από το οποίο αποχώρησε τον Μάρτιο.

Θέλοντας να δώσει τέλος σε αυτές τις φήμες, ο ποδοσφαιριστής έγραψε στα social media:

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ».

Σε συνέχεια αυτού, ανέβηκε το παρακάτω story (πολλές φορές) στον λογαριασμό της Μαρίας Αντωνά, το οποίο προκάλεσε απορία και αναστάτωση.

Σε αυτό γράφει: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός».

antona.png

Τα λόγια αυτά αναπαράχθηκαν σε πολλά μέσα, θεωρώντας ότι ήταν η απάντηση της ραδιοφωνικής παραγωγού στον ποδοσφαιριστή, τελικά, όμως, λίγες ώρες αργότερα η παρουσιάστρια κατάφερε να ανακτήσει την πρόσβαση στον λογαριασμό της και θέλησε με βίντεο να μιλήσει για το συμβάν και να τοποθετηθεί με ξεκάθαρο ύφος.

«Mόλις ανέκτησα το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο λογαριασμός μου πριν από λίγο παραβιάστηκε. Eυχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση, για τις κλήσεις και τα μηνύματά σας. Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε αυτά τα instagram stories και έστειλε αυτά τα μηνύματα.

Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια και να σέβομαι εμένα και την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τους φίλους μου και του συνεργάτες. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία να ανεβάσω κάτι και σίγουρα όλο αυτό το οποίο έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ, είμαι ήδη σε διαδικασία και ψάχνω να βρω ποιος μπορεί να μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, για ποιο λόγο και τι ακριβώς μπορεί να θέλει από μένα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα και συγγνώμη για την αναστάτωση».

Στις φήμες για νέα σχέση του Σοϊλέδη, η Αντωνά «απάντησε» με μια αλλαγή και μια ευχή