«Ξημερώματα» η Αλεξάνδρα Νίκα διασκέδασε στο closing του αγαπημένου της Κωνσταντίνου Αργυρού

«Ξημερώματα» η Αλεξάνδρα Νίκα διασκέδασε στο closing του αγαπημένου της Κωνσταντίνου Αργυρού

H Αλεξάνδρα Νίκα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz και όλα δείχνουν πως η σχέση τους βαδίζει από το καλό στο καλύτερο.

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά την τελευταία του σχέση με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου που διήρκησε τρία ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time και πολλά δημοσιεύματα που έχουν δει τος φως της δημοσιότητας ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει γυρίσει εδώ και λίγο καιρό σελίδα στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται σε σχέση με την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα. Το ζευγάρι ταξίδεψε πριν λίγες εβδομάδες μαζί στην Αμερική όπου πέρασαν ανέμελα τις ολιγοήμερες διακοπές τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από τις γνωστές σχέσεις στο «βλέπεις Νίκα είναι καλό» ο Αργυρός είναι πάντα το «Παιδί Γενναίο»

Η Αλεξάνδρα Νίκα επισκέφθηκε τον αγαπημένο της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (27.05) οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Σάκη Ρουβά, στο νυχτερινό κέντρο της Καλλιθέας που εμφανίζονταν αυτή τη σεζόν.

Στο μεγάλο φινάλε των δύο τραγουδιστών έδωσαν το παρών αρκετά πρόσωπα από την εγχώρια showbiz και διασκέδασαν με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ανάμεσά τους η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Κριστιάνα Μπέτα.

Από το πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία απόλαυσε τον σύντροφό της από τα πρώτα τραπέζια, μαζί με τους φίλους της.

H εντυπωσιακή νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η σύντροφος του 36χρονου είναι κόρη του Γιώργου Νίκα που δραστηριοποιείται στον χώρο των αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ και δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε κοσμικές τους εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CoX2pFGv_BE

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία που δρατηροποιείται στον χώρο των τροφίμων. Η μελαχρινή καλλονή διαθέτει αναλογίες μοντέλου και το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με υπέροχες εικόνες από τη ζωή και τα ταξίδια της ενός αλλά και εκτός συνόρων.

Πηγή κεντρικής: alexandra_nika