Η 18χρονη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου είναι σε σχέση με γόνο γνωστής οικογένειας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η 18χρονη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου είναι σε σχέση με γόνο γνωστής οικογένειας

Η Φαίδρα Παπανδρέου φέρεται να είναι σε σχέση με τον Παναγιώτη Νίκα. Η κοινή φωτογραφία του ζευγαριού, η ενασχόληση της 18χρονης με το modeling και η τρυφερή σχέση με τους γονείς της.

Το όνομα της Φαίδρας Παπανδρέου φιγουράρει τους τελευταίους μήνες στον Τύπο είτε λόγω κοινής εμφάνισης με τους γονείς της είτε λόγω της ενασχόλησής της με το modeling.

H 18χρονη είναι η κόρη του Ευρωβουλευτή και συγγραφέα, Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου. Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η ενήλικη πλέον Φαίδρα αποτελεί μια από τις μεγάλες του αδυναμίες.

Η 18χρονη Φαίδρα Παπανδρέου είναι η αδυναμία των γονιών της και το next big thing στο μόντελινγκ

Η Φαίδρα Παπανδρέου και ο Παναγιώτης Νίκας είναι full in love

Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Real life αναφέρει πως η Φαίδρα Παπανδρέου έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο τουνεαρού Παναγιώτη Νίκα. Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ της Έλλης Λεβέντη, ο γιος του γνωστού επιχειρηματία, Γιώργου Νίκα και η 18χρονη φέρονται να είναι σε σχέση, την οποία έχουν φροντίσει να κρατήσουν μακριά από τα media.

papandreou_nikas.jpg

Οι κοινές παρέες, η αγάπη για τις τέχνες και άλλα ενδιαφέροντα έφεραν κοντά τους δύο νέους και γέννησε ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο. Φαίδρα και Παναγιώτης περνούν αρκετό ποιοτικό χρόνο μαζί και μοιράζονται στιγμιότυπα από τις εξόδους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Παναγιώτης Νίκας δραστηριοποιείται στην Αμερική και κατοικεί στο Los Angeles μαζί με την αδελφή του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία διατηρεί σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

https://www.instagram.com/p/eudTd6KLX7/

H Φαίδρα Παπανδρέου έκανε πρόσφατα τα πρώτα της βήματα στο modeling περπατώντας στην πασαρέλα του MadWalk στο show του brand «5226 by Celia Kritharioti».

Ο Αργυρός «κατακτά» την Αμερική και αυτό είναι το κόστος για τη συναυλία του στο Λος Άντζελες

Η τρυφερή σχέση της 18χρονης με την οικογένειά της

Η 18χρονη συνοδεύει συχνά τον πατέρα της σε κοσμικές εκδηλώσεις και δεν διστάζει να ποζάρει στον φακό μαζί του, δείχνοντάς μας πόσο αγαπημένοι είναι. Μπαμπάς και κόρη έχουν σχεδόν ίδιο ύψος, με τις καλλίγραμμες αναλογίες της νεαρής κοπέλας να αποτελούν διαβατήριο για μια καριέρα στον χώρο της μόδας.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» η Φαίδρα Παπανδρέου είχε μιλήσει για τους γονείς της και την ενασχόληση με το modeling αναφέροντας: «Μου έχει γίνει ανεπίσημη πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό, αλλά οι γονείς μου δεν συμφωνούν. Και εγώ όμως πιστεύω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ από τόσο μικρή ηλικία».

https://www.instagram.com/p/C0q3ngFoL7X/

Και πρόσθεσε: «Τα πρώτα άτομα στα οποία απευθύνομαι όταν έχω θέματα που με απασχολούν είναι οι γονείς μου. Είναι ελεύθεροι σε νοοτροπία και δεν με καταπιέζουν. Πολλές φορές δεν είναι μόνο γονείς, αλλά και οι καλύτεροί μου φίλοι».

https://www.instagram.com/p/CjI1qwHtgtY/

Η 18χρονη Φαίδρα Παπανδρέου διατηρεί ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram και στο προφίλ της έχει μόνο πέντε αναρτήσεις. Με αυτή την κίνηση η νεαρή κοπέλα θέλει να αποφύγει την υπερέκθεση στα media και προσπαθεί να προφυλάξει την ιδιωτική της ζωή.

Screenshot-2024-05-14-175258.png

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με μία εμφάνιση επιβεβαίωσε τη σχέση για την οποία μιλούν όλοι

Η ίδια ακολουθεί 1832 άτομα στην πλατφόρμα, ανάμεσά τους κολλητοί φίλοι, συγγενείς και άλλα άτομα του στενού της κύκλου.

https://www.instagram.com/p/CXQcQCxqv1S/