Εμπρός - πίσω στο Survivor του 2019 αλλά η Δαλάκα ακάθεκτη έβαλε στο «στόχαστρο» τον Χριστόφορο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Εμπρός - πίσω στο Survivor του 2019 αλλά η Δαλάκα ακάθεκτη έβαλε στο «στόχαστρο» τον Χριστόφορο

Μπορεί να βγήκε η Δώρα πρώτη υποψήφια, η Δαλάκα όμως με την ψήφο της αποκάλυψε την στρατηγική της.

Κι εκεί που οι fans του Survivor περίμεναν πως μετά τις απανωτές οικειοθελείς αποχωρήσεις το παιχνίδι θα γινόταν ατομικό, όπως είχαμε συνηθίσει στους προηγούμενους κύκλους, μιας και οι παίκτες που έχουν μείνει είναι πια 9, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες τις αλλαγές που θα γίνουν.

Η Ασημίνα αποχώρησε από το Survivor: Οι πανηγυρισμοί στο Twitter/X και η αντίδραση του Χρήστου Δάντη

Και αυτές ήταν πως πλέον, στις ασυλίες θα παίζουν μαζί με τους Τούρκους παίκτες του αντίστοιχου All Star Survivor. Πιο συγκεκριμένα κάθε ομάδα θα διαλέγει κάθε φορά ποιους παίκτες από τους Τούρκους θέλει, ενώ όπως είπε ο Γιώργος Λιανός τα άτομα που θα αποχωρίσουν στις επόμενες δύο μονομαχίες θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Για δύο βδομάδες δηλαδή δεν θα αποχωρήσει κάποιος παίκτης.

Φυσικά αυτή η αλλαγή συνέβη λόγω όλων αυτών των οικειοθελών αποχωρήσεων που είδαμε να συμβαίνουν ειδικά τον τελευταίο μήνα και σαφώς ο λόγος είναι πως το παιχνίδι, αν δεν γινόταν αυτή η αλλαγή, θα τελείωνε πολύ πιο σύντομα απ' ότι είχε υπολογιστεί όταν ξεκινούσε.

Αυτή η αλλαγή βέβαια, δεν ενθουσίασε καθόλου το κοινό που παρακολουθεί το ελληνικό Survivor, αφού μπορεί στους ενδιάμεσους αγώνες επάθλου να χαίρετα να παρακολουθεί τους μεικτούς αγώνες με τους Τούρκους, σε αυτό το σημείο όμως του παιχνιδιού είναι άτοπο. Είναι σαν να επιστρέφουμε στον κύκλο του 2019, που είχε προβληθεί η Ελληνοτουρκική εκδοχή του ριάλιτι με νικήτρια τότε την Κατερίνα Δαλάκα.

Άραγε μήπως όλο αυτό είναι μια προοικονομία ότι νικήτρια του Survivor 2024 θα είναι εκείνη έχοντας τη «βοήθεια» των Τούρκων παικτών;

Ο επόμενος «στόχος» της Δαλάκα είναι ο Χριστόφορος

Την προηγούμενη εβδομάδα η Δώρα, αφού ψηφίστηκε προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα αποκάλυψε πως με την Κατερίνα Δαλάκα έχουν κάνει συζητήσεις για την σειρά με την οποία θα πρέπει κανονικά να αποχωρούν οι παίκτες. Ωστόσο,η Δαλάκα υποστήριξε πως κάνει λάθος και την μπερδεύει με άλλη παίκτρια, καθώς ποτέ δεν συζητάει για ψήφους.

H Δώρα υποψήφια στο Survivor: Αποκάλυψε πως η Δαλάκα αποφασίζει με ποια σειρά θα φύγουν οι παίκτες

Αυτή την φορά η κόκκινη ομάδα έχασε ξανά και αναγκαστικά οδηγήθηκε σε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί από τα 5 άτομα που αποτελούν την κόκκινη ομάδα, όλοι ψήφισαν την Δώρα - η οποία είναι τελικά και η πρώτη υποψήφια - εκτός από την Κατερίνα Δαλάκα που ψήφισε τον Χριστόφορο.

Το κοινό δεδομένου του όσων είχαν ειπωθεί την προηγούμενη εβδομάδα, του ότι ο πιο αδύναμος παίκτης κανονικά είναι ο Παπαχαραλάμπους αλλά και του νέου τρέιλερ στο οποίο η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται να διαφωνεί έντονα με τον Χριστόφορο εύκολα κατάλαβε πως ο επόμενος «στόχος» της παίκτριας θα είναι αυτός.

Η τακτική που ακολουθεί λοιπόν, όπως έγραψαν πολλοί στο Twitter/X παρακολουθώντας την ψηφοφορία είναι το ότι γνωρίζοντας τι θα ψηφίσουν οι υπόλοιποι - έχοντας τους ενδεχομένως καθοδηγήσει είτε άμεσα είτε έμμεσα - εκείνη ψηφίζει κάποιον άλλο παίκτη για να φανεί πως δεν κάνει συζητήσεις για ψηφοφορίες κι εκείνη έχει το δικό της κριτήριο. Παράλληλα, το άτομο που ψηφίζει είναι αυτό που βγαίνει υποψήφιο την επόμενη φορά.

Και όλα αυτά φαίνονται απόλυτα λογικά, αφού αν η Κατερίνα Δαλάκα έκρινε όντως αγωνιστικά πρώτα θα ψήφιζε τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους σαν πιο αδύναμο και μετά τον Χριστόφορο, αφού η Δώρα μονομάχησε την τελευταία φορά καταφέρνοντας να παραμείνει.