Διαζύγιο για έναν Βρετάκο στη Γη της ελιάς ενώ οι φανς της Βασιλικής αντιδρούν για το φλερτ Μιλτιάδη

Κατερίνα Μπούσιου
Διαζύγιο για έναν Βρετάκο στη Γη της ελιάς ενώ οι φανς της Βασιλικής αντιδρούν για το φλερτ Μιλτιάδη

Ο Νίκος Γαλανός και ο Κούλλης Νικολάου μας έδωσαν spoiler για τη συνέχεια στη Γη της ελιάς. 

Δύο από τους πιο σημαντικούς συντελεστές στη Γη της ελιάς, ο Νίκος Γαλανός ως Ισίδωρος Βρετάκος και ο Κούλλης Νικολάου ως Δημοσθένης και συμπαραγωγός στη σειρά, μας έδωσαν μερικά στοιχεία για το πώς θα κυλήσει το σενάριο μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάποιοι άλλοι ωστόσο περιμένουν το πρόωρο τέλος ενός φλερτ, γιατί απλούστατα δεν θέλουν να δουν ως ζευγάρι τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη. Ο Φίλιππος ως παρουσία παραμένει ωσεί παρών στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/C6OrGxOMvBE/

Η Αμαλία φεύγει από τους Βρετάκους

Τα προβλήματα στους Βρετάκους συνεχίζονται στη Γη της ελιάς, κυρίως από την πλευρά του Μάνου και των καταχρήσεών του και ο πατέρας του Ισίδωρος, ετοιμάζεται σε λίγο να πάρει μία τελεσίδικη απόφαση που αφορά στη δική του προσωπική ζωή. Οι συνεχείς κόντρες με την Αμαλία, οι αυθαίρετες αποφάσεις που παίρνει εκείνη, αλλά και οι κόντρες της με τον Μάνο, τον οδηγούν στην απόφαση να πάρει διαζύγιο.

Μας το αποκάλυψε μάλιστα και ο ίδιος ο Νίκος Γαλανός μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4 και μας ξεκαθάρισε επίσης, πως δεν είναι ακριβές πως η απουσία του από τη Μάνη, συνδέεται τελικά με κάποιο πρόβλημα υγείας, όπως υπονοήθηκε και από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Στη Γη της ελιάς θα έχουμε 3 σημαντικές αποχωρήσεις και τη μεγάλη απουσία του Νίκου Γαλανού

Και όπως είπε: «Επειδή γράφτηκαν διάφορα, στο Λονδίνο πηγαίνω για να κλείσω μία μεγάλη δουλειά, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει. Από την άλλη πλευρά υπάρχει η γυναίκα μου η Αμαλία, η οποία μπήκε μπροστά σε μία σφαίρα και με έσωσε, την έκανα γραμματέα μου και αργότερα σύζυγό μου. Δεν μου είναι εύκολο να τη χωρίσω. Αν μου δημιουργήσει άλλο πρόβλημα μάλλον θα τη χωρίσω. Και θα τη χωρίσω τελικά».

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ωστόσο ότι σύντομα θα έρθει στο ελαιοτριβείο ένας νέος άνθρωπος για να ξεκουράσει τον Μάνο, χωρίς να μας αποκαλύπτει το όνομά του. Αναφερόταν σε αυτό που ήδη σου έχω πει για την είσοδο στη σειρά σε αυτόν τον ρόλο του Στέφανου Μιχαήλ. Και όπως καταλάβαμε δεν θα συμβεί από την αρχή της 4ης σεζόν, αλλά προς το τέλος της φετινής.

Από μία διαθήκη και ένα «μήνυμα» του Φίλιππου στη Γη της ελιάς αλλάζουν όλα για τη Βασιλική

Αποκαλύψεις έκανε και ο Κούλλης Νικολάου στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega, λέγοντας μάλιστα πως μετά την επανασύνδεση του Δημοσθένη με την Ασπασία, η σύζυγός του θα του ζητήσει να αναζητήσουν τον γιο που έχει κάνει με την Ξένια. Αν θυμάσαι, το κατά παραγγελία μωρό έχει εξαφανιστεί μαζί με την μητέρα του. Αυτή η έρευνα τελικά θα καταλήξει αισίως και η Ασπασία θα το μεγαλώσει σαν δικό της.

Οι υπόλοιπες εξελίξεις που αφορούν κυρίως στα της Βασιλικής θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι να επιστρέψει η πεθερά της από το μοναστήρι στο σπίτι, έχει 3 φύλακες αγγέλους να τη βοηθούν σε καθημερινή βάση. Ο πατέρας της Στάθης, ο Παρασκευάς και ο Μιλτιάδης.

Ο τελευταίος ειδικά χθες, άρχισε να εκδηλώνει πιο θερμά το ενδιαφέρον του σε εκείνη, φροντίζει το μωρό της όταν δεν μπορεί, αλλά το κοινό στο Twitter/Χ επαναστάτησε για όλα αυτά. Τελικά κανείς δεν είναι άξιος για τους φανς να σταθεί δίπλα της. Αυτή είναι μία ακόμη διαμαρτυρία για την αποχώρηση του Διονύση Παπανδρέου ως Φίλιππου.

Πάντως όσο αφορά στον Παρασκευά, ο Κούλλης Νικολάου ήταν ξεκάθαρος πως με «δημοκρατικές» διαδικασίες τώρα που μαθαίνει πως βγαίνει κρυφά με την κόρη του, θα τον πείσει να την παντρευτεί. Εδώ, αναμένουμε μεγάλα...δράματα.