Αγάπη και περηφάνια μόνο: Η μαμά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε μία σπάνια αλα Maestro στιγμή τους

Κατερίνα Μπούσιου
Αγάπη και περηφάνια μόνο: Η μαμά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε μία σπάνια αλα Maestro στιγμή τους

Ποια είναι η Βίλλυ Μαλάμη και μαμά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η συνέντευξη του δημιουργού στο ABC για τα επόμενα σχέδιά του. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τα τελευταία 24ωρα ζει μόνο σε ρυθμούς Maestro, μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς του, τόσο στο Mega, όσο και στο Netflix. Για αυτό και ένιωσε την ανάγκη να πει ένα δημόσιο «ευχαριστώ» για την αγάπη του κοινού και τη στήριξη. Πάντως τις τελευταίες ημέρες, τη μεγαλύτερη συναισθηματική και ψυχική στήριξη, την έλαβε από τη μητέρα του Βίλλυ Μαλάμη, η οποία βρέθηκε σε μία σπάνια δημόσια εμφάνισή της, στο πλευρό του.

https://www.instagram.com/reel/C7Bg_hdtFww/

«Είναι στιγμές που δεν έχεις να πεις πολλά»

Όσοι έχουν καταφέρει να δουν και τα έξι επεισόδια του Maestro στο Netflix, μετά την προβολή τους την Πέμπτη, μιλούν για έναν διαφορετικό και συνάμα συναρπαστικό δεύτερο κύκλο. Ο οποίος περιέχει και αυτή την περίφημη «ανατροπάρα» που έχει αναφέρει πολλές φορές ο Φάνης Μουρατίδης. Ίσως γιατί εν μέρει μπορεί και να τον αφορά, για να μην πούμε τίποτε περισσότερο. Προς το παρόν.

Το πάρτι της πρεμιέρας του Maestro, το παράδοξο και η απάντηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Οι υπόλοιποι θεατές που παρακολουθείτε τη σειρά από το Mega, θα την απολαύσετε σταδιακά. Αυτή η διπλή παράλληλη προβολή έχει κάπως μπερδέψει το κοινό, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με ελληνική σειρά. Και αρκετοί έχουν προτιμήσει να δουν τον Maestro μέσω Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες, πολλά θετικά μηνύματα από τους φανς του, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό για τον δεύτερο κύκλο και αυτή ήταν η καλύτερη ανταμοιβή του. Για αυτό και είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» με ανάρτησή του στο Instagram: «Είναι κάποιες στιγμές που δεν έχεις να πεις πολλά. Παρά μόνο ένα τεράστιο «ευχαριστώ» . Για όλα».

https://www.instagram.com/p/C7HotQItkKN/

Ένα άλλο δώρο από το κοινό και όσους τον αγαπούν, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το εισέπραξε το βράδυ της Πέμπτης. Από τους συνεργάτες του, αλλά και τους φίλους που βρέθηκαν στο σχολείο της Λάκας στους Παξούς, όπου στήθηκε ένα μικρό πάρτι για την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Εκεί ήταν και πολλοί κάτοικοι από τον νησί που όχι μόνο τους γνωρίζει, αλλά έχει μεγαλώσει μαζί τους, αφού είναι και ο τόπος καταγωγής της μητέρας του και έχει περάσει εκεί όλα του τα καλοκαίρια, από παιδί. Η κυρία Βίλλυ Μαλάμη και μαμά του Χριστόφορου ήταν βέβαια εκεί μαζί του.

mamapapakaliati.jpg

Διακριτικά, καθώς ποτέ δεν επεδίωξε την προβολή. Μία κάτοικος του νησιού «έπιασε» το στιγμιότυπο και ανήρτησε το βίντεο στο TikTok.

Η μαμά του Χριστόφορου, είναι πάντα στο πλευρό του από τότε που έκανε τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός σε ηλικία μόλις 16 ετών το 1992, ενώ έχει συμβάλει τα μέγιστα στην παραγωγή του Maestro. Άλλωστε ζει μόνιμα στο νησί, όπου διατηρεί μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα, δίπλα από το πατρικό της, ένα σπάνιο διατηρητέο κτίριο του 17ου αιώνα. Βοήθησε και πρακτικά τον γιο της με την εμπειρία και τις γνωριμίες της, για τα απαιτητικά γυρίσματα σε δύσκολα location των Παξών.

Στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους Παξούς: Η επιστροφή για τον Maestro & η άγνωστη ιστορία

mamapapakaliati_paxoi.jpg

Οι γονείς του, μπορεί να χώρισαν όταν εκείνος ήταν μικρός σε ηλικία, αλλά η μητέρα του με τον πατέρα του Μανώλη διατήρησαν άριστες σχέσεις. Με τον μεγαλύτερο αδελφό του Φίλιππο (από τον ίδιο γάμο) αλλά και με τα δύο άλλα αδέλφια του από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του, τον Στέφανο και τη Νάρα, ο Χριστόφορος έχει σχέση λατρείας. Και μας το έχει δείξει αρκετές φορές, όταν βρίσκεται μαζί τους.

«Η ζωή τους μια βόλτα»: Οι φωτό του Παπακαλιάτη με τα αδέρφια του θύμισε πολλές από τις σειρές του

https://www.instagram.com/p/CmmVtQYtnKy/

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος και από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC για να μιλήσει για τη διεθνή πρεμιέρα του Maestro ή Maestro in Blue όπως είναι ο παγκόσμιος τίτλος του, δηλώνοντας χαρούμενος, έχοντας μία μικρή αγωνία για την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτό που δημιούργησε. Αποκάλυψε μάλιστα - και αυτά είναι καλά νέα- πως μετά το τέλος της σειράς προετοιμάζει την επιστροφή του στον κινηματογράφο με μία νέα ταινία.

https://www.instagram.com/reel/C7FJHCatY6i/