Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και η κόρη της είναι travel buddies και αυτή τη φορά βρέθηκαν στην Κόστα Ρίκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και η κόρη της είναι travel buddies και αυτή τη φορά βρέθηκαν στην Κόστα Ρίκα

«Συναντιόμαστε κάνοντας ταξίδια» είπε πρόσφατα η Πέγκυ Σταθακοπούλου για την κόρη της, η οποία είναι φοιτήτρια Ιατρικής στην Κρήτη.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και η 20χρονη κόρη της, Χριστίνα είναι αχώριστες και κάτι που αγαπούν να κάνουν είναι τα ταξίδια. Άλλωστε, τώρα που η Χριστίνα σπουδάζει στην Κρήτη, Ιατρική, όπως είχε αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξή της, τα ταξίδια είναι ένας τρόπος για να συναντιούνται και να περνούν όμορφες στιγμές μαζί.

Αυτή τη φορά λοιπόν, μαμά και κόρη βρέθηκαν στην Κόστα Ρίκα.

Οι φωτογραφίες από την Κόστα Ρίκα και το «ευχαριστώ» της Πέγκυς Σταθακοπούλου

«Χαρούμενη και άπειρα τυχερή για την μαγική εμπειρία αυτού του μακρινού ταξιδιού! Ευγνώμων για τους καινούργιους φίλους που έκανα, για την φύση που μου αποκάλυψε τα μυστήρια της, για τα χρώματα και τις μυρωδιές που έφερα πίσω μαζί μου, για την αίσθηση πως είμαι ακόμα πολύ νέα! Μα πάνω απ´ όλα χαρίζω το πιο μεγάλο ευχαριστώ μου στην κόρη μου που είναι το νόημα της ζωής μου, η αγάπη μου, η συνοδοιπόρος μου σε κάθε ταξιδιάρικη στιγμή της ζωής μου» έγραψε η ηθοποιός στο προφίλ της στο Instagram με αφορμή το ταξίδι με την κόρη της στην Κόστα Ρίκα, δημοσιεύοντας παράλληλα διάφορα στιγμιότυπα από αυτήν τους την εμπειρία.

Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που η Πέγκυ Σταθακοπούλου και η κόρη της κάνουν κάποιο ταξίδι. Αν ρίξεις μια ματιά στα social media της ηθοποιού θα δεις φωτογραφίες από διάφορα μέρη που έχουν βρεθεί.

Πέγκυ Σταθακοπούλου: To reunion με τον Γιάννη Βούρο και η ζωή με την 19χρονη φοιτήτρια κόρη της

Η ανάρτηση για της ηθοποιού για την γιορτή της μητέρας

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι μια «γροθιά» με την 20χρονη κόρη της, ωστόσο δεν ξεχνάει πως εκείνη πλέον έχει ανοίξει τα δικά της φτερά και μεταμορφώνεται σε μια αυτόνομη γυναίκα. Άλλωστε, όπως είχε γράψει και στην ανάρτησή της για την γιορτή της μητέρας:

«Ας προχωρούμε δίπλα στα παιδιά μας με απόλυτη συναίσθηση ότι δεν είναι η συνέχεια μας, ότι πρέπει να αποδεχόμαστε τις επιλογές τους και ότι σε μας θα μένει πάντα η άπειρη αγάπη με την οποία θα τα περιβάλουμε μέχρι τέλους!!».

https://www.instagram.com/p/C63-L4XIXiH/

Η μητρότητα και η σχέση της Πέγκυς Σταθακοπούλου με την κόρη της

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της πως η υπόθεση μητρότητα δεν ήταν εύκολη για εκείνη, αφού προσπαθούσε 7 χρόνια να αποκτήσει παιδί, συνειδητοποιώντας τότε πως πραγματικά ήθελε να γίνει μητέρα.

Σε συνέντευξή της στο Στούντιο 4 το 2023, η ηθοποιός είχε πει πως η κόρη της είναι το «κέντρο της ζωής» της και πως η σχέση τους είναι πολύ ελεύθερη και πολύ δυνατή.

Η κόρη μου είναι το κέντρο της ζωής μου εδώ και 18,5 χρόνια. Είναι ένα πλάσμα που πέρα από το ότι σαν μαμά νιώθω πολύ περήφανη γι' αυτήν και για κάθε τι που καταφέρνει, είναι μια ψυχή που ταξιδεύουμε μαζί, με μια πολύ δυνατή σχέση, πολύ ελεύθερη, κοριτσίστικη ώρες ώρες - γυρνάμε μέσα στο σπίτι, πετάμε παπούτσια, γίνεται ένας χαμός, γκρινιάζουμε, βλέπουμε ταινίες, σειρές...Λίγο χίπικα ζούμε τα τελευταία 2-3 χρόνια. Είναι κυρίαρχη στη ζωή μου. Τώρα είναι η καταπληκτική στιγμή που ανοίγει τα φτερά της και πάει να σπουδάσει. Θα ζήσουμε λίγο χώρια αλλά όχι χωριστά.