Έχουμε ανατροπή σε 3 γάμους στη Γη της ελιάς και ένα spoiler που δημιουργεί απορίες για ένα ζευγάρι

Κατερίνα Μπούσιου
Έχουμε ανατροπή σε 3 γάμους στη Γη της ελιάς και ένα spoiler που δημιουργεί απορίες για ένα ζευγάρι

Η επιστροφή της Χάδως στη Γη της ελιάς φέρνει αλλαγές στη ζωή αρκετών στη Μάνη. 

Οι σχέσεις γενικότερα στη Γη της ελιάς, είναι πάντα το ζητούμενο γιατί ας μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για μία οικογενειακού τύπου σειρά. Και η λέξη κλειδί στα νυν και στα επόμενα επεισόδια, είναι ο γάμος. Άλλοι θα περάσουν κρίση, άλλοι θα χωρίσουν και άλλοι μπορεί να αναβάλλουν τον γάμο τους, με ανακούφιση. Η Χάδω με τον τρόπο της, θα παίξει ρόλο σε αυτό.

Η Αριάδνη χωρισμένη μεν, αλλά χαρούμενη

Το μείζον γεγονός στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς εκτός από τον φόνο της Αλκμήνης, είναι σίγουρα η γέννηση του 4ου παιδιού του Στάθη και δεύτερο παιδί για την Ιουλίας. Σχεδόν όλοι θα βρεθούν από τη Μάνη στην Αθήνα για να ευχηθούν από κοντά στο ζευγάρι για τη γέννηση του Καπερνάρου junior. Που θα πάρει το όνομα του Ιάκωβου και αδελφού της Ιουλίας που «έφυγε» από τη ζωή. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας έδειξε πριν από λίγες ημέρες και τα γυρίσματα που κάνει με τον Πασχάλη Τσαρούχα και την Ειρήνη Τάσσου, την τηλεοπτική της κόρη Αριάδνη. Δες εδώ.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου επέστρεψε στη Γη της ελιάς και μας έδειξε το reunion Ιουλίας και Στάθη

Η Αριάδνη χρειάζεται αυτή την ψυχολογική ανάταση μετά τον χωρισμό της με τον Χρήστο που είναι οριστικός και αμετάκλητος. Η ζωή της αλλάζει και μάλιστα πολύ ευχάριστα, αφού η Ιουλία αναμένεται να γυρίσει στη Μάνη και θα μείνει μαζί της. Προμηνύεται μάλιστα γάμος μεταξύ των γονιών της, αλλά αυτό θα το αφήσουμε για την 4η σεζόν της σειράς.

Φαίνεται πως θα έχει και άλλα ευχάριστα στη ζωή της, καθώς κυκλοφορεί ένα spoiler που τη θέλει να έχει ένα φλερτ με τον Γιώργη Κουράκο. Αλλά εκείνος έχει και ένα φλερτ με την Αφροδίτη, που βρίσκεται όμως σε δίλημμα, για το αν πρέπει να συγχωρήσει τον Χρήστο. Εδώ μπορεί να έχουμε και την πρώτη ανατροπή και να μη χωρίσουν τελικά. Εδώ θα έχουμε και μία κωμική εξέλιξη, με έναν νέο χαρακτήρα που θα δούμε στη συνέχεια. Ο Άγγελος ένας μεγάλος σε ηλικία άντρας που καλείται από την Κούλα στη Μάνη, θα στρέψει ξαφνικά το ενδιαφέρον προς τη γοητευτική γιατρό.

Τίποτε φυσικά δεν θα συμβεί.

https://www.instagram.com/p/C6jRZHssRh6/

Δεύτερη ανατροπή σε γάμο θα έχουμε στην περίπτωση του Δημοσθένη και της Ασπασίας, αλλά ευχάριστη αυτή τη φορά, αφού θα υπάρξει η πρόταση από την κόρη τους Ειρήνη για να ξαναπαντρευτούν. Στη δική της περίπτωση όμως, ο δικός της γάμος με τον Παρασκευά θα αναβληθεί επ' αόριστον. Σε αυτό θα συμβάλλει κατά πολύ η Χάδω, μετά την επιστροφή της από το μοναστήρι, στη Μάνη.

https://www.instagram.com/p/C3kOZYyoKqR/

Αυτή η επιστροφή θα φέρει διάφορες αναταράξεις στη Μάνη. Ο Παρασκευάς θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθειά της, για να μη δεσμευτεί με την Ειρήνη, μετά την ασφυκτική πίεση του πατέρα της. Η Χάιδω, συμβουλεύει τον Δημοσθένη να αφήσει για λίγο τα παιδιά ήσυχα και να μη τα πιέζει.

xaido.jpg

Τώρα, ο δικός της ο γάμος με τον Λυκούργο θα περάσει επίσης μία μεγάλη κρίση, γιατί δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος και δεν μπορεί να αφοσιωθεί σε εκείνον. Θα υπάρχει μία συντροφικότητα, αλλά δεν θα είναι όπως παλιά.

Σίγουρα δεν θα είναι όπως παλιά, ο Μάνος και η Μαρίνα. Η αποθεραπεία του με τη βοήθεια της Αφροδίτης για τις αμφεταμίνες δεν θα πάει πολύ καλά και μάλιστα εξαιτίας του θα κινδυνέψει και η κόρη τους Αγγελική. Από αμέλειά του, θα την αφήσει να πονά ενώ ήδη του διαμαρτύρεται, με συνέπεια να μεταφερθεί σε λίγες ώρες στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Αν και η Μαρίνα μετά από αυτό σκέφτεται πολύ σοβαρά τον χωρισμό, τελικά δεν θα το τολμήσει. Γιατί αυτή η δυσκολία θα φέρει το ζευγάρι κοντά και τον Μάνο έτοιμο να θεραπευτεί πλήρως. Οι μόνοι τελικά που θα χωρίσουν οριστικά είναι ο Ισίδωρος με την Αμαλία. Αναμενόμενο και από πολλούς προσδοκώμενο σε αυτή τη σειρά.

Διαζύγιο για έναν Βρετάκο στη Γη της ελιάς ενώ οι φανς της Βασιλικής αντιδρούν για το φλερτ Μιλτιάδη

Προς το παρόν το κοινό περιμένει την επιστροφή της Στέλλας Φυρογένη ως Χάιδω, ξανά στο σπίτι της, για να βρεθεί ξανά κοντά στη Βασιλική.

fyrogeni.jpg