«Η ζωή τους μια βόλτα»: Οι φωτό του Παπακαλιάτη με τα αδέρφια του θύμισε πολλές από τις σειρές του

«Η ζωή τους μια βόλτα»: Οι φωτό του Παπακαλιάτη με τα αδέρφια του θύμισε πολλές από τις σειρές του
Instagram

Οι «4» του Χριστόφορου και οι κατάξανθες ανιψιές του που βλέπουν Maestro. 

Με vibes από τις σειρές του όπως οι «4» ή «Η ζωή μας μια βόλτα», πόζαρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μαζί με τα αδέρφια του. Ο επιτυχημένος δημιουργός που το Maetsro του έχει ταξιδέψει στο Netflix, θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του και να περάσει αυτές τις γιορτές άκρως οικογενειακά όπως είδαμε και σε σχετικές αναρτήσεις του στο Instagram.

«Μεγαλώνω και αυτό, ευτυχώς, μου αρέσει»: Ο Παπακαλιάτης έχει γενέθλια & ζει την καλύτερη χρονιά του

Ειδικότερα, ο 46χρονος «Maestro» θέλησε να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα δίπλα στα αδέρφια του Φίλιππο, Στέφανο και Νάρα. Τα αδέρφια φωτογραφήθηκαν μαζί ενώ στο ένα από τα τρία πλάνα βλέπουμε και τις δίδυμες κατάξανθες ανιψιές του. Σε άλλη φωτό της ανάρτησης βλέπουμε και throwback στιγμές με τα αγαπημένα αδέρφια από το 1992.

Αλήθεια, πόσο άλλαξαν τα αδέρφια μέσα σε 30 χρόνια;

https://www.instagram.com/p/CmmVtQYtnKy

Θυμίζουμε πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Φίλιππος είναι αδέρφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα του ενώ ο Στέφανος και η Νάρα από τον δεύτερο γάμο του. Και οι 4, είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους.

Remote control στο 2022: Σειρές και εκπομπές με ρεκόρ και tv stars που αγαπήθηκαν από το κοινό

Ακόμα μία τρυφερή φωτογραφία ανέβασε στα Instagram Stories o Χριστόφορος πριν από λίγα 24ωρα.

Το Maestro είναι η πρώτη ελληνική σειρά η οποία μεταδίδεται παγκοσμίως μέσω του Netflix και η οικογένεια του Χριστόφορου δεν θα μπορούσε να μην είναι περήφανη για αυτό το επίτευγμά του.

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολουθούν την πετυχημένη σειρά είναι και οι δίδυμες ανιψιές του. Ο ταλαντούχος δημιουργός δημοσίευσε μια φωτογραφία τους την ώρα που τον βλέπουν στην τηλεόραση σχολιάζοντας με χιούμορ: «Όταν οι ανιψιές σου σε βλέπουν για πρώτη φορά στην ΤV και κάτι τους θυμίζει αυτός ο τύπος».

Θυμίζουμε ότι οι δίδυμες ανιψιές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι οι κόρες της αδελφής του, Νάρας.

papakaliatis.jpg

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ένας «Maestro» που δεν βαριέται ποτέ να βλέπει τον «Νονό»

Αποκάλυψε πως προτιμάει: «Το βουνό από τη θάλασσα, την αγάπη από τον έρωτα, τον κινηματογράφο από την τηλεόραση, τις φιλοσοφικές συζητήσεις από τα επιτραπέζια, αλλά και την Ελλάδα από την Αμερική».

Μία μίνι συνέντευξη στην οποία απάντησε σε γρήγορες ερωτήσεις με χιούμορ παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή του Star, DOT. Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός, που μαζί με τον «Maestro» ταξίδεψε Netflix, απάντησε γρήγορα άρα με απόλυτη ειλικρίνεια, σε διάφορα ερωτήματα που θα ήθελαν όλοι να του θέσουν, όπως για παράδειγμα, ποια είναι η ταινία που δεν βαριέται ποτέ να βλέπει.

Η Ελένη θέλει να πάει Netflix με τον Παπακαλιάτη & εμείς θυμόμαστε projects στα οποία συμμετείχε

Η απάντηση είναι ο «Νονός» του Francis Ford Coppola ή αλλιώς η ταινία που καταγράφηκε στην Ιστορία της έβδομης Τέχνης ως «η πιο ανατρεπτική ματιά πάνω στον κόσμο της Μαφίας»

Σε άλλο σημείο του mini Q&A αναφέρθηκε στις σειρές του, το παρελθόν του, αλλά και τα μαθήματα που έχει πάρει κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Το πρώτο μου σενάριο ήταν "Η ζωή μας μια βόλτα"», είπε προσθέτοντας πως όσες φορές σκέφτηκε να κάνει remake κάποια σειρά του, το ξέχασε αμέσως.

Αν έπρεπε να δώσει μια συμβουλή στον νεότερο εαυτό του, αυτή θα ήταν: «Να μη στενοχωριέται τόσο και να μην του κοστίζουν τόσο πολύ κάποια πράγματα που δεν αξίζουν».

Αναφορικά με το τι είναι αυτό που τον κάνει χαρούμενο είπε: «Πολλά διαφορετικά πράγματα. Από τους δικούς μου ανθρώπους μέχρι να γράψω μια ωραία σκηνή στο σπίτι».

Όλοι μιλάνε για τον Ορέστη Χαλκιά και λένε πως θα ξεχωρίσει στο Netflix & εκείνος μιλάει για όλους

Σχετικά με το πιο σημαντικό μάθημα που έχει πάρει από την καριέρα του δήλωσε: «Όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, με έναν μαγικό τρόπο σε τραβάει να τα καταφέρεις, με πολύ σκληρή δουλειά».

Όσο για το τι προτιμάει; «Το βουνό από τη θάλασσα, την αγάπη από τον έρωτα, τον κινηματογράφο από την τηλεόραση, τις φιλοσοφικές συζητήσεις από τα επιτραπέζια, αλλά και την Ελλάδα από την Αμερική».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απαντά με χιούμορ σε γρήγορες ερωτήσεις | DOT.