Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες και όλα «φωνάζουν» χωρισμό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες και όλα «φωνάζουν» χωρισμό

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης φέρονται να επανεξετάζουν τη σχέση τους και αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για χωρισμό. Η κίνηση στο Instagram που πυροδότησε τις φήμες.

Χωριστούς δρόμους μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν η Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης.

Ο ποδοσφαιριστής και η ραδιοφωνική παραγωγός-παρουσιάστρια είχαν αναβάλει αρκετές φορές τον γάμο τους και το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία για σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Survivor: Η Μαρία Αντωνά έφυγε και ο Άρης Σοϊλέδης «πρόδωσε» όσα κατάλαβε πριν την αποχώρηση

Η κίνηση που «φωνάζει» χωρισμό

Τα τελευταία 24ωρα το ζευγάρι έκανε μια απρόσμενη κίνηση που πυροδότησε τις φήμες χωρισμού καθώς έσβησαν όλες τις κοινές τους φωτογραφίες εκτός από μία η οποία ήταν εμπορικού χαρακτήρα.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στα τέλη Μαρτίου, λίγο μετά την επιστροφή της Μαρίας Αντωνά από το Survivor. Οι δυο τους έδειχναν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι και τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό.

Aρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν πως Σοϊλέδης και Αντωνά έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

soiledis.jpg

Όπως μπορείς να δεις παρακάτω τόσο ο ποδοσφαιριστής αλλά και η ραδιοφωνική παραγωγός-παρουσιάστρια ακολουθούνται ακόμα στην πλατφόρμα.

Survivor: Το colpo grosso της Μαρίας Αντωνά, η αποχώρηση και το κοινό που αντιδρά στην «τουρίστρια»

Ένα γρήγορο scroll στο προφίλ των Σοϊλέδη-Αντωνά αρκεί για να διαπιστώσεις πως καμία από τις φωτογραφίες που είχαν μοιραστεί από τα ταξίδια και τις ευτυχισμένες τους στιγμές δεν υπάρχει πλέον.

1712600797148-597577350-antona1.jpg

Τι δήλωνε η Μαρία Αντωνά πριν λίγο καιρό

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη η Μαρία Αντωνά είχε αναφέρει εμφανώς σκεπτική: «Τον γάμο, τον συζητάμε, τον συζητάμε… Πρώτα ο Θεός θα γίνει. Δε λέω ημερομηνία για να μη γίνω γραφική για ακόμη μια φορά. Πρώτα ο Θεός θα γίνει φέτος, προς το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη, κάπου εκεί».

Survivor: Η ατάκα του Γκέντσογλου για την Αντωνά, η αντίδραση Σοϊλέδη και το λάθος του Φάνη

«Μου είχε λείψει πολύ αλλά όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου. Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία», είχε δηλώσει η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή «Γειά σου», λίγο μετά την επιστροφή της από το Survivor.

Τον Οκτώβριο του 2023 η Μαρία Αντωνά είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τα σύννεφα στη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη τονίζοντας: «Με τον γάμο όλα καλά. Είμαστε στη φάση που αρχικά πήρε μία αναβολή λόγω του ότι είχαμε ένα θέμα υγείας από την οικογένεια του Άρη. Σε δεύτερο χρόνο έρχεται και αυτό. Δεν με αγχώνει να σου πω την αλήθεια. Τους φίλους μου θέλω να περάσω καλά και να κάνω ένα πάρτι. Για εμένα αυτή είναι η σημασία του γάμου. Ακούστηκε ότι χωρίσαμε; Αλήθεια; Έχουν λυσσάξει. Με τον Άρη είμαστε αρκετά αγαπημένοι και σχεδόν έξι χρόνια μαζί. Οπότε η σχέση μας έχει περάσει και σε ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας και σχέσης. Είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπώ πολύ, είμαστε πολύ καλά, περνάμε καλά. Καμία φορά λένε ότι όσα λιγότερα δείχνεις, τόσο καλά μπορεί και να περνάς».

Εμείς δεν έχουμε παρά να αναμένουμε την παραδοχή ή διάψευση του χωρισμού από τους ίδιους.

Τι δήλωσε ο κουμπάρος του ζευγαριού

Πριν από λίγες ώρες ο κουμπάρος του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε την κρίση στη σχέση Σοϊλέδη-Αντωνά δηλώνοντας στο «Ηαppy Day»: «Από τότε που γύρισε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αυτό το ξέρουν τα παιδιά. Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση. Ο χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους».

Λίγο αργότερα ο Κώστας Φραγκολιάς σχολίασε τις εξελίξεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο, Ελισσάβετ Οικονόμου: «Δεν επιβεβαίωσα τον χωρισμό του, επιβεβαίωσα ότι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Ισχύει ότι η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, τα πράγματα έγιναν σε ήρεμα πλαίσια. Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσουν αυτή την κρίση, εμένα αυτό που με νοιάζει και με απασχολεί είναι ότι αποφασίσουν να αποδειχθεί και να είναι το καλύτερο για αυτούς. Έχω μιλήσει και με τους δύο, δεν τους έχει πάρει από κάτω, απλά είναι στο στάδιο της συνειδητοποίησης, αφήνουν πίσω τους έξι επτά χρόνια και προχωράνε. Από τη στιγμή που δεν υπήρξαν εντάσεις, ήταν απόφαση και των δύο».

Tι δήλωσαν Αντωνά- Σοϊλέδης

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», είπε η Μαρία Αντωνά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μέσα από ένα Instagram-story απάντησε ο Άρης Σοϊλέδης στα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη την καλή διάθεση να σεβαστείτε την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και sites να λέει το μακρύ και το κοντό του. Να αφήσουμε τα πράγματα λίγο να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα, απίστευτες ιστορίες οι οποίες δεν είναι πάρα μόνο της φαντασίας σας», είπε ο ίδιος on camera.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Μαρία Αντωνά επισκέφθηκε το viral μπαρ του TikTok, το οποίο βρίσκεται στην Καλλιθέα, για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο.

Η δημοσιογράφος απέδειξε πόσο ευρηματική είναι δημιουργώντας ένα επικό remake του «Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ» και μέσα σε λίγες ημέρες είδε το post της να συγκεντρώνει περισσότερες από 1,2 εκατομμύρια προβολές.

Πηγή κεντρικής: ndp